Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Olvad a hó ezerrel

Ti a lánckerék alá a bordás tengelyre milyen zsírt használtok?
vaóóó gyönyörű , szépséges imádni való
Emlékszem persze.
Ha eltűnik az jó,remélem vasárnapra nem fog esni az eső
most még van....de esik nagyon...
már tudtam menni egy kicsit....tudod azóta a hülye esés óta..
Az eső a havat elmossa vagy még maradt azért?
szép napot.....itt esik a zesőőő.

edzésről...

van aki nagyon jó technikával mocizik...annak kevesebb is elég...
nekem hogy ne fáradjak el több mocizás kellene, meg több edzés...de ilyenkor fázok nem mocizok inkább edzegetek egy kicsitvel többet....meg már úgyis setét van korán...
régebben sokat futottam,mostmár a térdem miatt csak bringa...meg kis súlyok...
Jó reggelt
na mi van,mindenki alszik még?
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő
amúgy jó reggelt
menet van mindjárt dolgozni
nekem tetszik
hogy jol induljon a nap...
ez nekem már nagyon extrém sport...
kv
lyaúreggelt..

az a szitu hogy a feketét a frenszin nem a stilus miatt vette fel.. hanem hogy kicsit vékonyitja...
ahogy kel mondani vékonyicccsa.
szóval most már tudom van egy ember a földön..
cen egtit de men in de vörd...
akit a fekete nem vékonyit hanem kövérit
az a kis pocak az még bele is férne ha nem kötözöt sonka szindómában(a mindenhol kibuggyanok a csomagolásból) a gyerek trikóméretben vette volna fel fren.....
ebben is tultett fren rajtam.. pedig azt hitem hogy nikotinos hullaszagú trikóval mindent viszek és tesssssék
Feeeekeni nem kééénye?
zsír feci. amúgy szerintem le kéne ugranod fehérvárra faterékhoz egy tréningre. csomóan járnak oda crossfitre. kicsit csiszolnának az edzésterveden, ha már ilyen elszánt vagy. és ott le tudnád mérni hogy smint. nem hülyeség. ráadásul jó arcok. ott nem irígykedne rád senki. ha akarod megszervezem neked és várnak . szerintem tudnál nekik újat mutatni. jó ez a futópad amin gyalogolsz de szerintem az lenne a te közeged. na majd látod. ha érdekel üzenj.
Atyaságosúristen!

Jó estét!
http://egyeb.vatera.hu/egyeb/t... nézd meg a többi feltöltött hirdetést le vannak írva a méretek
a munkahengerből 1 a szánból 2
miből mennyi van kiscsuka?
csak vicc volt. egy bazinagy 5 centes. nem kellett volna lehajolnod érte.
nem olyan családból származom
én a helyedben megpróbálnám bevinni a régi munkahelyedre. beszélj a főnőkkel és egyezzetek meg.