Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok minden volt mert lemondták
a végét ne nézzétek...ott már csont törik...

link
még meleg
Készül a GASGAS 2013 by Ronis?
első darabok balinyo
Köszi dew ....
Wann wird die deutsche Sprache?
igen ez előfordulhat

Motor készül? Milyen volt a 7végi kapirgálás?
Sztem nem egy motorról beszéltek:)
Most költöttél a kuplungra egy csomót, nem lett jó azzal sem?
Mi a gond vele?

Ez még nekem is hátra van a vason sok más mellett , de olyan amit szeretnék sose lesz
Akkor nem most volt az operálás, ez esetben jövő hétre nagy kalappal, aztán bízzunk benne, hogy nem lesz több betegség.
Bizony a jobbik eset a két rosszból, de miből gondolod, hogy a blokk patika? Szét borítottad azt is?
Ja és milyen motor?
Bátor, milyeneket repül már
Biztos jók a telói

Küldtem a kacatot, holnapra ott, képek jöhetnek ide, elképzelhető ilyen csomagolást még nem láttál pályafutásod alatt a barna szalagnál jön le a kupak, csavarhúzó is kelleni fog
Szép napot!
jó reggelt
minek neked olyan kacat ?
én találtam komplett szettet is asszem 650 ért. nem e egyszerűbb lenne úgy? mint két helyről fele felét?
jaúreggelt.

látom telis teli vagytok kórház élményekkel.
de aki lebirta irni..az még nem döglött bele
mer elpusztithatatlanok vagytok...

gecsa.
mit akarsz még tudni..leirtam már nem volt elég világos
há hivd fel őket.. azokat.. és elmondják...ott mentek el reggel a házatok előtt...
majd szolok nekik hogy legközelebb dudáljanak .
de kik vótak azok? 350sixdayszi volt?meg 300xc-k?
Nekem egész gyerek koromban baszakodott a mandulám,nem vették ki mert mindig megúsztam..a sok motorozás ész nélkül hóban fagyban nem számított semmi..nem hallgattam anyámra jött is mindig a retardilin inyekció egy hétig napi 2x
emlékezetes volt az utolsó amiben majdnem beledöglöttem...katonaság 91 telén a Várpalotai lőtéren volt éleslövészet -10 fok na azt megéreztem ..2 hétig voltam a kk ban mert nem ment le a lázam és kiszáradtam
Érdekes azóta talán 2x volt begyulladva de elmúlt az anti biotikumtól...viszont az összes mandulám megvan..nem engedtem hohy kivegyék
a mandula gyulladásos dolog személy függő.... van akinél bedurvul a dolog olyankor müteni kell., a többség viszont mindenféle probléma nélkül él vele élete végéig...
A legrégebbim,mikor hazavittek a kórházból,betettek a kiságyba és felém akasztottak egy kis ezüst angyalkát láncon,álltak felettem és pörgették, voltam vagy pár napos mondtam ezt anyámnak,már hozta is Az is csodálkozott