Küldtem a kacatot, holnapra ott, képek jöhetnek ide, elképzelhető ilyen csomagolást még nem láttál pályafutásod alatt a barna szalagnál jön le a kupak, csavarhúzó is kelleni fog
látom telis teli vagytok kórház élményekkel.
de aki lebirta irni..az még nem döglött bele
mer elpusztithatatlanok vagytok...
gecsa.
mit akarsz még tudni..leirtam már nem volt elég világos
há hivd fel őket.. azokat.. és elmondják...ott mentek el reggel a házatok előtt...
majd szolok nekik hogy legközelebb dudáljanak .
Nekem egész gyerek koromban baszakodott a mandulám,nem vették ki mert mindig megúsztam..a sok motorozás ész nélkül hóban fagyban nem számított semmi..nem hallgattam anyámra jött is mindig a retardilin inyekció egy hétig napi 2x
emlékezetes volt az utolsó amiben majdnem beledöglöttem...katonaság 91 telén a Várpalotai lőtéren volt éleslövészet -10 fok na azt megéreztem ..2 hétig voltam a kk ban mert nem ment le a lázam és kiszáradtam
Érdekes azóta talán 2x volt begyulladva de elmúlt az anti biotikumtól...viszont az összes mandulám megvan..nem engedtem hohy kivegyék
a mandula gyulladásos dolog személy függő.... van akinél bedurvul a dolog olyankor müteni kell., a többség viszont mindenféle probléma nélkül él vele élete végéig...
A legrégebbim,mikor hazavittek a kórházból,betettek a kiságyba és felém akasztottak egy kis ezüst angyalkát láncon,álltak felettem és pörgették, voltam vagy pár napos mondtam ezt anyámnak,már hozta is Az is csodálkozott
link
Motor készül? Milyen volt a 7végi kapirgálás?
Mi a gond vele?
Ez még nekem is hátra van a vason sok más mellett
Ja és milyen motor?
Biztos jók a telói
Küldtem a kacatot, holnapra ott, képek jöhetnek ide, elképzelhető ilyen csomagolást még nem láttál pályafutásod alatt
látom telis teli vagytok kórház élményekkel.
de aki lebirta irni..az még nem döglött bele
mer elpusztithatatlanok vagytok...
gecsa.
mit akarsz még tudni..leirtam már nem volt elég világos
há hivd fel őket.. azokat.. és elmondják...ott mentek el reggel a házatok előtt...
majd szolok nekik hogy legközelebb dudáljanak
emlékezetes volt az utolsó amiben majdnem beledöglöttem...katonaság 91 telén a Várpalotai lőtéren volt éleslövészet -10 fok na azt megéreztem
Érdekes azóta talán 2x volt begyulladva de elmúlt az anti biotikumtól...viszont az összes mandulám megvan..nem engedtem hohy kivegyék