Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakad a hó....szép napot.

ron...vhogy én próbálok nem sokat bukni a mocikon....de télleg....s eddig ez sikerült is...
volt már pár ktm....aránylag fiatalok....s aránylag jó áron....s nem kellett költeni rá s nem volt nagy bukó mikor eladtam...
kivárom míg lesz jó vétel.....azon a nem bejövős sxf-en még nyertem is nem keveset...
tudom hogy jó lenne egy 2008-as exc vagy gasgas is.....
azt a köteles részt azért raktam bele mert akartam valami izgalmat a napra. kezdtem akkor már unatkozni rendesen mondom dobjuk fel a bulit . amúgy ja az hülyeség volt kikötni a fához. gondolhattam volna hogy rövid lesz a kötél és befeszül .csak attól féltem ha megindul a motor akkor leránt a gecibe ,mert akkor még egyedül csináltam. 2,5 méteres kötéllel szar leengedni valamit 4 méter mélyre. ledobni meg nem akartam ,úgy voltam vele ha majd lóg akkor kitalálok valamit. de mindegy legalább kipróbáltam ezt is. különben meg rájöttem ,hogy legközelebb ha nem megyek fel a kátai patak végén simán behajítom oda a motort a farakásba amiből kicibáltam és fentről felhúzom kötéllel. így megspórolok egy jó félórás lefelé rángatást. ha erre gyúrnék nem kéne megtanulnom motorozni. egy késsel meg egy kötéllel egész jó helyekre feljutnék.
Jaja Nem tudom mi ragadta meg ennyire
Hááát láttam hátulülőt a szimbában,ragyogóan festett,bár lehet leonárdó de da vincsibácsi is jobban csinyáta vóna,de fénypontnak jó volt A tecnika viszont szart se ért,se így, se úgy ,sem amúgy
ez a shrác nem is ott van fejben.. walahol messie tháwol..a román hegyekbe révedő tekinetttel..
dzsárvikszról meg kis görcsről álmodik
a goldentút kikerülöben aztán elkezdtek felfelé folyni a rálydelok... szali a maradék 10%ot az megcsinálta hipp hopp 5 perc alatt...egyedül..pedig épp mondom segitek és felhúzom...mondja nem
mondom de segitek..
aztmondja hozzá ne nyújj..mondom de itt vok szivesen segitek...
na erre úgy eklezdte felfelé menetet mint a zsirferigumiteszten.. középen ülve közbe egyhelybe kaprat...
mondo üllyé hátra megt szarul ülsz.. ülléy hárta rendessen..
hátraült.
és lássa csodát.. elindult felfelé..persze azért nyélgázon volt de ent felfeléhadt és hipsz hopsz...
aztán jött robúr.. ő az ö teknikályával(kiccsit többet tolom mint amennyit a motoron ülve eddig egész életemben eddig megtetem stálylus) szépen kibe zorrótolózta...
aztán jöttt tanárúr...
zsirfeci gumi leengedve0,3-4 bárra..
egykeréken félig gyertyázva 2ben ezt megcsinálta 2-3szor hogy a végére elfogy amotort és nem tud kuplungolni eleget.. csak lelassul...
mondom bakker úgy tol a motort felfelé az a baj túl sokat fog a kerék és ..ezt csak egyben tudod...
lement jött egyben és hip hopsz ő is csont nélkül felment ő is. ....bár egyszer lerakta a bal lábát
szoval a goldentúth kimenekülőt kettten is meggyaláztuk...mert eddig ez a hely maga volt a pokol.. még szárazban is nem hogy sárban...

aztán a dévapatakot fentről lefolyatuk majd jött a kimenekülős onnan meg vissza a szakadékok között..
persze ezek azt hitték véletlen figyelem hogy hol kell menni...a beláthatatlan meredélyek oldalán..
le is kellett szálni mertt most azért csúszott és kűrvára nem volt kedvem egy begyorsuló motorttal leugratni a 3-4 m magas szikrtekről pofával rá a patakútra
persze ezek meg okosakok..és neme halgattak rám mikor mondom nem mennyetek benel a bba a vályuba mert az alja ott is szakadék..
belemetek..
mikor leértek letámasztom a motort nézem hogy hol vanak..
szali meg már kiabál.. gyere gyere ne ugassa annyit mert lezuhan a motorom..persze hogy ugattam...

naakkor azt három an leköteleztük úgy hogy kikötötte a fához és persze hogy a kötél 50cm magassan tartotta a motort..majd nem tudta kioldani ugyjhogy kicsit még küzdöttünk ezzel is...
aztán robúr motort szépen okosabbna leengedtük.. krisz meg addig eloldalazott a nyomomig és ős is lejött simán...
Mi lenne,ha még oda is nézne amerre menni kell
csoki lee bácsi. krisz mondta hogy magas az úszószintem. mennyit hajligassak a kis leemezeen hogy jo legyen? most le van bontva a váznyulványom így könnyen ki tom kapni a karbit. égtelen sokat eszik a motor baszni kel neki valamit. állitolag elszorja nem megeszi. nem merlek felhivni elvégre vasárnap ebéd idő van.
Most olvasom az adatlapodon "Husaberg fe 650 nagy hiba volt".
Ebbe a cipőbe nekem is sikerült beleugrani.
Küszködtem vele az erdőbe,nem keveset.
tegnap az első komolyabb felfelében..hosival átvettük az többszörnekifutok de nem megyek sehova stafétát...
sokosdikra sem ment....hosi egyre alacsonyabbra jutott én meg a végétől 10 méterre..ami azért még geci sok ám!mindég bebénáztam

aztán ezt a minőséget tudtuk produkálni 15 percig..mikor mondja hogy ő egyre alacsonyabbra jut én meg mondom..figyu
mennyünk külön ...ugy is én vok a vezető..majd este a kocsinál azt mondjuk nekik hogy nem vettük észre hogy hol maradtak le . .
de aztán megembereltem magam és elfogadta mhogy most a szakadó eső után még joban számitana hogy éle legyen a gumimnak...és mivel kendának kend a hajadra..de gömbölyded bütykű is.. és az előző pár motorozáskor bepróbált dolog hogy 2-ből ha nagyon nem tol felteszem 3 ba.. na az egyből meghozta a gyümölcsét
aztán aztán kiris zjavitott hogy ha nme meg akkor kapcsolja m feljebb..2ből 3 ba..ha meg már ott nem jó akor meg vissza..mert ..igy kell
én meg mondom eddig 1-2 ben feljáróztunk és a rossz beidegződés hogy be tudom rakni a zürest...etől félvén..nem váltogatok vissdz.-.azt mondt a hogy 3-2 be nix üres...
ja és igaza is volt..
ez után jött mint a pinty..2-3-2-3-2-3..szóval megent tanult am valamit .
na látom zsolti, te sem olvasod el viktor novelláit...
lebuktál

mert akkor tudtad volna hogy ott is esik napok ota, mivel leirta vagy 10-szer...
Nálatok nem volt eső?
Szerencsétek van.Itt péntek óta esik,fúj a szél.
Nem motorozni való idő .
már a forradalmon jár az eszed...

igy elég kis célzási lehetősége maradt a csávonak.. viszont könnyü kiszállni.
én nem járok ilyen bámulos motorozos programokra... nem tud lekötni.. ez van.
morgen
de hogy is.. értékálló..értékellenálló

mi a stályz..
motor készvan..? síma nem volt tegnap. ..
bakker ezt mire elolvasom , és értelmezem ebédidő lesz...
jo reggelt értékállo forum..
a kártélyem mérnökei ha hamarabb felhivnak hogy megoldottam vonla nekik. .
ezt is
lesz itt még trax osz futómű..de amúgy megfejtettem a trax titkát.. ugyhogy elmondom.-..lötyögős pds point ugyan azt tudja..akor az én kártélymemem már régebben is tudta ezt a traxot
irjatok nálatok mi volt..
sÍma csarnokokabn.. mert mocskossul sajnálom hogy lemaradtam.. de a thőrténet meg érdekelne...

dem zsoti.. nyugodj meg kicsire nem adunk de az apró meg nem számit.
na za eső eélát egy órálya...és azóta a hó esiksz...
de öt perce az a hó úlyra eső lett
ugyhogy a motort sikerült úgy lemosni hogy nem ázott át a kabátom de esett...
azért qrwa sáros volt

viszont vásár elmaradt . .
amit szeretek..de kihagyni meg ... jó nagyon lyaú

majd irok még mert még csak 20%van a történet ...a srhrácok akik szebeszáltak a nagyshárfejű hegyszörnyel...

.dem zsoti...
van 1 kis gond..hosi lemaradt egy videóról ezt neki küldöm..ö még nem látta a többieknek ez már sokk volna
főleg a szir zsirferi alázenélyével
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
Reggelt bélák!
Jó reggelt!
Ron, egy kávé? Lassan már kihűl!
Mindenkinek motorozós napot! Én meg megyek közéletet élni!