Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi ron.....2 óra alatt is...
jó reggelt....

jó hangosan kell hallgatni...

link
na üljünk le oszt beszéljünk az értékekröl...
mert még fiatalok és bohok... azért mennek az esőben....

én nem megyek esőben.... majd ha eláll, a hegy akkor is ott lesz...
azt mondta viktor hogy ha déván eső lesz akkor is otthon maradunk? csak azt felejtette el hogy akkor május lesz . most meg február 2 van és tél.
menne a faszom

jó reggelt !
ezek gyagyásak. most néztem a radart szakad mindenhol. itt is ahogy kinéztem az ablakon. mondom tuti nem mentek sehova alszanak. de nem telefon és lám mennek kifelé az esőben. én inkább lemegyek a termálba ma ázni. tegnap kifázott a herém meg a vesém is az egész napos vizes gatyában a kurva sárvédő miatt. fúj a szél esik az áztató eső . ijenkor van az hogy be van engedve a kutya is a házba . na jó hajtást sk hosi rob zar. én ma inkább vellnesezek.
Az utóbbi 5 évbe minden nyáron.. és néha télen..
mocskos jó vaol ma.. olyna jó fajta sár volt az a fogós keményebb..maszivavv fajta..de sár...
egysszrűen egy fokozattal felljebb kellett kapcsolni illéetve a gázt körbecsavarni a szektoron
de nagyon fasz volt...
robúr volt a nap hőse... enyit még nem szenvedett soha.. de hihetetlen elpusztíthatatlanaz ember...
rengeteg veretős fölfelét raktam bele..meg meredek lefelét..
az egiknél azt hitte et a 3 marguit hogy vicből oldalazok meg tolom..illete csúszok lefelé a motoorral.. mondtom is nekik..nem mennyetek bele mert az alja 1 két méteres szakadék..
de az ameddig a szem ellát..egy átjáró van.. na ezek meg nem hittek neke...
két motort azért kötelekkel leengedtünk... mert méár vissza felé nem lehetett húzni öket.de krisz még szituban volt az rátalálódott a nyomomra..de fajine volt...

képek videók a seggedi szamszung servicének hála nem lett
mert gariba visszavittem a gépet és elbaszák a kijelőz..és ugy nekem nem jó hogy van a lcd kijelzőn eg hüvejkulynyi homályso pöttysorozat
ugyhogy most várom hogy mi lesz
majd későb irok még csa menni kell tentézni..mert csilisbab megnyomta a hasimat . .
Azannya Rohadt sokat van használva Ment ez az elmúlt 3 évben?
Adok egyet érte,csak rakd össze,mindene új Meg, vidd innen
jo csuszos volt ma. aki nem szeret oldalazni és nem is tud annak cumi lett volna a köbön. alattomos sár volt . nekem meg az első 10 percben letört a maradék sárvédőfoszlányom. igy már az első patakban szarrá áztatta a gatyámat és a hátam. egész nap jó volt agyig vizes gatyában veretni ráaádásul 50 kilo sarat is rárakott a hátamra. medmexes volt a gép.

mentünk 57 km t szopóban . benyalt a gépem 15 litert. állitolag uszószint baja van mert elfojatja a naftát. amúgy mostanáben nem toltam négykézláb ennyit a motorom. zsír. élvezted volna.
Zsiiir!Ha nem zsírozzuk évente minimum 1 szer rohad meg minden ! Na de most minden megvan csinalva..
Csak olvadjon el az itteni 30 cm jég és hó és akkor lehet motorozni.
Szervusztok!
Valamely Giz Gaz tulajt nem érdekelné KTM SX 525 csere? 2003-as a motor, nagyon jó állapotú. Nem zengek róla ódákat, nincs rajta Akra rendszer, csak a gyári. El kell jönni meg kell nézni. :) Cserébe EC 250 - 300 érdekel, valamint FSE 450 !

miop@freemail.hu a címem!
3 óra, az 3 üzemóra akar lenni?
Nekem most télen az RMX, hogy szétforgattam a hóban, azaz power nyitva volt végig, így zabált meg 1 üzemóra alatt 2,5L-t, általában extrémben 2 környékére szoktam számolni 1 üzemóra alatt.
Kicsit sokallom a 10,5L t 3 üzemórára

A fogyasztás egyébként a versenyzőknek fontos elsősorban, hogy DEVA-n pl benzinkutat kell cipelniük, vagy elég +pár liter
Elkészült a KTM ed?

Lassan már elgondolkodok azon, amit költenék újabb motororra, azt inkább befektetem az RMXbe és kicserélek rajta gyárira mindent
egy a baja erősebb/nyomatékosabb gyári cucokkal ez sose lesz

Remélem régebbi GASGASokban nincs ez a gagyi segédváz, de majd kiderül.
Szép napot!

Köszi az infókat a gasgasról archiválom mindjárt a nem szubjektív részét
az a lényeg legyen pénzünk itatni a lovakat......

mi van zariék nyomják a zarándot ?
de nincs
de ha egyszer lesz,valami nagytestű lesz az tuti
lenne egy kutyád rögtön nem unatkoznál...
ilyen mostanában nem volt hogy én UNATKOZOM de most ilyen van
és mocskosul szenvedek,nem szeretek én itthon ücsörögni
nem tesz ez jót nekem
fúú de finom a tevetej hát még abból a kakaó
én a betlee-vel voltam így
lesz*rom mennyit eszik mindenki mondta hogy benzintemető de nekem az kellett és nem vezettem finomabban azért hogy ne egyen annyit