Az jutott még eszembe, hogy szilikonnal lezárni
Szerzek molard pasztát az jó kemény, azt összekeverem grafitos zsírral, s így fogom felrakni, meg belül kívül lekenem szilikonnal s akkor talán nem megy bele a víz se annyira
Szép napot!
Még ilyet ... ma jövök haza kocsival, árokban autók, rendőrök több helyen kint , nekem nem csúszott , állítólag jégpálya volt az út lehet számít valamit a csavaros gumi a kocsin is?
Viccet félretéve, tényleg csúszott, nagyon, s a gáz, hogy volt ahol fogott, volt ahol meg koripálya
Ami neccesebb, a tankcsapdák az úton
Jóreggelt!
Igazad lehet ebben Viktórió ..nem igen nézem én sem ezt a fórumot mert csak a centeseitekkel vagytok itt elfoglalva..Zsír meg itt szerepel a sok értelmetlen feltünési mániás dolgával ..borzasztó volt ez a futós videó..mint egy teleszart búvárruha ....vissza néztem hogy miről megy ez a sztori de bár ne tettem volna,birom a marháskodást de ez megbotránkoztatott
az az igazság hogy ez a videó ez amin a kis zsirhasvillantós testreszorulós feketerucis vidi..ez sok embernek beakadt ..de nem kicsit..
stílus teremtett...vagy inább hogy úgy mondjam..értéket(rombolt)
ha tizen nem hivtak hogy eztetet nem tudják feldolgozni..akkor csak 5en...
konkrét beutalókkat kértek a pcihóra meg a margithidra...mert volt aki egyszerűen..megnézte és alávetette magát a dumába.. bát mondom többen a dunába akartak a hullám sirba ..csak nem volt hely a hidon..mert túl sok labilis idegrendszerű titokolvasó
Zari nagyon szépen köszönöm,ó a megfigyelés de csak rá lett dobva,nincs benne még a légszűrő sem,csak a fotó miatt dobtam rá! De azért köszönöm a figyelmeztetést
garafitos zsirt.. nagyon makacsul ragad..és a viz sem mossa kia egyből..
de ha nagyon lötyög már akkoz azért az sem örök élet.. a bergen az on zégeras volt a kislánckerék..3-4 motorozásonkéánt be lett zsirozva és nem is kopott ki pedig nem ment kevesebbet mint a szalié...ami 3 szor kopott szét!
azért nem kopik szét mert mindég ott volt még a zsirból egy kicsi..és igy nem ette magát meg a tengelyt ...
Az jutott még eszembe, hogy szilikonnal lezárni
Szerzek molard pasztát az jó kemény, azt összekeverem grafitos zsírral, s így fogom felrakni, meg belül kívül lekenem szilikonnal s akkor talán nem megy bele a víz se annyira