Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cezar Miller nagy falkavezér....

van egy video a youtube-on, 1 faszi biciglizik egy lakott területen bicigli uton valami 17 kutyával, egy sincs megkötve.... mikor megáll az ut elött mindenki megáll mögötte, de közben sem fut 1 kutya sem előre...
van hogy jönnek kutyasétáltatok, halálra vannak válva, és a kutyák le se szarják az idegen kutyát...na az már komoly falka vezérség....
az a pali már nagyon tud valamit..
nök orrát is nézem !
a lényeg tudd hol vagy ki vel szemben s mi a pálya.
pedig bevallom,az volt az első amit én is néztem,gondoltam valami furcsát kell keresnem a képen
megmondom őszintem soha nem szoktam nézegetni pasik orrát...

csajok szemét az igen, sőt a feneküket , mellüket is, de pasik orrát SOHA... perverz vagy te zsirferi látom már...
van ez a "csodálatos kutyadoki" c. műsor
nem ismerlek de mindig te jutsz az eszembe ha nézem
tán a kutyik miatt,ki tudja
megnyugodtam hogy voltak ott olyan gyerekek akik meg sem tudtak nyikkanni,ő meg elmesélte a fél életét úgyhogy nem aggódom ezen,majd lesz valami
neked is... na hogy ment a kind-nek a felvételi.? tetszet neki az új suli?
egeszsegedre
jah az. a hiszti.
mind görbe orru de a fiatal Karel is Abrahám a vezeték neve, talan 1 két embör nem görbe orru ott a képen, durva ..
hály.
zsirferi.. minek kell leesni...
ezek is extrém end gyúrósok
vagy az hogy vannak jó csajok akiknem csak az a dolguk hogy a természetdata lehetőségeiket..kivül aztán meg belül kihasznállyák.
lyaú a vállas
hát picit koncentrálj az orrokra...
hogy mindenkinek 1 feje van, de van akinek csak 1 karja, sőt van akinek 1sincs... .és még lába is csak háromnak van....

ez igy jo válasz?
morgen kaffé
fiuk szakértök ha ránéztek erre a képre s az embereket fürkészitek mi jön le nektek ?
Ron ?
jah grat.
figy van egy pár dolog amit javasolnék csinálj meg rajta.
hivj fel viktor tudja a számát és elmondom alapvető hibák a ktm 2Tnél gyári hibák ami nagy keserüséget okozhatnak ha nem javitod ki.

grat ujra. uram.
jó reggelt
úgy látom ma én vagyok aki aranyat lel
kösz zsír. szép a táj.

köszi csani amit ..... remélem van havatok.
a nagy tewcnikát elárulom a sok figyelőnek.. mindég egy kicsivel hamarabb hózom a gázt és később engedem vissza.. sárba nez még erősebben mutatkozik..
na tessék elárultam a tudást mostmár mindenki tud mindent.. mennyetek lefeküdni
zsicivel ne törödj.
attól még hogy jól mondja.. én még nem sokszor láttam tőle a jól mondott szöveg után a jó kivitelezést is
de ugy van ahogy mondja

a kis nyusziöt éli az ilyen hejből meredek feléket...az neki a mindene ...mert ahhoz tényleg csak elég ha totál gázt adok
ezt igy beszélték rád
de igazuk volt...
ezzel a cserével mindenki jól járt .

lyakszi.. fasza a hely nagyon...
mindég mikor megnézem csak figyulok menniy ideig is lehet felfelé meni...+ha behibázol is elindulni zorrózni meg minden...tök más mint a zaránd..de nagyon nagyon hibátlan
ezek a végtelen följárók
2010-es EXC, mint amilyen a bergem volt. De egy hard endurót szeretô ember életébôl nem maradhat ki a 2t, igaz-e?
S jaxy
a sok ülve motorozásnak amikor neki mész gy hirtelen feljáronak s oda baxod a feneked ott kap a prosztatád hugy csöved gerinced minden,
Van ismerösöm akinek ebből adodoan gerinc sérve lett a sok üléstöl motoron s a másiknak pedig a hugy csöve szétment cserélték már haromszor most már egy katéter van a cerkába álltalánositva mert nem javitható a dolog.

szoval ovatosan az ülve tempozástól. s igérem többet nem szolok nehogy meg utálj
Gyöker jah de ülve !

egyébbként az ilyen kis versengéseknek mindig ez a vége. simán mellé mész megmutatod első kereked s elmész ennyi.
4:36-tól vártam a zakót jó helyeken nyomjátok ti is a hardot