Nem baj,de néha ebben a "ki hiszi okosabbnak magát" játékban,te vagy a főszereplő ferenc.
Jóvan feri gartulálok! Izgatottan várjuk a képeket!
Amúgy a régi öreg motorosok egyszer mondtak egy tuti edzés módszert,amivel faszán lehet kézre erősíteni (ne fogyasztani,meg zsírt égetni),de nem mondom el mert irigy vagyok!
nekem az élet egy játék.
meg benne a sok emberke ki okos ki okosabbnak hiszi magát.
pont most kérdezte egy miller haverom tudok e jó asztalost.
valami 90 millióért vett házat ürömön, s komplett felújítás kell csak rendes fából semmi pozdorja meg forgács lap. gec tele van a srác.
volt egy pár telefonszámom de 1 adtam neki. egy régi jó barátomét.
majd rakok be képeket a hazrol beszartok, 3 szint plusz garázs, garázs mellet a föld alatt medence szauna, yakuzi. mellette külön mozi részleg lesz. nem semmi a srác.
rosszindulatú vagy és irígy! eriggyé metszél 50 méter 3/4 ed colos menetet edzettacélra. aztán vidd föl büntiből az acetilén palackot a válladon a 8 ikra és vissza 4 x.
más. osztod jaxiékat ,hogy álljanak fel és ne ülve motorozzanak. én téged még felállni motoron sose láttalak. ülsz rajta egész nap mint egy csoppeeres:) majd ha kijössz legközelebb ráfigyelek mert így maradtál meg az emlékeimbeen . ülő bölény.
figy ez olyan mint egy intézet, bolondok háza mindenből van egy kicsi magamat is bele értve.
vagy amikor ki dobsz a kutyáknak egy gumi darabot vagy egy csotnot rávetik magukat s én röhögök hogy verekszenek rajta.
jó poén fel lehet mérni az emberi reakciók, jó játék.
itt nincs korlát.... csak a lustaság.
aki realis és tudja mennyi 20 kilo s tudja nem csinálja meg az befogja a száját aki szereti a hisztit az elemezgeti a 20 literes kannát. ennyi.
kell a kenyér és a hiszti a népnek.
itt a mocsing meg az otcentes...
szerinted én hülye vagyok ésszel ha nem céllal lennék itt jó játék és kész ennyi. terelgeted a vadálatokat mint Ron barátja Cezar Millan.
wau wau beugatok ...
zsír. nem akarlak megbántani de a seggeem jukábol huzom ki 10 x a 20 kilos sujt. edzés nélkül. én fizikai melot végzek haver 23 éve. nap mint nap emelek tonnákat haver. még,ha nem is látszik. mondjuk ekkora tepedék belem soha életemben nem volt és nem is lesz. a picsát nem is említem :)) az förtelmes.
nem okoz gondot felvinni az 5 ikre egy kétajtós amerikai hűtőt. mondjuk olyankor már fújtatok. de felvisszük. max köpök eggyet. te el vagy ájulva attól, hogy fél órát edzettél, ami hozzáteszem hasznos dolog és jól teszed! de más egész nap szopik. ez nem a te bajod de ilyen is van. csak mielőtt azt gondolnád hogy egy huszkilos vasgolyótol be kell itt ájulni:)
A kana csak akkor 20 kiló,ha tele van (abba ne menjünk bele hogy mivel van tele,mert akkor lehetnek eltérések). Az üres az szerintem még 20 deka sincs. De azért meglepődnél ha megcsinálnám? Tényleg,honnan tudod hogy nem tudom megcsinálni?
Nem próbálom ki,mert lusta geci vagyok.
Ezért a témáért kár volt,igazán feltehetted volna a ferigázra is!
Minden tiszteletem a tiéd ferenc,de ahogy a hasad kivillan a póló alól,azon szétröhögtem magam! Potyogtak a könnyeim! Kár hogy nincs sírva röhögős szmájli!
Zőőődség, gyümőőőőcs, kis hús (hal, csirke), étrend kell csak.
Meg saját testsúllyal edzeni ( felülés, fekvő, húzódzkodás, tolócccckodás) meg lóti futi.
Nekem azt mondták az okosok akik elméletileg értenek hozzá, hogy ha nőni akarsz akkor nagy súlyokkal viszonylag kevés ismétléssel sok kajával gyön a tömeg
ha meg fogyni vagy szálkásítani akkor kis súlyokkal meg anélkül saját súllyal sok ismétlés számú dolgokat kell művelni na meg a földet otthonmert jó paraszt emberek vagyunk
Ja és, hogy ne lendületből csináljuk mert attól többet ér még ha csak fele annyi is megy nélküle, mint ha vele.
Azt a kettlebert már nézegetem egy ideje állítólag okos találmány....
Jóvan feri gartulálok! Izgatottan várjuk a képeket!
Amúgy a régi öreg motorosok egyszer mondtak egy tuti edzés módszert,amivel faszán lehet kézre erősíteni (ne fogyasztani,meg zsírt égetni),de nem mondom el mert irigy vagyok!
azon se lepődnék meg, ha felhívna valami ismeretlen szám ezzel a kajli dumával.
Igenis uram! Az nem lehetne hogy 1colos meneteket vágjak?Vagy sima csőre 2 colosat,de mindenféle kenőolaj nélkül?
meg benne a sok emberke ki okos ki okosabbnak hiszi magát.
pont most kérdezte egy miller haverom tudok e jó asztalost.
valami 90 millióért vett házat ürömön, s komplett felújítás kell csak rendes fából semmi pozdorja meg forgács lap. gec tele van a srác.
volt egy pár telefonszámom de 1 adtam neki. egy régi jó barátomét.
majd rakok be képeket a hazrol beszartok, 3 szint plusz garázs, garázs mellet a föld alatt medence szauna, yakuzi. mellette külön mozi részleg lesz. nem semmi a srác.
Ígérem ferenc nem lesz több hiszti.
vagy amikor ki dobsz a kutyáknak egy gumi darabot vagy egy csotnot rávetik magukat s én röhögök hogy verekszenek rajta.
jó poén fel lehet mérni az emberi reakciók, jó játék.
itt nincs korlát.... csak a lustaság.
aki realis és tudja mennyi 20 kilo s tudja nem csinálja meg az befogja a száját aki szereti a hisztit az elemezgeti a 20 literes kannát. ennyi.
kell a kenyér és a hiszti a népnek.
itt a mocsing meg az otcentes...
szerinted én hülye vagyok ésszel ha nem céllal lennék itt jó játék és kész ennyi. terelgeted a vadálatokat mint Ron barátja Cezar Millan.
wau wau beugatok ...
nem okoz gondot felvinni az 5 ikre egy kétajtós amerikai hűtőt. mondjuk olyankor már fújtatok. de felvisszük. max köpök eggyet. te el vagy ájulva attól, hogy fél órát edzettél, ami hozzáteszem hasznos dolog és jól teszed! de más egész nap szopik. ez nem a te bajod de ilyen is van. csak mielőtt azt gondolnád hogy egy huszkilos vasgolyótol be kell itt ájulni:)
Nem próbálom ki,mert lusta geci vagyok.
Ezért a témáért kár volt,igazán feltehetted volna a ferigázra is!
te megtudod csinálni ?
próbáld ki. ok 5 x 10 per kar. s jelentkezz ha megy.
egyébb ként azért került ide be hogy legyen téma... érted..
bár eddig szinte mindenki visszahízta azt a norbis dolgot
nekem ilyesmi gyors és könnyű fogyás kellene:
Zőőődség, gyümőőőőcs, kis hús (hal, csirke), étrend kell csak.
Meg saját testsúllyal edzeni ( felülés, fekvő, húzódzkodás, tolócccckodás) meg lóti futi.
Nekem azt mondták az okosok akik elméletileg értenek hozzá, hogy ha nőni akarsz akkor nagy súlyokkal viszonylag kevés ismétléssel sok kajával gyön a tömeg
ha meg fogyni vagy szálkásítani akkor kis súlyokkal meg anélkül saját súllyal sok ismétlés számú dolgokat kell művelni na meg a földet otthonmert jó paraszt emberek vagyunk
Ja és, hogy ne lendületből csináljuk mert attól többet ér még ha csak fele annyi is megy nélküle, mint ha vele.
Azt a kettlebert már nézegetem egy ideje állítólag okos találmány....