zari en birlak de ezzel romboljátok illetve tarjatok fent azt ami a fika birodalom, illetve a büdös kaka érték örzése.
rendes srácra igy rászállni...
mint mondtam ilyenkor mikor nem birsz magaddal nyomjal 200 fekvot s rugaszkodj neki ujra a mondatnak..
hallgas rám lesz eredmény.
de ha felsotested erös akkor noymj 500 gugolást.
régen mi is sokat bóklásztunk mire meglettek a mostani nyomok.. ezek kb 5% a hegyből de 3 napig tudom rajta nyalatni a bandát ..sárban meg tovább
ha a legutóbbi 2x 15 km est nézük akkor meg erölködés nélkül 3 7ig
de nem ilyen mentetekre vágyom...
már a redzsiment nyomvonalon is elbandázunk 3-4 napig mert ott is tudok kiba jó helyeket... + a biharban a biharfüredi részeken..
+régen mikor még nem voltam ellensége az öregnek akkor azért ő is levezetgélt jó helyekre..
és egy race sem volt...de kihívás annál több
arégen magyarban..mikor még az erdészek meg a szöldek imátkoztak hogy mennyünk már hozályuk motorozni ...akkor is mire kijártunk helykete az idő vot ..de pl a pécsvárad komló közti részeket is ismerem...de mig nme lett felfedezve addig azért szarokat mentünk...a mátrában is...
de aztán jött az álandó romcsi... és ott a sok sok kint eltöltött idő z meghozta a gyümölcsét... és már CSAK JÓ HELYEkre viszem magunkat...kis felfedezések.. óvatos mentésekkel de mindég nagyon jót lépünk..ha a létszám engedi
de pl 50en is lehet jót hajtani meg 100an is ..egy racén... emigy max 6an ha ütőset akarunk menni..és nincs sár..ha sár van akkor nagyon széthúzza a bandát.. a múltkor is...itt természetessen mindenki az A ban megy a hecán.....de a sár rendessen megosztja a bandát....nem véletlen.. már felmegyek valahol és tudom hogy lesz idő kamerkázni vagy csak suhhanhatunk tovább mert itt mindenki tutira gyorsan jön...
na sárban ez a rész szokott elmaradni mikor már 6 felett vagyunk...viszont van idő emlékleket gyűjteni
feri ezt nem neked rakom fel..!
de itt egy kis emlék.
na pl ez a hegy a 7 A nyomost megosztotta 3 feljutóra 4 kerülőre azoknak 60 perc bünt jár.. ... http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
én nem mentem vele. de látom hogy ott mindenkinek kivétel nélkül ez van! mert bevállt és százszor minőségibb cucc mint a többi márka ami szintén jo de ezeken jobbak a cuccok. szebb a kidolgozás és jobb az anyagminőség. és ha szar esetleg valami kérdés nélkül adják bele az ujat . kuplung vagy akármi válto. de nagyon ritka hogy beszarjon.. és nem mellesleg kegyetlen szép élőben! és könnyebbb mint akármelyik másik.
figyu ha igazán pröfiket akarsz kérdezni..akkor a takácsék.hu ott a válasz...
boci taki meg jó páran ott trilyál-endúrózgatnak...
szalinak kb aniy fingja van hozzá mint zsirferinek a fogyáshoz
Jó estét!
Látod Viktor mi azért megyünk versenyre románba mert meguntuk hogy helyismeret nélkül vezető nélkül bóklászunk keresve a jó helyeket és ha találunk 1 nap 3-4-et akkor már király napunk volt csak ilyenkor mindig haza is kellett találni ezért majd fél nap elment a hazaút keresésével
De mióta elmentük az elő román racéra hobbitnak azóta ez isten király hogy a legjobb részek vannak összefűzve 100 km en belül és még haza is érünk gond nélkül vacsira
vegyél ossát! ha érdekel tudok adni egy elérhetőséget aki tud esetleg segiteni. osztrákban vannak kitünő állapotu 1-2 évesek meg ujak is . 13 as modell raktáron. és szerintem egész korekt áron. ossa komoly gép minőségi cucc. hibátlanul muzsikálnak és garanciát vállalnak rá! még a használtra is! mert europai mimportőr és komoly boltos nem egy picsafüst zugárús.
én csak ajánlani tudom bár soise mentem vele de láttam és tudok rola sok mindent kik hol használják. és maximálisan meg vannak velük elégedve!
amúgy erre a listára büszke vok..hogy nálunk a segged és környékéről mindenki az A -ban van..bár csani tiltakozott de goldentút egy troll-vonással lehúzta a b nyomról http://heca.ro/piloti-inscrisi...
race. . .
ez az állandó faszmérés hogy kinek mekkora van...jól van jól van mérjük össze...de pénzt én ezért nem adok
most jön aradra ez a két 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9,......123 nagymenő...
és a sok kiba okos race meg benevez mert hogy azok is...
há majd racén egy szemvillanást is fogja majd valaki látni öket
látni..élesbe hogy hogy csinálják...
há de hogy is....
it majd az lehet a cumi..ha azoknak épitik hogy ők élvezzék akkor az ilyen félig A nyomosok ..majd jól lecumizzák...mint redzsimenten is..azt gyakorlatilag zsockó jarvis börcsnek lett épitve...
mondta is zsoci... qrwa jó pálya volta csak elfelejtetek bele rakni összekötöt...ahol a sima expertek kapnak egy kis levegőt
déván a 2.50 ment a zsoci.. emitt meg 4.50..
a dévai 2.50 percre zsockónak az azt jelenti a többienk...a fele kiesett a 100 nagyon As ból...az 50dikek akik még hibapont nélkül befejezték a napot azok olyan 8 órát mentek.. már aki nem denesfet kapott...mint zsir is...
az egy igen komoly race volt.. zsoci kicsit mondta hogy lehetett volna erősebb..neki!mert 3 órára talán nem is vitt magával vizet.. de ezt a kis tanonc tudná nekünk leírni..ha figyel
ami ezeknek a próknka egy gyors futás az a sima experteseknek egy nagyon komoly jó race ,azért is mindenkinek a szive tsütske race ez a déva.
redzsiment...4.50 re a első offród délyen zsoci azt mondta erős volt de nagyon jó....de az a 2 csekpont az full profi..+a pihenő mentes részek is nagyon jó erős nyom volt.
szoval ha arra vágynak az aradiak...hogy a dzsárviksz-zsockók is jó lakjanak de mondjuk goldentút is jót motorozzon és befejezze az első napot 8 óra alatt...akkor az minimum 4-5 teljessen más nyomvonal az A tól a profiknak...
mert ha amieink akikkel egy nap 15km tudunk menni 6an uyg hogy vannak levágott részek amiket kihagynak....ugy érzem elszámolták a magukat..vagy ők..vagy a verseny nyomvonal lesz lájtos a fratila zsoci börcs jarvis pro-knak
ugyhogy úgy érzem lehet hogy lesznek tsalódások ezzel a faszméréssel
nekem txt 280 volt az nagyon jo, igazi megölhetetlen technika, talán a legkevesebb ráköltössél a legtöbb élményt nyujto terepmotorozás...
persze vannak korlátai...
mondjuk a 280-ak az elterjedtek valami miatt... fogalmam nincs miért ,de a 300-ak ritkák...
rendes srácra igy rászállni...
mint mondtam ilyenkor mikor nem birsz magaddal nyomjal 200 fekvot s rugaszkodj neki ujra a mondatnak..
hallgas rám lesz eredmény.
de ha felsotested erös akkor noymj 500 gugolást.
mi van .. hivott a gumiszerelő hogy mi van... vajda endvi..te meg nem is veszed fŐŐl
brály szép a géped.. mivel nem úgynéz ki mint berec úré..ezrét gondolom ezt még szétfelé szeded
patyi.. néztem gecsát istenmezőn...
te akkor hol voltál .
Emlékeztek még arra az időre, mikor olyan jó volt a Forint, hogy pénzérmékből csináltak alátéteket?
Deja vu-m van!
a pröfi vezető esett jól..
tessék szali a legjobb vezető és ezt le is irtam fehéren feketével
ha a legutóbbi 2x 15 km est nézük akkor meg erölködés nélkül 3 7ig
de nem ilyen mentetekre vágyom...
már a redzsiment nyomvonalon is elbandázunk 3-4 napig mert ott is tudok kiba jó helyeket... + a biharban a biharfüredi részeken..
+régen mikor még nem voltam ellensége az öregnek akkor azért ő is levezetgélt jó helyekre..
és egy race sem volt...de kihívás annál több
arégen magyarban..mikor még az erdészek meg a szöldek imátkoztak hogy mennyünk már hozályuk motorozni ...akkor is mire kijártunk helykete az idő vot ..de pl a pécsvárad komló közti részeket is ismerem...de mig nme lett felfedezve addig azért szarokat mentünk...a mátrában is...
de aztán jött az álandó romcsi... és ott a sok sok kint eltöltött idő z meghozta a gyümölcsét... és már CSAK JÓ HELYEkre viszem magunkat...kis felfedezések.. óvatos mentésekkel de mindég nagyon jót lépünk..ha a létszám engedi
de pl 50en is lehet jót hajtani meg 100an is ..egy racén... emigy max 6an ha ütőset akarunk menni..és nincs sár..ha sár van akkor nagyon széthúzza a bandát.. a múltkor is...itt természetessen mindenki az A ban megy a hecán.....de a sár rendessen megosztja a bandát....nem véletlen.. már felmegyek valahol és tudom hogy lesz idő kamerkázni vagy csak suhhanhatunk tovább mert itt mindenki tutira gyorsan jön...
na sárban ez a rész szokott elmaradni mikor már 6 felett vagyunk...viszont van idő emlékleket gyűjteni
feri ezt nem neked rakom fel..!
de itt egy kis emlék.
na pl ez a hegy a 7 A nyomost megosztotta 3 feljutóra 4 kerülőre azoknak 60 perc bünt jár.. ...
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
Gecsa kommentál... http://youtu.be/2_DBhDnl6NM
boci taki meg jó páran ott trilyál-endúrózgatnak...
szalinak kb aniy fingja van hozzá mint zsirferinek a fogyáshoz
Látod Viktor mi azért megyünk versenyre románba mert meguntuk hogy helyismeret nélkül vezető nélkül bóklászunk keresve a jó helyeket és ha találunk 1 nap 3-4-et akkor már király napunk volt csak ilyenkor mindig haza is kellett találni ezért majd fél nap elment a hazaút keresésével
De mióta elmentük az elő román racéra hobbitnak azóta ez isten király hogy a legjobb részek vannak összefűzve 100 km en belül és még haza is érünk gond nélkül vacsira
én csak ajánlani tudom bár soise mentem vele de láttam és tudok rola sok mindent kik hol használják. és maximálisan meg vannak velük elégedve!
http://heca.ro/piloti-inscrisi...
Köszi!
ez az állandó faszmérés hogy kinek mekkora van...jól van jól van mérjük össze...de pénzt én ezért nem adok
most jön aradra ez a két 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9,......123 nagymenő...
és a sok kiba okos race meg benevez mert hogy azok is...
há majd racén egy szemvillanást is fogja majd valaki látni öket
látni..élesbe hogy hogy csinálják...
há de hogy is....
it majd az lehet a cumi..ha azoknak épitik hogy ők élvezzék akkor az ilyen félig A nyomosok ..majd jól lecumizzák...mint redzsimenten is..azt gyakorlatilag zsockó jarvis börcsnek lett épitve...
mondta is zsoci... qrwa jó pálya volta csak elfelejtetek bele rakni összekötöt...ahol a sima expertek kapnak egy kis levegőt
déván a 2.50 ment a zsoci.. emitt meg 4.50..
a dévai 2.50 percre zsockónak az azt jelenti a többienk...a fele kiesett a 100 nagyon As ból...az 50dikek akik még hibapont nélkül befejezték a napot azok olyan 8 órát mentek.. már aki nem denesfet kapott...mint zsir is...
az egy igen komoly race volt.. zsoci kicsit mondta hogy lehetett volna erősebb..neki!mert 3 órára talán nem is vitt magával vizet.. de ezt a kis tanonc tudná nekünk leírni..ha figyel
ami ezeknek a próknka egy gyors futás az a sima experteseknek egy nagyon komoly jó race ,azért is mindenkinek a szive tsütske race ez a déva.
redzsiment...4.50 re a első offród délyen zsoci azt mondta erős volt de nagyon jó....de az a 2 csekpont az full profi..+a pihenő mentes részek is nagyon jó erős nyom volt.
szoval ha arra vágynak az aradiak...hogy a dzsárviksz-zsockók is jó lakjanak de mondjuk goldentút is jót motorozzon és befejezze az első napot 8 óra alatt...akkor az minimum 4-5 teljessen más nyomvonal az A tól a profiknak...
mert ha amieink akikkel egy nap 15km tudunk menni 6an uyg hogy vannak levágott részek amiket kihagynak....ugy érzem elszámolták a magukat..vagy ők..vagy a verseny nyomvonal lesz lájtos a fratila zsoci börcs jarvis pro-knak
ugyhogy úgy érzem lehet hogy lesznek tsalódások ezzel a faszméréssel
nekem txt 280 volt az nagyon jo, igazi megölhetetlen technika, talán a legkevesebb ráköltössél a legtöbb élményt nyujto terepmotorozás...
persze vannak korlátai...
mondjuk a 280-ak az elterjedtek valami miatt... fogalmam nincs miért ,de a 300-ak ritkák...