Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyetlen értékelhető 4t 3:22nél.
2T mindenhol. érdekes volt látni 1 és 2 helyezetes gec jok. nem ?
az amúgy ne segitene a motoros tudásomon...
mert látom a ki hegyben lakik az sem tud jobban menni mint ak ia büdös nagy alfŐd közepén...
déva legjobb magyarja.. egy alfődi parasztgyerek.. szégyen..hogy a hegyiek nem tudtak küldeni oda valami hályg lándert..
mert értem én hogy azé bajnok a kukorica racékon mert ott lakik a hol a kiukaorica a legjobban a vizszinteshet tendál..de hogy hegyben is
nem lakhat mindenki ..szar helyen
már megent dobálod az ötszenteseket...teeee
én nem lehetek se zsidó bankár fia...mert msuzlim vagyok..meg török meg kinalyi 1/3 ben anyám alaszkai néger volt apám meg a kinai kosaras csapat kapitánya és egyidőben szumó bajnok is..
maksz valami venezuelai lehetek olajcéges faterrel

gyik...
ez nem a legnagyobb domb..ez a két legnagyobb domb összedózerolva a réteglemezek által.. ez tegnap keletkezett pont ott voltam...
volt ám gyűrődés meg robaj...
felénk ilyenek nincsenek csak ilyen lankásabb
ez is ott van csak akkor még...feljutottak
http://youtu.be/AsXi3mLMYGI
de te legalább tudsz hajtani,a vidin az a legnagyobb domb amit találtál vagy van nagyobb is
figy költöz egy hegy közelébe
én tervezem veszek szokolyán egy telket már meg is van, s 10 éven belül oda költözök. 5 millka a telek házzal olcso nem ?
s a böri ott egy lépésre.
fontold meg ne keljen ujra születned mondjuk egy zsido bankár fiakent...
mondjuk az sem lenne jó mert akkor az már a világ over lenne...legalább is itt..mert emlelkedőn elindulásból bukna az egész város
az egész országban dúl a tél..
de ez van ...itt meg egész nyáron azt várom mikor nő ide egy hegység a kert végibe
Baszus nálatok tavasz van,itt tökig érő hó van és olyan intenziv havazás amilyet még nem láttam május lessz mire ez elolvad
elmesélheted itt is..vagy csak az új haverjaidnak...
ha nem ide köpköd mindenkire valaki ...nem utálják ki a többiek....
mert valjuk be jó arc vagy..csak ne oszd az észt mindenkinek...hogy ki mekkora köcsög..
tudja mindenki mekkora.. együtt is él vele...(mer aki nem már öngyi lett..azok meg már rég nem titokolvasók sem )
ugyhogy a jó arcok most is itt vannak...

nézd meg pl ezt a vidimet...
van az úgy hogy egy 10mp-s vidi is többet ér int egy 2 perces
dehát ez van ha egyedül vok..nem vagyok egy déw..aki egyedül is olyan videót csinál mintha salyát stábja lenne .
Nem gond a kezremeges Vik,ettol meg elvezheto a felvetel.Legkozelebb kevesebbet hasznald a marok Marcsit
tüzálló..megnézem..az enyém sima volt.. az ..nem valami jó

rély..remeg a kezem...
max a műanyag benzines kannát fújja szél..meg remeg alatta a föld
Jo dagonya lehet....en nem voltam sehol.
minden zsir mocizok.
megyunk megyek most is hetvegen.
sokat gurulunk.
Hello Frenszisz!

Mi ujsag feletek?
szia Raaayyy-o !
a carbon hiszit nem nehez megcsinalni, kb 2 ora
de lehet erdemesebb venni egy gasgas légszürő házat s azt oda be okositani. megnézek egyet s megmondom.
md 80 al vetted?kicsit remeg a kep,legkozelebb kapcsold be a kepstabilizatort
purhabb okosság ! jah.
használj tüz állot s vegyel acetont azzal kitudod mosni a járatait a adagolonak nem kell egy teljes dobozt fel áldozni.
én tüzállot használok erösebb viz álló és birja a meleget.
jah jah ugy ugy mint az ajto szigeteles vagy ablak. pont ugy.
a karbon nálam lesz, de ebben is jobb a gasgas megoldása ott sosem sáros a légszürö belseje..
déw

na itt a tegnapi förmedvény..ez még 5 centesnek is csak ..4 de azért ott a hang meg a kép is..
http://youtu.be/wuH-KIvXqcw
ja értem
ha a házra ragasztom fel hogy abból emelkedjen ki és akkor a tetőre zárna az a vékony csik..
na mindjárt megnézem