az amúgy ne segitene a motoros tudásomon...
mert látom a ki hegyben lakik az sem tud jobban menni mint ak ia büdös nagy alfŐd közepén...
déva legjobb magyarja.. egy alfődi parasztgyerek.. szégyen..hogy a hegyiek nem tudtak küldeni oda valami hályg lándert..
mert értem én hogy azé bajnok a kukorica racékon mert ott lakik a hol a kiukaorica a legjobban a vizszinteshet tendál..de hogy hegyben is
már megent dobálod az ötszenteseket...teeee
én nem lehetek se zsidó bankár fia...mert msuzlim vagyok..meg török meg kinalyi 1/3 ben anyám alaszkai néger volt apám meg a kinai kosaras csapat kapitánya és egyidőben szumó bajnok is..
maksz valami venezuelai lehetek olajcéges faterrel
gyik...
ez nem a legnagyobb domb..ez a két legnagyobb domb összedózerolva a réteglemezek által.. ez tegnap keletkezett pont ott voltam...
volt ám gyűrődés meg robaj...
figy költöz egy hegy közelébe
én tervezem veszek szokolyán egy telket már meg is van, s 10 éven belül oda költözök. 5 millka a telek házzal olcso nem ?
s a böri ott egy lépésre.
fontold meg ne keljen ujra születned mondjuk egy zsido bankár fiakent...
elmesélheted itt is..vagy csak az új haverjaidnak...
ha nem ide köpköd mindenkire valaki ...nem utálják ki a többiek....
mert valjuk be jó arc vagy..csak ne oszd az észt mindenkinek...hogy ki mekkora köcsög..
tudja mindenki mekkora.. együtt is él vele...(mer aki nem már öngyi lett..azok meg már rég nem titokolvasók sem )
ugyhogy a jó arcok most is itt vannak...
nézd meg pl ezt a vidimet...
van az úgy hogy egy 10mp-s vidi is többet ér int egy 2 perces
dehát ez van ha egyedül vok..nem vagyok egy déw..aki egyedül is olyan videót csinál mintha salyát stábja lenne .
a carbon hiszit nem nehez megcsinalni, kb 2 ora
de lehet erdemesebb venni egy gasgas légszürő házat s azt oda be okositani. megnézek egyet s megmondom.
purhabb okosság ! jah.
használj tüz állot s vegyel acetont azzal kitudod mosni a járatait a adagolonak nem kell egy teljes dobozt fel áldozni.
én tüzállot használok erösebb viz álló és birja a meleget.
jah jah ugy ugy mint az ajto szigeteles vagy ablak. pont ugy.
a karbon nálam lesz, de ebben is jobb a gasgas megoldása ott sosem sáros a légszürö belseje..
2T mindenhol. érdekes volt látni 1 és 2 helyezetes gec jok. nem ?