Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
Akinek nem inge ne vegye magára donkey fucker argentin zorró !
Big Gas no screaming
Aaaaa,mostmar 450 6 napocskast akrooook!
meg még ezer iró akit hirtelen nem irtam ide....de mindég it van..rély dzsimi..demzsóti..riki..tos(-hiba nélkül )
atmosz...és még ezer aki hirtelen...mirkó..meg még 999.aki hirtelen nem ugrik be...
várom a válasz.. anyámnak szoltam ..hogy hívjon ha sokat! csuklik
kis csuklásokért ne szóljon mert az van...mindég emlegetik szegényt..de ha nagyon csuklik szóljon..mert akkor újra olvasok valami hisztit a fórumonkon....
mondhatom ezt ferensz ..hogy a fórumunkon..mert kicsit úgy érzem az enyém is.....meg zozi meg déw meg ronix meg a eská..meg a sok titoklesi..mert az övék is
freen..
olyan bugsi vagy...
úgy örültünk a két motornak..már mindenki hivott ma hogy el vannak ályulva tőled..de tudom hogy ez a két motrs csak 10centes..iletve nem a két motor..mert azt tudjuk hanme az hogy nem veszell..na az a 10centes
de nem baj..örül mindenki hogy veszel..mert tudsz mesélni...meg lököd itt a rosszindultú intrikát ami pezsditi az életet...
mert az állóvizben a halak megdöglenek ..mig a opezsgésben lubickolnak...
hát ezért sem fit a totálgáz...vágod... aki a pezsgést leállitja az öli meg...
az aki szabájoz mindent...
vágod...tisza zsidesz vagy...marha..
ha nem tetszik ami itt van..de a korcsmát nem tudod bezáratni...há akkor ne gyere be....
ne oszd az észt hogy itt milyen gyökerek vannak...itt csak egy gyökér van...akinek nem inge ne vegyee fel más előtt mert a másik nem talál rá..
zsÍÍr

hát mindent tudsz mindent mindenkinál jobban csinálsz..szekszelni is csak egysedül szoktál hogy tökéletes legyen az élmény.... mert egy buta hisztis picsa csak elbaszná . . . ..

frenn ez is csak egy visszajáró kis öt szentes wót...csak öt szent
tudod..az egyetlen érték amit itt teremtettél...
ez te fórumod marad..ha a büdösrohadtéletbe sem irnál ide többet..

rély..ne légy irigy az úly 350re ..az az te géped az a legjobbb....
Mi ujsag Frenszisz,esz a rozsaszin irigyseg engem is
Zoozee,

téged válaszra méltatlak pedig 5 centes de legyen !
na szóval ma egy haverral dumálva ezt írtam neki:

idézem: "az érték meg ilyesmi nekünk számít, nekem ez a GASGAS féle idő húzás akkor jó és kell ha van időm elpocsékolni azt. Vagy ha le akarom vezetni a hisztit valami időrabló vagy virtuális világban való bitteken alapuló bit bábun, ki képes mindenre furfangosabbat írni.
Kicsit olyan ez amikor sakkozol egy deepblue val s az mindenre képes lépni, még ha sokszor olyan lépést ír ami nincs is a táblán....
Vagy amikor látod a gyerek játszik valami virtuális világban s ott hiába öl meg egy bábut az mindig fel kell s újra le akar győzni, hát én simán leszarom az ilyeneket. van amikor kell van amikor nem. ennyi.
akinek van napi 20-30 bejegyzést írni értéktelen hülyeségekre (egymást basztatva), ha ezt az időt valami komoly értelmes elfoglaltságra töltené akkor lehet lenne több pénze, tudása és nem utolsó sorban mivel nem kell dolgozni a sok pénz miatt imég több ideje... röviden."
ennyit erről az itteni hisztiről.

a két motor dolgot pedig benyeltétek tövig, rázkódjatok csak a horog végén. ! keszegek ! akinek inge vegye magára.
Tuning kuplung teszt volt már? Segítettek a lyukak?
Ezt már Viktor is írta, hogy a K771 az jó
Te most csak megerősítetted
Szép napot!
tom király vagy.

megnéztem és a repér kit piston felirattal egyből megtaláltam.. hát 1000 a vége ebben a könyvbebn..meg a 2004esben is...

és a második sor volt... csak a képen a gumialkatrészeket keresetem ..olyan meg nincs csak a komplettt belseje.
húzd a gázt akkor nix gáz ennyit tudnak az alfŐdiek
olyan hülyék vagytok.. még benyaljátok akut a zozi leirt. ..

való igaz hogy kenda a gumim..de 525 is..gondolkodjatok..ki tud menni egy 525tel...sx hát senki..ki tud majd a kendával menni..hát aki az 525tel is tud..

amúgy tény és való hogy 19esben nem volt párja...
de 18asban már több kendám is volt..és mind jó...
az egyik itt szar a másik emitt...
egy a fontos a guminál.. occsó legyen....
és ha endórózni akartok akkor kroccból csak a sárgumi a jó..de ez sem igaz...merrt most pl egy keménytalajos van fent..azzal is nyalnak rendessen...
mert azt hiszik a gumi vagy a motor ami tudja..nem ez hülyeség..én vagyok a king. . . . .
ezt be is tudom bizonyitani egy idegen gyönge zsirferi leendő verdályával..aj és olyan gumi volt rajta hogy goldentályer.,..
de nekem az sem számit
1,25től van a okosság
http://youtu.be/M6MHX1beBsk
Én csak evvel tok meni románba mer ennek van kafa fimese 19-es ben
es k..jó még a krokszhoz képest is 0.3-és ott is elmegy ahol én nem akarok
Huuuuu...ha ezt vik megtudja hogy más szerint is jó kenda...
nekem van egy 760-as de még nem került sorra...
titokolvasó lett ferenc ...ennyi
mindjárt jövök ,,,,megjött a behívóm
Zozee - kitöltenéd kérem:

Kenda 771 Millvile (Rear) 120/100-18
1.- Tartósság: ? nagyon tartós. kb 60 ü.ö
2.- Bütyök magasság: ? 14mm bütykök
3.- Tapadás: ? nagyon jól fog sárban, szinte mindenhol, kemény talajon kivalló tapadása van, oldal irányú tapadása kiváló.
4.- Ára: ? e Ft
5.- Szerkezete: ? közepes lágy a szerkezete, könnyen idomul a felületekhez ha ilyen ? 0,7 -0,8 nyomáson van.
6.- Minta típusa: ? enduro-hardenduro gumi.
7.- Szerelés: ? közepesen könnyű szerelni.
8.- Sérülés: bütykök ? nem törnek s nem kopnak gyorsan.
9.- Oldalazás: ? kivalló köveken és fákon, sárban nem.
10.- Hátránya: ? nehezebb mint egy sima siydays mert újra futózott gumi
11.- Beszerzés: ? rmc
Nekem jó a fekete is csak nekem a féktartályon van ha forgatható akkor jöhet!
Mi a péz?
hát újat tudok azonnyomba küldeni levélben...esetleg

fekete és a kuplungtartályon van nem törött le tartálydekli füle? az szokott még fogyni

a piros az a melegindítókról jött ....ami tetszik neked ...
Nem ingyen akarom csak marha olcsón
Zozee!
Kéne egy dekompresszor kar 2004 ktm 525 höz ami a féktartányomon volt szép piros ha van ledobott vagy elfekvő készleten neked
De csak ha nem vagyok nagyon pofátlan?!
ja nem a hirdetéssel van baj ....az volt tavaj is láttam végig fasza hirdetés ..csak azzal nem tudsz menni ... mindegyikből van pár db akciós aztán egy év szünet ...tényleg katasztrófa ..

én még vettem 12 600 ért is egy pár darabot csak pont ott voltam a boltba ..mindet megvettem ami volt.... aztán egyet tudott még venni egy velünk hajtó srác...

a többi gondolom zarinál amivel szétszopatja a fejeteket ...
havas jó reggelt
Emmeg mégolcsóbb shipping se rossz

http://www.ebay.com/itm/kenda-...