irtam még neki kegy kis barátokozsós szöveget.. csak hogy kicsit érezzék a törödést..ez amúgy már savazásnak számit vagy ez csak az őszinte vélemény ovatos kimutatása
feri ezt a vidit rakd be az értékeid közé..erre is képes az extrém end gyúrós
ez kell a médiába
csak mellétesznek ksi szöveget..
az elgázolt rókát a motoros még meg is gyalázza...
és nem számit hog már döglött volt.. a médiának az kell hogy frocsögjön..és az fog is fröcsögni...
még jó hogy nem csináltatok nekrofil döglött róka gyalázós vidit is..bár ezek után...semmin sem csodálkoznék
ma 21:57
Most olvastam,lesz még ennek vízhangja
tényleg le kellene szedni mert ezt ha megszagolják a híradósok hadjárat indul a buckalakók ellen arról nem is beszélve hogy a sok befolyásolható tv buzi szentül fogja hinni hogy azt a szegény állatot a gonosz randalírozó motorosok ölték meg..nem egy vadász hobbizta halálra és nem ment a sebzett állat után.
maki..
irtam a s-túr videósodnak..
csak kedveset és szépet...és az ott nem öt szentes..
te hülye vagy?
ez költő i kérdés volt..
a méregzöldek csak az ilyenre vágynak...hogy mégjobban lehúzzák az erdőben motorozókat
ha holnap nem lesz benne a hiradóban..hát akkor szerencséd volt..
és ha benne lesz akkor lesz majd keresgélés utánatok..és ha mondjuk a fél somogybabod környékr rendőrség kutatn ikezd..mert a parancsnokok azt az ukászt kapák fentről..ne félj lesz eredménye...
de ezerintem azt a vidit már nem tudod ide feltölteni
ma 21:46
Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Háát A legjobb endúrós ugye az enduro bajnok,aki jelenleg #4 Pető Ádám A izé meg 8.osztály utolsója Aki meg jobb akar lenni mint Ádám,az szülessen újra vagy kösse fel a gatyát ,de nagyon sok pézé sem fog lassabban menni
Lehet bizonyítani
dobtam a perselybe....
És bocsásd meg vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól.....
frenszin nem akar jobb endúrós lenni..
ő a legjobb akar lenni..csak elfelejti hogy ahoz mi is kell...a pénzen kivül..persze...
ja az meg van neki.... saját motoros honlap
az érték..meg őrző..ak itt a fórumon megteremtette azt amit zoo-lika sem tudott... .
pedig őt is gyűlölték nem kevesen...
nem csak a 20évesek é a világ....
de 40 felett mikor már elenged a szimmering,mikor átenged az olaj,mikor már nem kemény az a gátló,mikor már nem elég a láncspray,.....jaaj ezek a komoly gondok...meg mikor a lenyugvó nap azt hiszi...de csak hiszi
csak semmi személyeskedés aki nek nem inge akinek meghiszti az mennyen sakkozni
ic a mézing
ez elképesztő
jarvis a legjobb mindenben...
dszoni fiú az meg nem semmi
e ez a dani mekenzi..ez meg egy suttyó kölök..még 20 sincs..és extrémben ez nem jellemző..de lenyomta boltont
bakker..
de jó kis sár volt
gumiról meg a nnyit.. a szikszdély az a múzhoz lett kitalálva illetve froditva...ott egyből jó szok lenni a múzzal..de ha nem szikszdélyz kicsit keményebb a lfala..akkor már a múzzal csak küzdés van az első időkben mert a múz meg a keményebb falú gumi már túlságosan kemény szerkezet lesz.
mondjuk tök jó én szeretem...
jó reggelt.....2 órátol szakad az eső.....milyen jo lett volna ez nyáron...
z465785 end lyú..
a földváriak elaludtak..
feri ezt a vidit rakd be az értékeid közé..erre is képes az extrém end gyúrós
ez kell a médiába
csak mellétesznek ksi szöveget..
az elgázolt rókát a motoros még meg is gyalázza...
és nem számit hog már döglött volt.. a médiának az kell hogy frocsögjön..és az fog is fröcsögni...
még jó hogy nem csináltatok nekrofil döglött róka gyalázós vidit is..bár ezek után...semmin sem csodálkoznék
ma 21:57
tényleg le kellene szedni mert ezt ha megszagolják a híradósok hadjárat indul a buckalakók ellen arról nem is beszélve hogy a sok befolyásolható tv buzi szentül fogja hinni hogy azt a szegény állatot a gonosz randalírozó motorosok ölték meg..nem egy vadász hobbizta halálra és nem ment a sebzett állat után.
irtam a s-túr videósodnak..
csak kedveset és szépet...és az ott nem öt szentes..
te hülye vagy?
ez költő i kérdés volt..
a méregzöldek csak az ilyenre vágynak...hogy mégjobban lehúzzák az erdőben motorozókat
ha holnap nem lesz benne a hiradóban..hát akkor szerencséd volt..
és ha benne lesz akkor lesz majd keresgélés utánatok..és ha mondjuk a fél somogybabod környékr rendőrség kutatn ikezd..mert a parancsnokok azt az ukászt kapák fentről..ne félj lesz eredménye...
de ezerintem azt a vidit már nem tudod ide feltölteni
ma 21:46
azt hiszem ezt nem lehet komment nélkül hagyni..
Lehet bizonyítani
És bocsásd meg vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól.....
ő a legjobb akar lenni..csak elfelejti hogy ahoz mi is kell...a pénzen kivül..persze...
ja az meg van neki.... saját motoros honlap
az érték..meg őrző..ak itt a fórumon megteremtette azt amit zoo-lika sem tudott...
pedig őt is gyűlölték nem kevesen...
de 40 felett mikor már elenged a szimmering,mikor átenged az olaj,mikor már nem kemény az a gátló,mikor már nem elég a láncspray,.....jaaj ezek a komoly gondok...meg mikor a lenyugvó nap azt hiszi...de csak hiszi
csak semmi személyeskedés aki nek nem inge akinek meghiszti az mennyen sakkozni
ez elképesztő
jarvis a legjobb mindenben...
dszoni fiú az meg nem semmi
e ez a dani mekenzi..ez meg egy suttyó kölök..még 20 sincs..és extrémben ez nem jellemző..de lenyomta boltont
bakker..
de jó kis sár volt
gumiról meg a nnyit.. a szikszdély az a múzhoz lett kitalálva illetve froditva...ott egyből jó szok lenni a múzzal..de ha nem szikszdélyz kicsit keményebb a lfala..akkor már a múzzal csak küzdés van az első időkben mert a múz meg a keményebb falú gumi már túlságosan kemény szerkezet lesz.