azért írtam mert már nincs ..nem is lesz ....megvettem a kendagyárat ...felemelték az árát ...meghalt a tervező...nemhozzák magyarba ..ami esetleg igen az a miénk ....nem is értem olyan mint a szomszéd étkezde ami fogyna az nincs....
k771 millville 120/100 18 úgymegbassza az összes kutyaszart amikről beszélnek itt motorosok ,hogy vicc.....csak visítok rajtuk ... kicsit hamar kopik ,ezzel elérkeztünk összes összes negatívumához meg vizes füves réteken ha nem vágod meg hosszában a középső bütykökbe a kis csíkot akkor farol.... ennyi ...DE addig nincs miről beszélni fényévekkel ver akármit főleg hogy ezt egy gumi tudja nem kell cserélgetned ...még ahova nem való (tudod szoktuk mondani hogy egy gumi nem lehet jó minden szélsőségre ) na ahova nem való ott is naccerűen teljesít....ott is ott van ahol a "nagy odavalók" .... kétféleképpen lehet szerelni ...tud mindent ..csak nincs ....
van belőle 3 fajta ami fontos info lenne de nem vesézem mert nincs sajnos .....eddig nem írtam ide mert lehetett kapni
ha zozi itt a fhórumon elmondaná. .meg kellene hogy öljön
a k 772 az nem az igazi...
mi lesz veled bálint...nagy vizkerék meg kenda gumi....
kolbászt is vettél a kenyér melé mert az ami felviszi mindenhol a gépet meg a gépest
széjjelkávéztuk magunkat bálint ? úgy elkalandoztam ezen a rohadtkurva interneten....pedig azthittem 9 év alatt kiolvastam...de nem
emléxem mikor lett netem a motor falnak volt döntve koszosan és 8 hónapig jóformán ki se mozdultam a szobából....ez olyan 2003 volt ... de ez komoly ,haverok tudják arról beszéltek meghaltam ... hordták a kaját a számba meg idejött aki akart beszélni .....azonkívül csak a skype-on csacsogtam aki fontos volt....nem foglakoztam semmivel...töltögettem meg surfoztam mindenfelé mindent....szóval alsógatyában voltam végig .... jó is volt
ja..... csak sajnos ami használható közölük /egyúttal a gumik királynője/ az 18900 de nincs belőle méretben egy se az egész országban ....lassan egy éve 22 ért se...k,életbe
vik csak szolok rendesen leakciozták az rmc-ben a kendahajadra gumit... a 21600 ft- 12900 ft-ra.... de van még olcsobb is...
te szereted azt a gumit....
lyaúreggelt mindenkinek.
mindenki mennyen dolgozni..kivéve aki két úly kártélyemet vett és ki kel neki csomagolni különben ...bepálik
dzsimi...
én elhiszem neked..mondom kiba nagy krályok vagytok...mert én fogtam ezt a szarépárc manualt és nem találtam meg benne..mondjuk igaz csak 15percig néztem de azért 15perc is negyed óra
felúlyitó kit 13as dugóhoz...az a szitu kettő van rajta(elöl is van egy karmanytyhú(ami a dot 4 brékfluid elfolyást gátolja meg ) meg a rugó alatt a másik..ami a fékhatást adj..ami még van de látszódik a karmantyhún a szélét már megharapdálta a kiccica .. ez ha párban van akkor a z angol azt mondja kit..szoval ály dont ánder sztend...de azért köszi...
Az ott a végén az a nagy igazság,bár így 30 év után sem sikerült megtanulni,dee néha sikerült sárban tiszta ruhában menni ,mert meglehet tanulni a sár felett menni
http://www.ebay.com/itm/Kenda-...