én is azt látom hogya doboz és a sárvédőm nem jól zá ..és szerinte is ott szivja be..
kifújtam púrhabbal ..a találokzásoknál.. egy darabig jobb lett de eltávolodta a műanyagok egymástól mint a kaliforniai réteglemezek
ezért is akarok hátra új idomot mert a régi már kutya...
de ez a msotani eset ..ez szerintem előről szivta be.. látszik hogy ott előről a leggusztustalanabb...a hátsó rész az elfogadtató..de elől.. a váznál...ahol a két kis bepattanó bütyök van..ott mintha belapátolták volna a haookot a kégszűrőházba neki a légszűrőnek...
még egy fél órát ugy lehet ki sem birt volna
az a baj hogy a lékszűrőház.. léketkapott és valahol be tudja szivni a dzsuvát hátulról?
de ez úgy néz ki teljesse nelérol szivja be...elől a váz felől...ott a legretkesebb...
oda kéne tenni valami szivacsot...
körbe a légszűrőház fedeléné.
mert nem hinném hogy mindegyik kroccotor ennyire benyalja a saját ganélyát...
mert por ma sem volt..
GAS GAS ENDURO EC 200 (1998 - 2002) Description & History: The Enduro EC 200, first manufactured by Gas Gas in 1998, came with a single cylinder, two stroke, 199cc engine which could develop a 37 horsepower at 9000rpm and a torque of 32 Nm at 7850rpm.
zozi erre mondjál valamit..azárt mert ktm
előttem nem megy senki..por sincs..de mégis igy beszivja..
ez normális..jó mondjuk már 50%volt mikor neki indultam a 1óra 30percnek..de ez akkr ois .. előről szivja be úgynézem.. por a znem volt...
ez mér van..mit lehet csinálni ezzel.
kifújtam púrhabbal
ezért is akarok hátra új idomot mert a régi már kutya...
de ez a msotani eset ..ez szerintem előről szivta be.. látszik hogy ott előről a leggusztustalanabb...a hátsó rész az elfogadtató..de elől.. a váznál...ahol a két kis bepattanó bütyök van..ott mintha belapátolták volna a haookot a kégszűrőházba neki a légszűrőnek...
még egy fél órát ugy lehet ki sem birt volna
en ugy vettem eszre,h a hatso kerek veri bele javareszt,pl,ha mely homokna megyek,akkor katasztrofa
mindem menet utan tisztitom,szilikonnal kifujom a dobozt
de ez úgy néz ki teljesse nelérol szivja be...elől a váz felől...ott a legretkesebb...
oda kéne tenni valami szivacsot...
körbe a légszűrőház fedeléné.
mert nem hinném hogy mindegyik kroccotor ennyire benyalja a saját ganélyát...
mert por ma sem volt..
Azert ez nem nomalis.....amikor az uj motoron meglattam,h igy bemegy a dzsuva a dobozba.....kuuuuuurva anyjat a ktm nek!
GAS GAS ENDURO EC 200 (1998 - 2002) Description & History: The Enduro EC 200, first manufactured by Gas Gas in 1998, came with a single cylinder, two stroke, 199cc engine which could develop a 37 horsepower at 9000rpm and a torque of 32 Nm at 7850rpm.
azt tudom, hogy ebben még nem fordított teleszkóp van.
de mint írtad, gugli a barátod!
itt találsz évjáratokról fényképet.
de ha bemásolod én is megmondom
előttem nem megy senki..por sincs..de mégis igy beszivja..
ez normális..jó mondjuk már 50%volt mikor neki indultam a 1óra 30percnek..de ez akkr ois .. előről szivja be úgynézem.. por a znem volt...
ez mér van..mit lehet csinálni ezzel.