Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na..
és az a karbonkütyü az lesz az öreg ktmekre is?már úgyértem a 2004-2007igekere is?

igen a sza szivacsos megoldás az a jó..
de nekem ahogy nézem mocskosul el van már hajulva a ház..úgyhogy inkább egy 2-3cm szivacsot ragasztok valahogy a ház pereméhez...
olyan egy cm vastag 2 cm széles szivacscsikot szerezk valahol..és abból ragasztanám körbe a légszűrő fedelet...
de a farokidomtól jövő trutty lezárása az szilikon vagy pórhab lesz..az a baj a púrral hogy után a ha szerelni kell akkor kivágni kell..éd egy új doboz púrhab kell.. de moindjuk nem sokszor kell azt szétszedni...ugyhogy még majd meglátom
Zarika,

tudom nem Zoozee vagyok de sok olyan évjáratú ktm et láttam mint a tied söt könnyen elhagyják fedőt sajna, szar a légszűrő ház és fedő illesztés.
a ujjaknál már jó.
nekem konkrétan a vizzel van bajom a por gyakori takarítással megoldható de a viz nekem nem tetszik annyira lent be tudja szívni, s faszul van megcsinálva. Nekem tervem karbon bol csinálni egy légszűrő házat amit az ülés felől (ülés leszedve lesz szerelhető) s víztől elzárva lesz. már elkezdtem a sablont csinálni.
igazán tökéletes megoldás nincs de jobb lesz mint a gyári ami egy szar. mert mindenhonnan beszívja a szart.
ami a gyors megoldást jelenti én tennék oda a doboz elejébe egy olyan szivacsot amit lehet az ajtok pereme alá ragasztani tudod belüröl lukas amit az obi-ban is lehet kapni egyik fele ragasztos a másik pedig szigeteli az ajtó peremét. azt oda ragasztanám fbs.el.
sajnos egyik sem
há nem alszó..
vagy mentek motorozni..
há mondom hogy baj van..de déw nemsokára rálya próbál..
de ne várj sokat..mert még keveset sem..
de azért lesz 2 vidi...egy semmilyne lófasz..meg egy hasonló de azon van legalább 4 ugrás meg két kanyar meg egy hátas bebénázás
az akkor fata...
.nálunk a délalföldön a legtávolabb minden domborzattól az a situ..van vag 4 fok.. csepereg az eső..hónak nyom nix..de ezért lapátolni sem kell.
viszont szánkózni sem...meg semmit
csak motorkázni..de az meg volt tegnap...

ami fontos..de nagyon.
a másfél óra egy hullámos mocsok szaron az olyan szinten kiégeti a parsztból a dolgokat hogy olynakor mindlég izomgörcsökkel voltam este..eg mikorr hazafelé jötte a kocsival akkor is...
most meg...semmi..lehet mer öregszem és jobban birja a testem a gyűrődést...vagy csak azért mert felszedtem zsiros fóka testemre még 4 kiló szint tiszta zari ápdétot
de inkább az lehet a baj..mióta csanád..doktóre csani..intézett nemek mg+b6 szólőcukor tabliktatt(ilyen rúdba van belecsomagolva vagy 20 szem)és tegnap is menet előt benyomtam kettőt meg a végén még megent kettőt...meg a kocsiba is elszopogattam még vagy kettőt..szóval 5-6 ahogy mondta is..és tessék..se egy kúrva izomgörcs vagy izomláz..semmi..nem véletlen..csak ez a szakmálya...
csani isten vagy...

ami még volt..
a szuper kesztúben indultam el mert azt hitem ez a 5 fok ez hideg..de lehet volt 6 is +a szuper kesztű belső része is poláros..és ezáltal vastagabb kicsit...
na ezzel a teligázok illetve totálgázok után gyorsan bedurrant az alkar....
van ennek a kesztyűnek egy olyan változata ami a tenyerén vékony kis börrel van bélés nélkülk...
ami kivül ugyan igy jóü de belül meg konnybebe a kormányt fogni..
ugyhogy a 6 fokra tekinettel(mert még majdnem melege is volt a kezemnek ) maradt a sima kesznyű

mirkó..
nem vok elveszve...de hogy mennyek 1 napra motoroznui hozzátok
ilyen időben...
amúgy a nagykutya az már hivott hogy még az idén januárban szervez oda menetet kiscsoportos hatásra...de szerintem nem jön az össze az a +5fok..
kiscsoportos..
jöttök ti 3 mártinezék3 ronix tos..show dzsimmiék 15en meg innen seggedről3an...+titokolvasók 34en...nyirból is jönne robúr..+fater..ha jön szali is aki üzent neki a vidin hosi eská meg zsirfrenszisz
szóval lehet én már bele sem férnék a 50fős keretbe .
Vikto-ria!
Hol vannak a videjóid?
Beírtam hogy extremenduro1 oszt nem dob semmit
itt nem havazik de a nagy hó megmaradt
és hölgyek
jo reggelt urak..havazunk mint atom...

Brigton, Dew, sajnos nem tudom felrakni azt a galériát mert ha benyomom a másik winyot befagy a gépem töle... sorry...
na mondom megnézem már ez a kereső ez mire is jó.
beirtam hogy öt szentes...

hát voltak újra előjövő élmények..
ja az ötszentes..de nagyon

http://www.youtube.com/my_vide...
na ez egy igazi 5 szentes..ne vegyétek föl mert nagyon az...
és ha dév nem segit igy is marad a tegnapi videóanyag..ami ennél nem sokkal jobb de azért csak valami...lenne ha dév épp neme salgótarján felett élvezné az életet .
jaú reggelt.
ugy látom ebben a bandában mindenki észrevesz mindent...
csak azt nem vettétek észre hogy a goldentatyó..aranycsavaroskészletem tartója ia oda van szeremletesedve a légszűrő házba...
és most már tudom mért ez a fele koszolódott el a lékszűrőnek...há mert szegén 41es kalbulátol nem kap levegőt nyélgázon csak fentről..hanem szivna az szegény már seggem likából is...
mert kroccban az a kis dobozk erősen a felsőlégutakat zárolja...endúróban nem gáz mert vannak mellette rések meg körbe..de a nagylevegős krocchoz..az kevés

milf fucker!
Heckteil narancs (7800801300004)
erre a cikkszámra tudnál mondani egy árat
köszönöm
Hi!
Viik,nem jössz felénk?Vagy mi van?
vagy csak apr. 5.,-én találkozunk?
Kenda fejlesztés!
ez csak egy 5 szentes vóÓót...
ízi
dzsimmi ronix meg tos.. a bakonyi kamanber különitmény nix itt..csak nem a totálgázt gépelik ennyire
z45678
az a szitu,,mpi is szette a 300ast..de egycő kijött sx 350nel és azt mondták neki az okosakok..hogy ügyesebben megy vele mint a300assal..az extrémben...már mondjuk nem annyira extrémkedtünk mostanság de a sár az meg sár és ezzel jobban jött mint az öreg 300assal..pedig ez egy leböffenős sx 350 volt...
igaz hogy 18as jkerék meg neú mc 4 volt rajta de a 300as exc sem volt neki kopott metzeller sixdélyzije...
aztán megent kijöt sárban...és újra az lett mint előtte...
pályán meg köztudottan jobb egy 4t vel menni..nem rezonál izeg mozog a kormány..kiegyensúlyoz a kiegyensúlyozó tengely és nem rezegteti a kezedben a kormányt mint valami lágyfűrész..szóval...
most csoresz is egy 350re masztizik ..meg mpi is olyan megy majd..
bár már lehet csorszenak is van 350 nylye..
áki ha véletlen épp olvasol hijjá fel és meséld hogy meg e van már az új gép..az nem lebukás ne félj

te és hogy is meniyét is vanb az a akármi a légszűrőre..mert hallotam én műtős sapekról is meg ilyesmi de az meg hogy..az igazi az az les zha szépen leburkolom hogy nem szipákoljon onnan ahonnan csak a homokfelhők keveregnek a gépnél..de ez a sapis ez jó lehet..
mesélj
A 08 meg az utániak tetszenek!
én csináltam..védett helyen van..
az sx csap az exc tankon csak igy van biztonságban
a csap meg törött volt ezért cináltam rá egy rozsdás vaslemezből eg fület.. és igy jól műkszik...