belsőről meg annyit.. nekem a szimpla veerabbos belső van egy ugyna olyan belső meg rátéve..az az dupla belső..de a defekt messze elkerüllpedig 0 ,3 bár-os nyomás az mai nálam már kishijján tól sok is.
tudom patyiék 0,6 al mennek..de nekem még nagyon nagyon sziklásbakony is 0,4 volt
de azért egy múz előre az nem lenne szar.mondjuk..adok érte...5-9999forintig.ha valaki ennyiért tud újat..szóljon
egy jó galéria az jó lenne..meg leirni hogy mi a geci van azokban a nagy hátizsákokban ..itt nálunk is ..mertt nekem fel akkora és szerszám van bbene ..ezeknek meg nagy hátizsák lés nics nála még egy rozsdás csavarnyúzo sem..de ha kell valami akor mehg adjak...
mert cipelni csak nekem szabad..meg szalinak
mindég kérdik hogy rakjanak szerszámot.há mondom ez nem kérdés..ha szerelni akarja a motorját akkor rakjon...
üdv nálunk is van aki istenesiti ezt a muset nem ismerem konkrétan de azt saját szememel láttam hogy kijött a kisrác a tehén drz-vel aztán begyalázta a fili-fullos új motor muse stb igy van Bálint inkább veszek benzint
Na akkor maradok a vastag belsőnél.
Ha meg defektem lenne,akkor azzal nyugtatom magam,hogy a moussal is szerelgetni kellene ,meg kenegetni.
És kiadni érte a sok pénzt.
Zoozee!
Örülök hogy van utóda frenszisznek így legalább nem unatkozunk
De nekem tényleg bejött a kenda fimes+kroksz is pláne ilyen áron ahogy vettem őket
a profik a bepuhitást ugy oldják meg hogy vagy kölcsön adják valami hobbista kezdő haverjuknak a mousset 1-2 honapra, de láttam már olyat akinek kevés törelme volt és fogta a 12-es furot és megfurkálta sok helyen....
igazábol ha nincs sok defekted kár ennyi pénzt bele őlni, inkább költsd benzinre....
szerelni csak álványban lehet és nem baj ha van hozzá 3 db specko szerelővas is, és jo adag rutin, anélkül elég hamar szét lehet cseszni jo sok kinlodásal... a karbantartás kb anyit takar hogy néha szét kell szedetni lepucolni, és bekenni vagy a saját pasztájával, vagy szilikon pasztával, aztán megint mehet össze... anélkül kirepedezik kiszárad, hamarabb tönkre megy.
Újrakezdőként minden érdekel, mert hüllye vagyolok hozzá, csak szeretem! Konkrétumot nem keresek, de anno rengeteg okos dolgot láttam benne, pl. 10-es kulcs a kézvédőn! Sok hasznos tanács volt benne számomra, de akkor motor nélkül voltam!
Köszönöm előre is!
Akkor ezek szerint nagytöbbség moussal megy?
A bepuhítást azt hogyan kell végezni?
Nekem vastag belső van elöl,hátul,de már gondolkoztam moussban is.
Ezek szerint az gondozást igényel?
Le kell szedni a gumit és leolajozni,vagy zsírozni,vagy micsoda?
tudom patyiék 0,6 al mennek..de nekem még nagyon nagyon sziklásbakony is 0,4 volt
de azért egy múz előre az nem lenne szar.mondjuk..adok érte...5-9999forintig.ha valaki ennyiért tud újat..szóljon
mert cipelni csak nekem szabad..meg szalinak
mindég kérdik hogy rakjanak szerszámot.há mondom ez nem kérdés..ha szerelni akarja a motorját akkor rakjon...
Láttátok?..ember a kamera előtt huzgálja a döglött rókát
Ha meg defektem lenne,akkor azzal nyugtatom magam,hogy a moussal is szerelgetni kellene ,meg kenegetni.
És kiadni érte a sok pénzt.
Örülök hogy van utóda frenszisznek így legalább nem unatkozunk
De nekem tényleg bejött a kenda fimes+kroksz is pláne ilyen áron ahogy vettem őket
igazábol ha nincs sok defekted kár ennyi pénzt bele őlni, inkább költsd benzinre....
szerelni csak álványban lehet és nem baj ha van hozzá 3 db specko szerelővas is, és jo adag rutin, anélkül elég hamar szét lehet cseszni jo sok kinlodásal... a karbantartás kb anyit takar hogy néha szét kell szedetni lepucolni, és bekenni vagy a saját pasztájával, vagy szilikon pasztával, aztán megint mehet össze... anélkül kirepedezik kiszárad, hamarabb tönkre megy.
Köszönöm előre is!
Az én motoromat is megcsinálhatnád
Hamarosan.
http://www2.hellsgate.it/cms/i...
Ez meg most volt hétvégén, Jarvis megnyerte a nyitányt
http://www.redbull.com/en/moto...
Utóbbiról már van rakat videón a tyubon.
A bepuhítást azt hogyan kell végezni?
Nekem vastag belső van elöl,hátul,de már gondolkoztam moussban is.
Ezek szerint az gondozást igényel?
Le kell szedni a gumit és leolajozni,vagy zsírozni,vagy micsoda?