Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne só..hanme akkora a snow.... a hó..a rohadt billentyhúzet megent nem az a billentyű ugrott a kezem alá
na találtam régi dolgok közt...most hogy nálatok akora a só itt az ideje a show-zásnak
Az is igaz,bár nálam mindig az apróságoknál szokott megbukni a dolog és a nagy dolgokat meg oldnom! Sikerült a berúgókart lógás mentesre meg csinálni,kíváncsi leszek mennyire fogja bírni!Bár alapból 1mm lógása volt tőben de ezt korrigáltuk és most jó lett!
Te jól vagy, már videókat linkelsz be a fórumra?
Jól nyomják

azok már csak apróságok, gyorsban megvan
gumit ne tegyél fel, felesleges, inkább valami lánctalpat gyártsál rá
A megvétel a nehéz feladat felrakni már nem , sajna már muszáj, pl. ledobálja hátulról a láncot úgy el van kopva a lánc/lánckerék
szeva csikusz.... oda ért a kacat?
Üdv Ronis!

Köszönöm,végülis alig van Unix,Bárdi stb... ismerősöm hogy ez nekem eddig hogy nem jutott eszembe vagy mi fejembe!
Laci, szerintem olyan vágott gumi bakot autosboltban is kapsz...
Szia Dew!

Holnap hozom el a vázat,és hétvégén kezdem össze rakni,de lesz még rajta pár service:power takarítás,himba rendszert újra kell zsírozni,át gumizni stb...!De lassan alakul szerencsére! Egy dologgal fogok lehet megbukni és gyáriba kell vennem az a hűtőtartó gumibak nem találtam sehol és szerintem kénytelen leszek rendelni!Persze ha van rá valakinek ötlet meghallgatom szívesen! Akkor ezek szerint neked is megérett a nagy service-re! Ha tudok valamiben segíteni szólj nyugodtan!
Ja van hó nem kicsi
Ja van jó nem kicsi
ez..miaz
Győr veszprém környén lehetne vele csapatni most.....
persze ron is tudná használni...
az sms bandis vidit láttad már?
, az kiderült nem 2008 as
Neked alakul a vas?
Enyémet is le kéne bontani, most számolgattam mi minden kéne rá(dugó, láncszett, himbába tűgörgők, kuplung tűgörgő, teló felújítás, kerékcsapágyak, stb. apróságok), kész vagyon
Az oldal üzemeltetőinek lehet jelezni, ha egy videó kérdőjeles, akkor ránéznek rendőröknél nem jelentek fel senkit
Szerintem mindenki jobban jár, hogy már cserélték a videót, ki lett vágva a "kérdéses" rész
Valószínű mind2 ugyan arra van jumpolva azért
Semmi gond, majd idővel összeszedjük
Abban nem tudom milyen motor volt, de lebontotta a hegyet
Jó napot!
Itt lent nem esett, de a sípálya jelentések szerint a Mátrában 40cm-es hó van
akkor megvan a megoldás:én nem megyek,így tuti beleférsz az 50-be...
sorry.. és persze hölgyek...
jó ez a vidi vik....nincs vele semmi baj.....nyertél ?
szép az az alföld is jó lehet távolba nézni,én kis alföldön voltam katona meg vadak terelő juhász hdnagy mutatott a távolba egy mákszemnyi pontot aszongya oda megyunk anyád volt vagy 30 km