na
motor lemosva és ami előtte volt..olyan ez mint a sex utáni fürdés..hú de jól esiksz.
rályötem miéárt kezd el megfályulni a térdem 45 perc után..de aztán hogy rájöttem 50percben már el is múlt... de nagyoin gyanci hogy ez a 111 kiló ez nem tesz jót azizületeknek..ha extrém end gyűrós vagy..
ugyhogy irány a 95 kilcsi
kiszámoltam ha minden nap 20dekával kevesebbet esiksz meg a zari mint eddig akkor 20dekával fogy per nap az öt nap alatt egykiló.. egy hónap alatt négy..thát 3 hónap múlva olyna szép leszek mint atom
jó ez a matek csak sokszor bezavar...
lett vidi is de olyan szar hogy fel sem rakom
déw mikor egyedül vidizik az tök állat.. én meg .
z467 , én voltam már és értem miröl beszélsz...soha többet nem teszem be oda a lábam.... számomra tul sokkk volt az alkoholista magamutogato műmájerek 1 négyzetméterre juto aránya....
na jo reggelt kispajtások, reggeli kutyaséta megvolt....
jahh megnéztem azt a videot, rendesen primitiv egy banda, meg az is ahogy magukat mentegeti.... hát nem dicsértük meg és hasonlo duma...
kb mintha valaki azt mondaná a biroságon.... igen biro ur mi is ott voltunk mind, láttuk ahogy a barátunk elrángat egy kislányt a játszotérröl és meg erőszakolja a padon, de nem szoltunk neki minek, viszont mind végig néztük... szánalom...
Részemről jelentettem, hogy töröljék, aki nem idevalónak gondolja ezt megteheti, ott van a videó alatt a sárga felkiáltójel, azzal lehet jelenteni, hogy töröljék...
Bér aki akarta, már úgy is letöltötte, feltölteni volt hülyeség
na mi a van..lyaúreggel?
az van lyaúreggel
.. nálunk 4 fok..belocsolt homokos talaj...délben meg olyan meleg lesz hogy ihaj...főleg 2 óra ec menet után persze ha nem jön közbe valami lehúzás....
mert van olyan
motor lemosva
rályötem miéárt kezd el megfályulni a térdem 45 perc után..de aztán hogy rájöttem 50percben már el is múlt...
ugyhogy irány a 95 kilcsi
kiszámoltam ha minden nap 20dekával kevesebbet esiksz meg a zari mint eddig akkor 20dekával fogy per nap
jó ez a matek csak sokszor bezavar...
lett vidi is de olyan szar hogy fel sem rakom
déw mikor egyedül vidizik az tök állat.. én meg