Viktor!
Kérdezni szeretnélek téged mint mindenek nagy tutóját hogy M.Péter
mért váltott 4tre mer tavalyi első versenyen még aztat monta neki sose lesz más csak 300exc
Hali Csika bá!
Elhisszük hogy k...sokat dolgozol meg minden meg tök jók a képek de rajtad kívül nem sokan látják a hibákat úgyhogy ha kérhetném néha fűzz egy kis kommentárt is a dolgokhoz hogy tanulhassunk tőled MESTER
Nem kell a púder Az úgy szokott lenni itt is,hogy nincs semmi baja,csak át kell nézni Meg aki sokat kérdez általában annak a legkokecebb legszutyvadtabb,(vagy már nekiállt és elbaszta ) a cumója
de még ezt is elnézem neki..mert ma is olyat tett.. amit csak is egy 525 sx tud...persze a telók is dolgoztak értem
meg a minden...
nagyon jó volt
1 perc végére besavasodott az alkarom.. aztán a következőbene a 15 erc előtt már azt jhittem lefordulok a motorról...gáz húzásró lszó sem volt mert mindég csak viszafelé forgatta már
de utána a 65 per az meg úgy ment mint a tizparancsolat..
és az utolsó 15 percben meg még erőre is kaptam
a térgyeim sem fájtak már...pedig kettő is van belőle
mert por egy deka sem..csak a finom nagyon jóü viztartalmú homokos talaj volt...
olyan vizes volt a homok.... hogy ebből még a kinemond mert visszajön emberünk is inna...ha kiszÍÍná a talajból..manószűrőn át
bergnek ..
fél évente mostam a szürőlyét mert már mondom nehogy bele keményedjen az olaj..de még akkor is 70%os volt.
ezzel kéthavona takaritom.. és mindég elöl megyek scak a magam kerekei által felhordott gutyvét kéne elzárni a háznak..és még az sem megy..
de úgy lesz.. ki fogom é si szilózni az új szpolylerrel...meg elpől az első részen ks icsinálok valamit..mert nem normáli s hogy most pl az előrröl jövő az első kerék által vagy a lánc által felhordott nedves homokot beszipákolta a dobozba
Az két éve se volt kimosva Be is lehet már ott is minden rohadva Szutyok anyagminőségű az a 3 betűs pedig réges régen a kedvencem volt Azóta csak Honda és Gasgas meg Berg,meg ööööööööööööööööööööö stb stb stb
Es kepzeld el,h amikor az uj motorral kimentem,es latom az eredmenyt,a kereskedo meg azt mondja,h huzzal ra neccet......nem a necc a megoldas,mi a faszt keres a homok a dobozban....
sziloval ki lehetne kenni,de .....mocskos cigany olasz muanyag
Kérdezni szeretnélek téged mint mindenek nagy tutóját hogy M.Péter
mért váltott 4tre mer tavalyi első versenyen még aztat monta neki
Zoli Bá. ezt csak neked!
Érezd át..bár te már tudsz mindent
http://youtu.be/lfUjkm5Rp-U
Lehet kapni duster szűrőt plusszban a légszűrődre nekönk is van itt földváron ugye mert itt sok a föld
Elhisszük hogy k...sokat dolgozol meg minden meg tök jók a képek de rajtad kívül nem sokan látják a hibákat úgyhogy ha kérhetném néha fűzz egy kis kommentárt is a dolgokhoz hogy tanulhassunk tőled MESTER
Miller vagy te Vik,allandoan motorolsz
meg a minden...
nagyon jó volt
1 perc végére besavasodott az alkarom.. aztán a következőbene a 15 erc előtt már azt jhittem lefordulok a motorról...gáz húzásró lszó sem volt mert mindég csak viszafelé forgatta már
de utána a 65 per az meg úgy ment mint a tizparancsolat..
és az utolsó 15 percben meg még erőre is kaptam
a térgyeim sem fájtak már...pedig kettő is van belőle
ktmnél meg ahány tankolás annyi tisztitás
olyan vizes volt a homok.... hogy ebből még a kinemond mert visszajön emberünk is inna...ha kiszÍÍná a talajból..manószűrőn át
nyugi ..
ez is csak egy 5szentes volt
fél évente mostam a szürőlyét mert már mondom nehogy bele keményedjen az olaj..de még akkor is 70%os volt.
ezzel kéthavona takaritom.. és mindég elöl megyek scak a magam kerekei által felhordott gutyvét kéne elzárni a háznak..és még az sem megy..
de úgy lesz.. ki fogom é si szilózni az új szpolylerrel...meg elpől az első részen ks icsinálok valamit..mert nem normáli s hogy most pl az előrröl jövő az első kerék által vagy a lánc által felhordott nedves homokot beszipákolta a dobozba
sziloval ki lehetne kenni,de .....mocskos cigany olasz muanyag
takaritom minden homok utan
a Berg mikor csinalt ilyet.....