Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bent mi is ilyennel csúsztatunk
Az jooooo palya
hadiut
pár éve elkezdték zárni én úgy tudom
Ez spec kereszbe vooot,belul sziklafal,kivul jo leesos resz....me jeges is volt.Kicsit odaert az eleje,nem volt veszes.De volt,h az ism nem biztositott szembol,es jott egy lexus szembol,en elhuztam,aztan mintha a sipalyan mennek.....mivel nics sperr benne,csak oldalazott a letoresen...
Tényő- Ravazd. Régen volt ott is verseny. ilyenkor oda is kilátogatnak páran!
Van ilyen hogy kinő az ember előtt egy fa vagy egy villanyoszlop.
De akkó miért nem valami körfoggóba mész kilincsel előre!

Van amúgy itt titok olvasó,aki tudna zsigulis élményeket mesélni!
Pl mikor télen éjszaka menekült a rendőr elől,beállt a panelházak között a parkoló kocsik közé,villany le,ülésen eldől,de az nem jutott eszébe,hogy a frissen esett hóba látszanak a kocsi nyomai. Csodálkozott és nem értette hogy mi van,mikor megálltak keresztbe előtte a rendőrök!
Szentgalon,csak rallyen voltam,mi a Pilisbe jarunk.A Dobogoko -Psztkereszt a kedvenc,de csak ejjel 1 korul,h ne legyen forgalom.Van egy csomo jo palya.
Egy sub impreza kombine,jol is fogyaszt m nem turbos,szivo 2l.@ eve kicsit beleharapott a szikla fal az elejebe,de a lokost megcsinaltam,nagyjabol ok.Van rajta 3 Hakappeliita,1 meg vmi idegen gumi
üdv van 1 srác ide jár hozzánk szenegálra annak is van 1 motorosszán és 1 subaruja is ekkora a véletlen vagy te vagy az
Azt nem értem,ha ilyen kocsi áll otthon,akkor a faszéé a gombokat nyomkodod? Már rég bedőltem volna valami kiskertbe vele! Vagy az is "defektes"?
Ilyen időbe kb 200-an vannak most a gokart pályán! Biztos teltház van! Régen a tesóm négyté trabantjával kevertük ott a hófelhőt!

Mondjuk tavaly a családi limóval is kifütyültettem egy fél tank golajat,mert a gyerekeknek annyira tetszett a csúszkálás.
Nem.Pofont a sodrófával!
Jo az ezerkecske,kell ra 4 jo gumi.

Lehet holnap beinditom a subarut,s2000 szivo 2 l,valtofelezovel,de kene egy hatso sperr....
mit? téligumit a zsigulira
Múltkor ismerős árult egy makulátlan kereklámpás zsigulit,majdnem elcsábultam. Ha tudtam volna hogy ennyi hó lesz,elhozom! Mondjuk kaptam volna az asszonytól biztos!
egyébként a powerkamra szuszogó csövére is érdemes figyelni. ha nem tud kifolyni belőle az olaj (mert eltömődött, túlságosan odavan gyorskötözőzve a vázhoz...) akkor mennmarad a kamrába és csökkenti annak térfogatát. nálam ez volt. csak a cső vége vissza volt hajlítva és levolt kötve. így az olaj maradt... nyomatékmeg ment. azóta figyelem
ron, neked rövid hátsó dob van fent nem? ha vissza teszed a hosszút, azzal is kapsz plussz nyomatékot.
power kamrát a "hézagoló" lemezzel növeled, vagy komplett új mart fedéllel?
Itt is hozik,elo kene venni a hojaro otot,de 2 eve be sem inditottam....
gyári vagy maszek?
schwungmasse gasgas
Na mivan ferigáz bélák?
Itt minnyá faszig ér a hó!
aztan beulten a diesel suv ba,es nagyon asszimetrikusan melegedett a dumihomersekletem,nem tudtam felmelegiteni a gumi kulso oldalat
Mostjöttem beszéttdrifteltem az agyam kersztbe ahogykell naggyon Rama volt
én most cseréltem az enyémben főtengelyt és az 525exc-t kapta meg mert 800g-al nehezebb és igy növeltem a nyomatékot mert csak 4-es a váltóm és csak az áttételel tudtam variálni
Mire készülsz?