Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem asszondta hogy ... nem lehettek pariba vele mert vagyonttalanok vagytok ezért írígyek.... buták mert kapkodjátok az 5 centeseket ...direkt szórta nektek fruttinak...
ja meg motorozni se tudtok.... ezért volt itt a sima emberek között (alászállot a mennyből) hogy ezt felmérje ki milyen királyságos enduromotorkerékpárvezető ....tette ezt úgy, hogy mindenkivel motorozott miközben Ő első zsírferenc venezuela tigrise eltitkolta végtelen motorozási tudását ....
és fent említett megállapításra jutott ....ÁMEN
Ezt mondom nem tudom kik vannak rajta.

De most kajak nem jön ide a zsééros ferenc?
de nem én vagyok azon a vidiken .....
Na franc megnéztem egy csomó videót a tyúkon de nem tudtam nagyon rájönni melyik melyikőtök
Csak röhögtem, hogy szenvedtek olyan terepen ahol hátsó kerék nélkül felmegyek stopizva azokra a buckákra

Na mit történt csak nem besértődött?
ááá neeem

ő öngyilkolta ki magát a topikból
Elűztétek a zsírferit?
nem birt várni fél évet és akkor meg ott a 2014esek
én is tudtam várni...2011ig

a 2005 sx re
igy kel csinálnie
azt nem mondtad neki ha valaki nem tud motorkázni a régiekkel az öreg 2012 motorral...az újakkal sem fog mondjuk az öreg 300as kettő tével már megértem mért nem tudott motorozni...
ez csak egy 5 szentes volt fel ne vegye
na hály bélák.
na kiderült mi a gikszer..a vanettban..mert at mondták az okosok hogy elgörbülhet a tengely..de az kb olyan valószinű mint hogy hitler poszthumusz nóbelbékedilyat kap zsidó családoktól
szoval mondták nem kell hisztizni nagygáz nix a rugószilentket kel kicseréljem...aminek darabja...1500ft..van benne 12
de még mindég jobb mint a hidat cserélni..50-100ból

525 látom van gyurkának is mert nem lehet mindenki miller 2tvel motorozó
jó reggelt mínusz egy és elég nagy a hó itt is ....

jajj képzelni elfelé...
zsír frenszisz akart venni motort és beszéltünk ,hogy a ktm350 nek milyen fajtái vannak meg mik a különbségek stb...aztán végül nem tudott dönteni a 4 közül én mondtam exc 1 hervadás laposon keménytalajon elmegy viszont faszán világít az sx pörgős crossmotor kevés gangos ...akkor legyen se ez se az ....és végül az exc és az xc -t rendelte be .... hogy majd ő eldönti nem gecizik...van pénz leszarja mejd eladja amelyik nemtetszik vagy jó lesz alkatrésznek ...nagy a garázs.... úgyhogy minden ütemben meg ccm ben jó lesz ferink....
ja és még egy berget is vettek vagy megrendelte nem tudni mi lett ennek a vége...de lehet az a román haverjáé....hagyta magát rábeszélni powerpartsokra is árat nem mondhatok kb 2000 euroért...na ki a fasza gyerek ?

mostmár kifröcskölhetem mert már nem jár ide a gg-be...
Neked nem KTM van?

Kuplungot már szétfurkálta
Ronis, tényleg, milyen lett a kuplung tuning, sikerült már tesztelni?

de -2 be lefagyni , nyári szerelésben mentél?
Reggelt !
Én voltam bibi
Szombaton még nem volt hó csak -2 mondom megyek egy nagyot
1 óra után lefagyott lábbal+kézzel somfordáltam haza
Szöges nélkül/mert csak 18-asra van szettem/1 nagy és több kicsi eldőlés és visszacsúszás után feladtam a löszhegy szétkaparását
Van benne Ronis csak kisebb,enyémbe is volt! mi van a kuplunggal? Ezek a Spanyol leírások tök szarok
nekem ilyen gondom nincs 525 nyúlos is nyomatékos is a doma rendszert meg nem kell variálni
Látom megkerültek elveszett emberek
nem olvasom vissza, sokat írtatok
viszont motorozásról senki nem írt
nem volt hajtani senki 7végén?
Reggelt!
Főút is havas, nem kicsit nem mentem sehova így
a 2t-nél is sokat számit a végdob... legfőképpen a hossza...minél hosszabb annál nyugodtabb, nyulosabb, nyomatékosabb... cserébe annál sérülékenyebb
értem
csak rá kell tolni ugyan az tengely méret, ékpálya...

csak szerezni nem egyszerü... hamarabb leesztergálok egyet mint ezt leirom...
tegnap valki irta hogy tedd rá vissza a hosszu csövet én ugy tudom a 2t a rezóval lehet hülyiteni az hogy hosszabb a végdob a 4t nél számit
és a régebbi széria balanc súlyt nem lehet összehozni a tiédel?1-szerübb lenne
jimmi, mivel miller vagy ,nálad a tanácsadást fel kell emelni 12 000 ft/ tanácsra

tudod hogy orbán szerint is a gazdagok többet adozanak...

éljen a foci..