nem asszondta hogy ... nem lehettek pariba vele mert vagyonttalanok vagytok ezért írígyek.... buták mert kapkodjátok az 5 centeseket ...direkt szórta nektek fruttinak...
ja meg motorozni se tudtok.... ezért volt itt a sima emberek között (alászállot a mennyből) hogy ezt felmérje ki milyen királyságos enduromotorkerékpárvezető ....tette ezt úgy, hogy mindenkivel motorozott miközben Ő első zsírferenc venezuela tigrise eltitkolta végtelen motorozási tudását ....
és fent említett megállapításra jutott ....ÁMEN
Na franc megnéztem egy csomó videót a tyúkon de nem tudtam nagyon rájönni melyik melyikőtök
Csak röhögtem, hogy szenvedtek olyan terepen ahol hátsó kerék nélkül felmegyek stopizva azokra a buckákra
igy kel csinálnie
azt nem mondtad neki ha valaki nem tud motorkázni a régiekkel az öreg 2012 motorral...az újakkal sem fog mondjuk az öreg 300as kettő tével már megértem mért nem tudott motorozni...
ez csak egy 5 szentes volt fel ne vegye
na hály bélák.
na kiderült mi a gikszer..a vanettban..mert at mondták az okosok hogy elgörbülhet a tengely..de az kb olyan valószinű mint hogy hitler poszthumusz nóbelbékedilyat kap zsidó családoktól
szoval mondták nem kell hisztizni nagygáz nix a rugószilentket kel kicseréljem...aminek darabja...1500ft..van benne 12
de még mindég jobb mint a hidat cserélni..50-100ból
525 látom van gyurkának is mert nem lehet mindenki miller 2tvel motorozó
jó reggelt mínusz egy és elég nagy a hó itt is ....
jajj képzelni elfelé...
zsír frenszisz akart venni motort és beszéltünk ,hogy a ktm350 nek milyen fajtái vannak meg mik a különbségek stb...aztán végül nem tudott dönteni a 4 közül én mondtam exc 1 hervadás laposon keménytalajon elmegy viszont faszán világít az sx pörgős crossmotor kevés gangos ...akkor legyen se ez se az ....és végül az exc és az xc -t rendelte be .... hogy majd ő eldönti nem gecizik...van pénz leszarja mejd eladja amelyik nemtetszik vagy jó lesz alkatrésznek ...nagy a garázs.... úgyhogy minden ütemben meg ccm ben jó lesz ferink....
ja és még egy berget is vettek vagy megrendelte nem tudni mi lett ennek a vége...de lehet az a román haverjáé....hagyta magát rábeszélni powerpartsokra is árat nem mondhatok kb 2000 euroért...na ki a fasza gyerek ?
mostmár kifröcskölhetem mert már nem jár ide a gg-be...
Reggelt !
Én voltam bibi
Szombaton még nem volt hó csak -2 mondom megyek egy nagyot
1 óra után lefagyott lábbal+kézzel somfordáltam haza
Szöges nélkül/mert csak 18-asra van szettem/1 nagy és több kicsi eldőlés és visszacsúszás után feladtam a löszhegy szétkaparását
ja meg motorozni se tudtok.... ezért volt itt a sima emberek között (alászállot a mennyből) hogy ezt felmérje ki milyen királyságos enduromotorkerékpárvezető ....tette ezt úgy, hogy mindenkivel motorozott miközben Ő első zsírferenc venezuela tigrise eltitkolta végtelen motorozási tudását ....
és fent említett megállapításra jutott ....ÁMEN