rély.
megúsznád a defektjavitást ha vennél te is egy ilyen gépet
én is megúsznám a fékjavitást ha vennék egy neú vasat..de az az igazság szeretem szerelni.. .+csoró vagyok ahogy ferensz mondaná..egy értéktelen ember
de én mégis értékesnek érzem magam...mert olyanokkal motorozom mint szali..meg goldentút vili mpi csoresz csandi..és még ezrek innen a környékről és még 100.ezrek az országból...
atmosz ezen szétfostam magam..stopiba kened a szakadékokat felfelé .
sajnálom frenszint...
rosz körbe keveredett..eznem a csilliómos motorosos klubb
szegénynek csalódnia kellett mert azt hite a hülyélye azért járunk az öreg gépeinkel..mert azok a világ legjobb gépei...
ezt hitte a kis butus....
nem nem ..azért mert ezek olyan öregrókák..fogod a kormányt kapaszkodol..oszt magátol megold mindent...mig az új verdáknakk még azt is be kell mutani hogy nézd..ez itt az erdő...ez itt a szikla...ha nekimész a sziklának és bezúgsz az erdőbe akkor az faÁly
sajnálom frenszint hogy a nagy emberismeretével igy mellényult...remélem a motorozáshoz több szerencsélye lesz..mert akkor ebben is csak addig fog jutni mint a szpídben akkor sehol nem lesz vezető hir...
örülök az új motorjának... hátha zzel kiengedi a tehetségét is...nem csak azzal hogy berepül a depóba a sátrak közé
itt a srácoknak 1 hónap garit adott a kereskedő... persze 1 év után is volt olyan hogy a 350sxf-ben a blokközepeket garanciában cserélte a gyár,mert rájöttek hogy vmi hiba van az első szériával...szokott ez így lenni...második fialás mindig jobb még a kutyáknál is
lásd a honda crf 450ek is nagy betegágyak voltak 2003ban...de kiküszöbölték évek alatt...de lett más baj...
Olyan furcsán beszélsz érdekes a fogalmazásod
Ha jól vettem ki akkor nagyobbra tartotta magát és tehetősebbnek itt, mint bárki és a felsőbbrendűsége okozta a bonyodalmakat?
De hanem akkor nem is érdekel csak mondom mán rákérdezek
mert bizom dzsimiben..mit dzsimi a forgótáras pisztoly súlyzárában