Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsóti.. az a szám amit dzsimi irt az a jó cikszám?
mert bizom dzsimiben..mit dzsimi a forgótáras pisztoly súlyzárában
rély.
megúsznád a defektjavitást ha vennél te is egy ilyen gépet

én is megúsznám a fékjavitást ha vennék egy neú vasat..de az az igazság szeretem szerelni.. .+csoró vagyok ahogy ferensz mondaná..egy értéktelen ember
de én mégis értékesnek érzem magam...mert olyanokkal motorozom mint szali..meg goldentút vili mpi csoresz csandi..és még ezrek innen a környékről és még 100.ezrek az országból...
Az az a lendkeréksúly, amit te alátétnek mondasz. Olyan kicsi.
atmosz ezen szétfostam magam..stopiba kened a szakadékokat felfelé .

sajnálom frenszint...
rosz körbe keveredett..eznem a csilliómos motorosos klubb
szegénynek csalódnia kellett mert azt hite a hülyélye azért járunk az öreg gépeinkel..mert azok a világ legjobb gépei...
ezt hitte a kis butus....
nem nem ..azért mert ezek olyan öregrókák..fogod a kormányt kapaszkodol..oszt magátol megold mindent...mig az új verdáknakk még azt is be kell mutani hogy nézd..ez itt az erdő...ez itt a szikla...ha nekimész a sziklának és bezúgsz az erdőbe akkor az faÁly
sajnálom frenszint hogy a nagy emberismeretével igy mellényult...remélem a motorozáshoz több szerencsélye lesz..mert akkor ebben is csak addig fog jutni mint a szpídben akkor sehol nem lesz vezető hir...

örülök az új motorjának... hátha zzel kiengedi a tehetségét is...nem csak azzal hogy berepül a depóba a sátrak közé
Helyesen: Megöl a narancssárga irigység!
hát nem kell herce hurca ...
ja...a leszakadó szelepek után a szétrobban tblokkfelek felé fejlesztettek

olyanról is tudok ktm-éknél,hogy elrepedt vázzal,besétáltak "ahova kellett" és kis herce hurca után kapott is egy csere vázat a rosszért ellenben...
Igen arra.De a katonaira nem a full extrásra.Mert a hummerből is kettő van.
van gari ktm nél is ...főleg ilyen szavatossági témákra....
nincs is nagyon időhözkötve ..rugalmas...

husqvarna ha meg beteg baszhatod a garit ami igazából nincs is mert mire ideérnek a drága alkatrésszel már kijön a következő évi modell...
és mégnagyobb betegággyá fejlesztették őket
köszönöm az öszinte választ én inkább maradok a jó bevált 525-nél
itt a srácoknak 1 hónap garit adott a kereskedő... persze 1 év után is volt olyan hogy a 350sxf-ben a blokközepeket garanciában cserélte a gyár,mert rájöttek hogy vmi hiba van az első szériával...szokott ez így lenni...második fialás mindig jobb még a kutyáknál is
lásd a honda crf 450ek is nagy betegágyak voltak 2003ban...de kiküszöbölték évek alatt...de lett más baj...
Na bazzzz,ez nem 5 szentes in fo vooooot.....megol a sarga irigyseg
mert a husqvarna ad a crossra is garit
garit melyikre adnak? abból 2-őt veszek
májusban már vehetsz 4T 2014es ktm-et általában...a 2Tk 1-2héttel később jönnek...tán,de ez nem biztos,itt ezt mondták...
Varga Zsolt! fiatal..19éves asszem! jó vagány
Ez eddig is így volt!
Te milyen időzónában élsz? fél év múlva is még csak 2013
Vagy a KTM 2013 közepén piacra dobja a 2014 es modelleket?
Zoozee, mi ez a sok 5 centes hír?

KTM felújítás hogy áll?
Olyan furcsán beszélsz érdekes a fogalmazásod
Ha jól vettem ki akkor nagyobbra tartotta magát és tehetősebbnek itt, mint bárki és a felsőbbrendűsége okozta a bonyodalmakat?
De hanem akkor nem is érdekel csak mondom mán rákérdezek
2-3 napos motorozás alatt mindenki bénázik valamit csak nem biztos hogy az meg lett örökitve de attól még nem király
ja még annyi ... ez mutatja azok vakságát akikkel hajtott....
hogy úgy sikerült eltitkolni a tudást, hogy ti azthittétek tényleg béna
mostmár mindent tudtok ...ennyi és nem több