Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogadjunk ti ilyet nem tudtok!

http://auto.indavideo.hu/video...
ha jimmi küld hozzá 1 arany tömböt ,szivesen...
Öntsd be arannyal,a kutya nem keresi ott
az kukorica darálo ,pörkölő...
az ugyan az a 12-es cikkszámu INERCIA VOLANTE / IGNITION INERTIA ami e te képeden is...
Szeva!Még nem,csak kibontottam,talán holnap szét tudom szedni
jahh a 06-os is még a nagy lendkerekes..07-töl fele akkora.. 10-töl meg semmi hogy pörgös legyen...
Azanyám,mijeze?Diómorzsoló?Esetleg kukoric adaráló?
de amit te bekarikaztal az egy ellensúly is egyben nem? mert különben sima körörös lenne?
de komoly kinn most jottem be
2006-os
Ok,de lehet joizut is menni a kecskevel is ,kell ra 4 jo gumi.Ra sem ismersz ugy fordul.Todod mennyit kivegeztun a mezon ?minden kereken mas gumi,fuuuu mekkorat kaptak

a trabi meg azert jo,m vekony szingo gumi,jol vag a hoban,de mas 20al kereszbe menni,meg 100al....
most kap egy ilyen extra nagyot... ilyen volt bennük 05 elött
Voltak érdekes történetek! A cimboránknak kulcsal bele volt karcolva a festésbe a zsiguli felirat helyéra,hogy messersschmitt!Kint dolgozott ausztriába,mikor a határőr meglátta,akkora szeme kerekedett,mint a varangyosbékának!
kép lemaradt
lokoto , a tiéd milyen évjárat? enyémbe ez a szuper pici van, 07-töl ezt rakják, 2010-töl meg semmit...
NA jóvan,de a zsiguli korszakba hol foglalkozott ilyesmikkel? A gumi kérdést hamar megoldottuk.Azzal mentünk,ami volt!

A fateromnak volt egy kombi trabija.Úgy mentem vele keresztbe,mint a nagyok!Száraz úton is bármikor! Egy mozdulattal ki lehetett venni a kézifékből a gombot.
Igen,le van zárva. Nem lehet bemenni!
kizárt dolog hogy visszarakjam azt a 2 méteres kályhacsővet..
\
Az a baj,h minden hotipusra mas gumi kene.Egy garn jo szoges 120-150 e+felni hozza.Az szoges nem sz az aszfaltot,vigyel gurulo kerekeket.Akkor mar gyorsan mesz,nagyot esel,akkor kene cso bele......sosincs vege.Volt nekem is ,h meg a traktor+drotkotel sem birta kiszedni,aztan a fat vagtuk ki
hézagolo lemez+ suly a primér fogaskerékhez..
szia csika
szeretnem megkerdezni megtudtad csinälni apa hätso telojät kimleröl
Ne bammeg