Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csikabá az már neked nem való
Nem vagy már el is felejtettem Mikor is húztam ki?1 órája?
Nem tudott.Mondom hogy nem jött a busz!
szia drága , hát -hát !már megint nem volt elég
szőke ? megint ?
Tsókolom Mikó dugunk?
és mi lett haza ment
igen köszönöm te egy ur vagy
Cimborámnak a csaja dolgozott itt győrben ilyen helyen.Ott is voltak érdekes esetek! Volt olyan aki reggel kiült a folyosóra és várta a buszt!Ott ücsörgött egész nap,de az a kurva busz csak nem jött!
Ronis,akkor az én műveletem is jó volt!? Ebben 100%-ig igazat adok neked,igen is be lehet központosan fogni De ez meg ér egy 5ezeres választ majd
mint a hunok
hun itt-hun ott
Hááá maga itt?
az is igaz
A magyarban kaphatóhoz meg nincs magyar lejíííírás
szia józsi jó lett?
ééés ma én is szereltem
igaz hogy nem motort hanem biciklire órát,ami méri a km-t,időt,mindent
szőke mivoltomat nem hazudtoltam meg,miután nagy kínkeservesen sikerült felszerelni,nézem hogy jéééé,van ám hozzá magyar nyelvű szerelési útmutató is
vagy a perselyezés.... vagy én szoktam ugy csinálni hogy az alubol ki-dőrzsárazom az ovalitást egyenesre, vagy éppen csak egy érintővel marogépen felszabályozom, és a vas csapot hegesztjük fel. és utána méretre van esztergálva...
annyi a macera vele hogy csak vidiás kés viszi , mert a hegesztés kurva kemény tud lenni...

mielött még valaki azt mondaná nem lehet befogni a tokmányba ,annak mondanám...mindent be lehet fogni még egy alaktalan krumplit is... csak a rutin meg az évek...
folytatás

Kicsit a színfalak mögé enged betekinteni
Ez mindenhol így működik,hogy rohadna meg az összes!
Szia!

Nekem szerencsére 1mm ovalitás a berúgókarba amit sikerült ki marni belőle így átmérőben 0,5mm kellett rá tenne a csonkra!Na és jön a kérdés mivel és hogy ugye ilyen vékony perselyt felesleges csinálni kb 10 rúgás és szét megy(véleményem szerint) és akkor jön a Nasa technika! A cégünknél van egy lézerhegesztő gép ami nem nagy hővel és igen kemény cuccok lehet vele hegeszteni! hozaganyag 0,2mm(nincs elírva) mint a hajszál olyan vékony és ezzel lett felhegesztve 3sorba körkörösen majd esztergán vissza szedve méretre! Bízom benne tartós lesz
akkor csak a persely a megoldás?
nagyon lóg

vagy erre is vehetek újat
Nem gyenge