tegnap megnéztük Szatyinánál hogy néz ki ez a tuningos kuplung kosár...
na kap még hozzá egy kis saját fejlesztést, aztán felrakom marogépre, és indul a teszt...és ha tutti akkor irunk egy emilt a gyárba hablamos espana, mit is kéne változtatni a tökéletes extrém motor érdekében....
majd neked kéne megirni , elvégre te vagy az ...el original de habla española
Csika1
tudok embert akit ha megkeresel csinál neked fasza promos vidit, csak szolj szerintem egy futomü szervizért cserébe.
ha érdekel szolj, s megadom elérhetőségét. Jo gyerek.
hát én kértem csikát küldje már el a elérhetőségeit ,ert töltöm fel a teligázt. infoval, kellene csika elérhetősége valami reklám anyag.
most fogallkozom ilyenekkel, nem konkurencia szerintem ... az ár s a stilus határoza meg ki hova megy.
m.o. van 4 futomus aki ismert ezeket az ár a stilusuk s a munka minöséguk s a közelség határozza meg.
neked a barátság... pl.
en mind ismerem kivétel csika1-et már mint személyét munkályát.
szerintem a munkád promocionálni kell ez egy promocios video s nem rossz.
nalunk fagy essö zéró.
a bolyogt szétbaszni nemtudjuk ez hulyeseg, jön egy nagy meteor és becsap és minden elpárolog még a szennyeződés is.
ez a klima hiszti is egy zsido üzleti fogás amit szépen mindenki benyel.
tegnap ho meg fagy, fel se tudtam jönni az utcába kocsival... séta volt... aztán 9-kor onos eső -2 fok... na mondom holnapra totális jégpálya... sehová 1 métert se...
erre ma reggel +3 fok minden olvad, és esik az eső...
sikerült nekünk embereknek rendesen szétkurni ezt a bolygot....kártékony egy állatfaj vagyunk...
persze majd csinálunk valami kis műsort megint az ötcenteseknek. nekem nem probléma ott egy kis cirkuszt csinálni a népnek. élőben úgysem látnak ilyet csak ha elmennek a moziba.
azt nem is én ettem te mocsok...
hát igy figyelsz rám
én a fenszia krémest ettem a vislis kiflivel..meg a csorezs kapuccsinót szürcsöltem a 15 cÚkorral
http://www.teligaz.hu/viewtopi...
http://www.teligaz.hu/viewtopi...
na kap még hozzá egy kis saját fejlesztést, aztán felrakom marogépre, és indul a teszt...és ha tutti akkor irunk egy emilt a gyárba hablamos espana, mit is kéne változtatni a tökéletes extrém motor érdekében....
majd neked kéne megirni , elvégre te vagy az ...el original de habla española
tudok embert akit ha megkeresel csinál neked fasza promos vidit, csak szolj szerintem egy futomü szervizért cserébe.
ha érdekel szolj, s megadom elérhetőségét. Jo gyerek.
most fogallkozom ilyenekkel, nem konkurencia szerintem ... az ár s a stilus határoza meg ki hova megy.
m.o. van 4 futomus aki ismert ezeket az ár a stilusuk s a munka minöséguk s a közelség határozza meg.
neked a barátság... pl.
en mind ismerem kivétel csika1-et már mint személyét munkályát.
szerintem a munkád promocionálni kell ez egy promocios video s nem rossz.
a bolyogt szétbaszni nemtudjuk ez hulyeseg, jön egy nagy meteor és becsap és minden elpárolog még a szennyeződés is.
ez a klima hiszti is egy zsido üzleti fogás amit szépen mindenki benyel.
tegnap ho meg fagy, fel se tudtam jönni az utcába kocsival... séta volt... aztán 9-kor onos eső -2 fok... na mondom holnapra totális jégpálya... sehová 1 métert se...
erre ma reggel +3 fok minden olvad, és esik az eső...
sikerült nekünk embereknek rendesen szétkurni ezt a bolygot....kártékony egy állatfaj vagyunk...
gondolom ilyen kis reggeli hangulatkeltés...
nálatok is HaW meg FaGy mi ?
http://vimeo.com/42346793#at=0
kösz Dew
HA legközelebb is levideózhatom a megszivásodat
hát igy figyelsz rám
én a fenszia krémest ettem a vislis kiflivel..meg a csorezs kapuccsinót szürcsöltem a 15 cÚkorral
amugy a somloi az maga volt egy egész kis tál 5 centes te meg jol befaltad!vagy mit is ettél? krémest!
ahoz jobban oda kell neki show-ni
van aki a fészbukon nézi azokat a motoros vidiket amiket csak ide teszenek fel..azt meg hogy csinálja