Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha az is üzemórás volt.. akkor a fanszörzete csomóban hullott..az sz-fing-sz....
de .. valami amerigai tunying cég csinálhatta neki a bablettát, mert ha jól tudom az is reklúz Qúplungos volt..az még igaz az ős reklúz lehetett... a minden reklúzok elődje
de mint mondom üzemórás és akkor az meg .
ja és férfilyas 2 t..
fifti ccm..azaz fifti köb-szentes
de legalább maradandót alkotott! azóta van 5 centes .és én azt is megtanultam ,hogy ne fogadj el fiam idegentől semmit!
miért oltjátok ennyire zsirferit? télleg ilyen rossz ember?
én nem ismerem...
az mondjuk tény, hogy a ronisos fényképek nem voltak szép tőle
szabadszáju vik ismét megmondta a tuttit..

csak halkan szolok nem lesz igy többe ingyen gumi.. meg vacsora, meg spongyor verseny, meg...meg..meg...
. . . .

az enyémet meg az vitte el, aki széthuzatta
márciusban vittem oda, hogy huzassa szét, nézzük meg milyen állapotban van. decemberben elmentem érte és aszonta, hogy ő csak 3 hónapig tárol alkatrészeket és elvitte vasba
ilyet akarok egyébként csinálni
szerintem visszabujt a barlang sötétjébe titokmókusnak.vagy szálka ment a torkára a haltól és nem tud írni.
frenszin...
jaj de jó lenne.. csinálnád amihez értesz meg szeretsz...akiket szeretsz..mert itt olyan ugy sincs aki meg van az meg mennyen veled..isten áldja jamajikát..meg venezuÉlát
teligáz pont hu...szerkezd csináld az értékeket... vidd sikerre ezt a történetet is..mint minden az életedben....(mikor gyorsaságiztál az álneved rossi volt..a venezuÉlai rossi ..mert ott ismegmitattad a sok ..göcsögnek..hajrá 46tos
reméljük erre már nem is jut időd...
jó utat freen
egy öszinte barát...
feri csak ara kérünk..legalább 100an hogyha oda nem köcsögölünk be hogy milyne a helyed..te se köcsögölj már be ide..tégy úgy mint zóó-lika...nem tetszett neki a hely és nem is jött többet észt osztani...
ugy is csak gyökér itt mind...a jó arszok meg már a te fórumodon kenyik vágják a dolgokat
ha elöbb szolsz... nyár végén vittem el vagy 6 db-ot a vasba ..
biztos informáciobol tudom ... hogy ilyenel fog menni...
nem tud valaki Honda XL 600-hoz főtengelyt hajtókarral?
Komoly
az új részben ilyennel fog menni. beszarás
Semennyit,rendőrmotor volt
Tudom,nekem is volt! Alig tudtam kordába tartani.Néha szét is szaladt a ménes!
meg mennyi pedál csapágyat... durva ám egy olyan tabletta ha megbokrosodik....
Hány láncszettet vehetett rá?
Komolytalan üzletember vagy.Elvesztegetsz egy napot az életedből.Ja,és még irigy is!
azon agyalok... vajon Linda menyit költhetett a babettájára...?
Gruppen szexre!
be vagy baszva?
Mire is emlékeztet tégedet eze-e?
na én kimék a konyhába eszek egy zsíros kenyeret aztán meg megiszok egy üveg etyeki furfangost ,hogy legyen mitűl büfögni másnap! ugyse dolgozok mi a fasznak...nem ráérek fetrengeni?
Inkább ne,mert kettétörik az asztal!

Lindáááá.tátátárááráráráráááááááá Lindááááá