feri..nix hari...
ez már csak egy úly három szentes vót..mert nix idő tévét kell szerelni.
nem fér be a régi helyére..és meg kell kicsit szerkeszteni..hol a fleksz
még nincs dél..és 21 beirás van egy tsávótól...
mert az egész napját itt tölti...hu iz hí..ki is ő...
lehet az aki a legnagyobb mutogatós hát ez mondom totál gáz
mert az ember nem látja magától az erdőt
barátaim ?
ott 1 embert ismerek s alig. régi motoros cak bezsoltam neki oda mert láttam ott nyomul.
refomrálni... nem csak akit szeretek pl. téged RonBá.
zsirferi az LFP-s barátaidnál bőven több a hozzászolás, igaz ott csak a savazás megy, oldalakon keresztül az anyázos fikázás...
mondjuk ők ugy szeretik, nincs is bajom vele ha nekik ugy jo akkor hajrá...
de őket miért nem akarod átnevelni, hogy ne vesszen el az érték a sok savazás között?
csapjunk át kinél több a hozzászolás versenybe....
Feri! Szerintem a gond ki a legjobb ez meg az történettel,hogy ehhez személyesen is kéne itt mindenkinek egymást! Nem is kicsit.
Tehát ez az "összehasonlítás" nem lehet reális! Végeredmény ha lesz egyáltalán,az csak a baráti ,ismerősi körök által leadott szavazatok összessége.
Egy két ember tud értelmes tanácsot adni ami persze nagyon jó ,de ez inkább csak a személyes megkeresés vagy telefonon működik egyenlőre
szoktam én is olvasni..de olyan gyorsan megy a kavarás aminek a felét nem értem
nem is beszélve Viktor sok értelmű írását amit igyekszem szinkron vágni..de sokszor nem megy és nem is eröltetem hogy megmondjam őszintén....rendes ember jól motorozik és nem is buta...el kelet volna verni a picsáját kiskorában hogy kommunikáljon érthetően
s érdekes adatok jöttek ki.
37 felhasználó
abból 4 az aki a hozzászolások 95% csinálja: Ronis, Zarándol, Csika, Szalajtós
a többi napi 1 max 2 hozzászolás.
azt el lehet mondani ez egy 4 személyes forum amiben havonta 37 bejegyeznek, a többi u.m. titok olvasó a téma motorozás meg egyik másik savazása.
Sajna keveredik a tudás a fika, meg a sav. ezért ez a egyveleg végeredményként elég szar.
188.759 post bejegyzés volt eddig messze a legtöbb bejegyzés de ezt 3 teszik meg. 3 ember itt tölti egész napját és örzi asztalát.
Csoda én ide bekerülhettem.
ez már csak egy úly három szentes vót..mert nix idő tévét kell szerelni.
nem fér be a régi helyére..és meg kell kicsit szerkeszteni..hol a fleksz
mert az egész napját itt tölti...hu iz hí..ki is ő...
lehet az aki a legnagyobb mutogatós
mert az ember nem látja magától az erdőt
persze ralis ár esetén.
ott 1 embert ismerek s alig. régi motoros cak bezsoltam neki oda mert láttam ott nyomul.
refomrálni... nem csak akit szeretek pl. téged RonBá.
mondjuk ők ugy szeretik, nincs is bajom vele ha nekik ugy jo akkor hajrá...
de őket miért nem akarod átnevelni, hogy ne vesszen el az érték a sok savazás között?
csapjunk át kinél több a hozzászolás versenybe....
ezzel a gumi dologgal elzavrtátok s magam is bele értem.
Tehát ez az "összehasonlítás" nem lehet reális! Végeredmény ha lesz egyáltalán,az csak a baráti ,ismerősi körök által leadott szavazatok összessége.
Egy két ember tud értelmes tanácsot adni ami persze nagyon jó ,de ez inkább csak a személyes megkeresés vagy telefonon működik egyenlőre
fel is kerülhet a total-gáz-ra ?
lefényképezed ?
szerinted a ktm-et is meglehet igy csinálni ?
nem is beszélve Viktor sok értelmű írását amit igyekszem szinkron vágni..de sokszor nem megy és nem is eröltetem hogy megmondjam őszintén....rendes ember jól motorozik és nem is buta...el kelet volna verni a picsáját kiskorában hogy kommunikáljon érthetően
s érdekes adatok jöttek ki.
37 felhasználó
abból 4 az aki a hozzászolások 95% csinálja: Ronis, Zarándol, Csika, Szalajtós
a többi napi 1 max 2 hozzászolás.
azt el lehet mondani ez egy 4 személyes forum amiben havonta 37 bejegyeznek, a többi u.m. titok olvasó a téma motorozás meg egyik másik savazása.
Sajna keveredik a tudás a fika, meg a sav. ezért ez a egyveleg végeredményként elég szar.
188.759 post bejegyzés volt eddig messze a legtöbb bejegyzés de ezt 3 teszik meg. 3 ember itt tölti egész napját és örzi asztalát.
Csoda én ide bekerülhettem.
Nem gyurcsány Ferire
http://www.teligaz.hu/viewtopi...
Nagyon elvonási tüneteitek vannak
s van motoros szavazas is nem.