Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sok sikert kívánok neked de szerintem eséjtelen szót értrni a zöld társadalommal,itt felénk pár évig nagyon jó kis ec-versenyek voltak magán erődöben rétel patakkal, minden volt benne ami egy jó kis versenyhez kell,a tulaj egy befolyásos emberke mindig mindent eltudott intézni de csak ideig óráig,van erőseb érdekképviselet (V ZRT) amin nem lehet befojásolni,ott van pénz és hatalom szóbase fognak álni a magunk fajtával
Sziasztok!
az mi?
sziaztok.
azért irok ide mert ez az a külső hdd forum és szeretnék kérdezni hogy emberi áron(nem zsemberi áron )mondom emberi áronmenniyértvanés hol...320as 500as vagy esetleg egy terrás..bár azt mondják a tvék már a túl naggyal nem boldogulnak
köszi a segis-éget .
1órán belül nix 600 válasz bezáratom a korcsmát a gecibe
bakker ha kinalyi lennél....már lehagytuk volna ezzel a vidivel a gángánsztályt
de igy is jól haladol
az ott középpen a balun geri.rövid a karja!
az jósok. ha mondjuk itt megnézte 20 haver akkor a többi az titokmókus? durva menyien vagytok! majd lesz legközelebb is film ,hogy tudjatok titokmatyizni esténklént jó? igaz fent volt a fészen is egy picit de onnan már lekerült. ott kb 6 ember nézte meg. akkor az annyi mint kb 220 titokmókus. bruhahahahaha
én ezt a helyzetet szeretem szopni a felfelékben
szali..nem tudom hogy csináltad..de ezt 253 megtekintés ir.. te vagy a csúcs...lyú ár de topp
luk ögén
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
ketté ..há a kérgét nem birtad lefejteni róla..nem hogy kettétörd
dont ki hódte harca a szélmalmokkal sokkal értelemssebb mit az amit te csináltál azzal a korhadt gajjal
na zsir akkor nekem is jovo héten barmikor jo lesz.
szed össze pls a másik két gyagáyst a aranyfogut meg a willert.
ileltve ö méltöságát mikor nem böjtöl s haj-lan-dó jönni.
frenszisz...
én nem vagyok racer nem is gondolkodom ilyenben...
regiment hót véletlen jött..és el is baxtam a felkészületlen géppel...meg nem is vittem alkatrészt mai ha bvan akor azért az utolsó nap a sárban tolhattam volna rendessen...
déva.. az volt amire lettem szólitva...az meg is volt..
de idén is csak akkor lesz déva ha megent beszpongyorál mpi

de ha nem dévára akkro is elmegyek mert goldentútot akarom segiteni...abban hogy megvalósitsa álmát..és sikeressen helyt áljon
legyen elég annyi, hogy útban volt.örüljön ,hogy utána nem törtem ketté a gecibe!
nekem bármikor jó. imádom a halászlét.
akkor nem megyünk, csak akkor ha mindenki ott lesz
én ragaszkodok a gyagyáshoz - szalikához, mesélje el a motor miért volt utban a fának, s kellet a fával a motor feldöntenie...

legyen jövő hét akkor.
pénteken nélkülem ültök le..de nem gáz...mert én meg akkor nem érek rá ezért is mondtam a másikakat..de ez van....olyan ez mint egy motorozás..nem lehet mindenkinek lyaú az időpont(weather point )
nekem aznap van a bölyt nap...ez van...a 10kiló minusz nem ugrik le magától...
te ahhoz kell zseton a buxába fiam...
hogy lesz akkor téjvé ? ha eldobálod a 5centeseket fiam.
te jösz regiment13-ra ?
én is akarok ötszenteseket dobálni..vagy csak másnak szabad
szali..állyá le különben megent meglátogatlak egy cukira meg csoresz is ott lesz
te buta, csut ugy nez ki nem lesz nekem se jó

péntek ? legyen akkor amikor neked is lyáú ! zsir. ?
patyi..szólj hozzám..
te veled már sokszor motoroz(6)tunk volna..de csak szanibergel sikerült... ismersz engem személyesen is..majdnem ..mond hogy nagyot szólok...mint a hatlövetű a hetedik ravaszhúzáskor
Tudogat a maci
ne csúfolódj mert csütörtökön mentek a csárdába aztán szar lesz szembe ülni.

én szegeden melózok akkor. így sajnos nem érek rá ,. oti szólt de dolgom lesz. a menzán kajálok mert nekem az a hely drága. hiába na nem vittem semmire .amúgy a jobb mint otthonban nem szivesen ennék mégegyszer halászlevet. olyat tudok csinálni idehaza is pedig nem tok főzni.

mondtam. best halászlé ala korhely . algyő!utána csusza. a többi az picsafüst.
sajna énrám nem halgatol mert azt hiszed mindég csak savazok..de egy okos ember a soraim közé lát...
ronis is megirta..abban azétteremben ahol az étlap kikéréses is amg mercikulcs lerakása után van...ott a hajléktalanokat nem látnák szivesen a kertben bóklászni....ezt irta ronix is csak ne virágnyelven...

de az meg főleg felejtös hogy az erdőben extrém részeken majd mehet bár ki is!csak is az erdei útakon...
ottó is ennyit ért el..meg azt hogy ő egyedül 4 beteg nagy számmal a hátán a motoron 3 irányból..mehetett az utakon...egy ideig...
figyu..én mint vezető itt az idegenben...csak is úgy vállalok idegen-vezetést ha ez meg lesz...
legalább 3m2 felüeten legyen felirvaaz a 4 számjegy +legalább 3 karakter(betmen robin supermen már foglalt karakterek )

rohadjak meg(úgy általában)
mindenre gondoltam csak erre nem...thnx

dévára beirtad már magad..aranyfog..igéretéhez híwen A ban van
a többi asztalhirró...aki ottót szokta cinkelni..meg B ben .
goldentút ...lyú ár de lászt hóp