Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ádi te is olvasol tudom mert nem alszol. látom a skipod most zöldült be. hahóóóóó

neveket akarok hallani!
én azt mondom a legfonosabb dolog az életbe a jó kedv.. nekem csak lyaú kedd

meg az hogy az ember magán is tudjon nevetni..ne csak másokatbaxtatni...

fontos hogy az öt szentes amiket dobál ő is tudja értékelni...
vagy ha nem tudja akkor az ő öt szentesei..hamisak..mit az ember maga is
rólam csinált olyan képet ,hogy marc coma huzott a ktm el a homokban vizisivel. és kibaszott jol összevágta valami programmal. ügyes volt nagyon. szerintem titokolvasó azis. ugrasszuk ki valahogy .

fec ó lépj ki a fényre!
uristen feco mennyi baromságot kreállt! ááá beszarás. azt az özes képet nem lehet eelőásni?
lyalya..
remember.
fecco volt ott a nagy savazó..képkészítő nagyi-paros
olyanok mint pofa is volt.. cukormackók
emlékszem Fecco még képet is kreált amin az őzikén rajta voltak a számok...
vik..emlékszem ezen anno menyit röhögtünk..anyám...
szerintem frenszin azt sajnálja hogy nem ismerte hamarabb anyámékat.. mert akkor öket is beszpongyorálja valami gumival..majd 40éve..és most akkor nem akadályoznám meg a 200..ezer terepmotoros menet-ellését egészen a wályt háuzig
mert maiita men jön össze neki..ebben is én vagyok a hibás..mint mindenben...loki hol vagy segiccs..ne csak én legyek a hibás..a közös enemi
még jó hogy nem került bele két betűvel több. (en) ja az nem jó! az akkor lett volna jó, ha (teljes gáz) a neve.

zsír. föl ne kapd! ez egy kurvanagy ötcentes! hagyd a földön!
köszi... imádom is egy igazi kis ördög...
reggel kaptok a pofátoknak! bátrak vagytok mert a főnök alszik mi?
ez mi az ..
nem az a neve az oldalnak...
vagy mi..teljes gáz

a qÚrwa életbe elfelejtettem...
dév csegiccsémán

ály em ön éndzsel
na neked se lesz több gumid haver
.hu
hangyasav. biztos nem szereti ahalat zari! pedig jön le hozzá zsír. halat enni.
Na a "totálgáz" beszólásért már tuti nem lesz közös sörözés
Zari aki az őszinteséget sósav formájában szórja
érdekes. azóta felfogták akkor mit ugattam nekik.
de miért
semmi savazás nincs..
mék is a totálgázpont hu fórumonkra
hát ez az...
mondom azok akik 1 milás motorokal mennek ..nem mennek el tüntetni...azok motoroznak...
ha azt irnád hogy gyertek aki lejön ingyé indulhat egy racén...ha kiáll tüntetni másnap..akkor azon a racén 0 nevező lenne...
vik.. megkapod a savazás abszolult világbajnoka cimet....
rély..ronis déw ...
állitsátok le zarit különben nem ül le zsir vele egy asztalhoz

látod zsir ez is a baja magyarral.. riki is irta.. hogy kint románban normális hogy a forrásnál a hétvégi pihenőházak mellett próbálkoznak..
mert az románban van..
na látod zsir ilyen a magyar.. a saját kertjébe nem szarik de a másét vastagon leszarja...
bocs riki..
szali már üvöltött le román idiótákat aki ka kempingnél ugyan ezt csinálták...de mi nem csiáljuk..mert mi..men magyarok vagyunk hanem értelmes emberek akik nem azért motoroznak hogy mások pihenését elkúrják...hanem maguk szórkoztatására .az erdőben mélyen elbújva..ott vagyunk mi királyok..
mert azok vagyunk...
kérdezd csak meg a bernátot aki az aradi racét rendezi..kik is azok a magyarok...
ö tudja..ahol ök falkában 20assával próbálkoznak a feléig is nehez ne jutnak ...ot jön ka ét ktmes magyar és úgy motokázik fel mellettük mint ha csak a boltba mennének tejért...erölködés nélkül nézelődve..szemlélődve ...nézik hogy a sokak azok meg ott mit csinálnak minden felé eldőlve a motorok alatt...
az a vidi amit a szali csinál ott.. csak két ember láthatta élőben...a többi meg csak álmodozhat hogy majd egyszer ös is olyan magasra jut hogy szenvedhessen
szétnéz és kész. aztán majd lejön. közbe meg jól elfárad.