Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most a zsir átment titok olvasoba?
miért hivtál
Megvan még neked a 250?
Méé nem vetted fel a mobilodat mikor hítalak?
Csak vádalkuval engedtek el,és mit gondolsz ki volt az akiket feldobtam?
jimmy
Márhááá!
mármint minek a vége? ez kicsit féllre érthető... vagy ti ugy.... na menjetek a picsbe...
06 70 256 304. ha kell a vége hivj fel
Gabi ez egy tuningos cucc volt... tegnap fotoztam Szatyina Gézánál...köszönet érte....
az enyémen nincsenek ilyenek.....de holnap már lesznek...
köszike a számot elvileg jön a nagy tank
szalinak nem volt jó a száma bálinyó de viktoré igen
talán valami titkos dolgot üzemeltetől hogy ennyire a 0690-et nyomod haloka
most kaptam Krisztöl egy rakás lamellát, szoval komoly kisérletezési projekt lesz, akarok pl olyat csinálni hogy a belső 3 lamellát kifurkálom sok pici lyukal aráyosan... a fő terhelést ott kapja...
a többi marad sima normál...
sose iszok csak ha vezetek...amúgy szarok az értékekre...
irjad..
nulla hat 90ven..széparcú
kabbe... ide csakis kizárolag értéket lehet beirni.... nem is tudom hogy képzeled... iszol te rendesen vizet...?
Gabi... mindegyik hátra felé forog..

akarok furni menetirányos lyukakat a kűlső kosár füleire is... amugy majdnem mindegyik el tud kezdeni nyekegni sok csusztatás után.... a probléma a belsőknél kezdődik, mivel ott zárt a kosár, több a hő is, olaj is nehezebben jut oda, aztán ott kezdődik a letapadásos megégés...
oksa köszike
Megoldjam sponzoriba?
nagyoon jó ilyen hideg téli esténként eg kis melegség
ui.A kép nem illusztráció G ezt neked is küldöm
Látszik sosem volt gyerek motorotok azt sose kellett kuplungot tuningolnotok,me akkó nem lennétek zűrzavarban
Kéne alvadni
más . mennyit iszol meg titokban abból az etyeki furfangosból naponta? már csak hogy kartonszámra van a garázsodban? csak szólok ,hogyb helytelen! le fogsz zülleni.