Ha érdekel Igol BV2 racing olaj,mi 1650ért intézem közvetlen a beszállítótól,ugyan itt Igol STS 2T 2000ért STS-R 2600ért!Postázás is megy nagy tétel stb...
Igzán megmondom mi a baj
nem rég beszéltem valakivel ki volt s tag itt ebben a bolondok házában, s mondja ez meg az meg amaz ilyen meg amolyan. SZoval nekem ez itt jó de idővel ha van dolgod rájösz sok a komoly a komolytalan az értékes és az értéktelen keveredése. Sokszor túl inteligensnek és agyafurtnak kell lenned meg különböztesd az 5 centest a valódi bajtól.
s ezért ez egy igazi 3 max 4 személyes bolondok háza amit sokan olvasnak de csak bele. ha van dolgod akkor bele sem nézel ha nincs rá tapadsz mert jobb mint egy barátok közt nem is beszélve amikor egyes tagok egymás közt 5 forinton vagy ép egy krémesen vitatkoznak.
a totál-gáz lett volna egy opcio szét váljón az értékes a fecsegéstől, amit én teszek is, hogy törölhető legyen a szarság ha ép kell mint most én tettem, s sorolhatnám.
Ti jó arcok vagytok de ezeknek a dolgoknak előbb utobb fajdalmas a végük. én leszokok erről mert az időt amit ide befektettem elég volt arra a célra amire kelelt volt.
ettöl még nem usszatok meg a nagy arcu 5 cent dobálos csögöt de van és lesz jobb dolgom.
ti pedig akiket tisztelek az tudja is ki ontolja meg mire és hol tölti idejét hasznosan vagy haszontalanúl. éns is megfogadtam önszantamból.
A teligáz csak példa volt mit hogyan lehet máskép is csinálni s jó lett volna a temérdek tudást s infot oda csatornázni egy iylen szemét telep helyet. röviden. (nem emberekre szól a jelző hanem a kiterjesztésre)
hát ilyen ez a frenszisz..
leszarja a másikat.. pedig tényleg sokszor mondtátok már...
és látod mondja is hogy az a baj itt nem lehet törölni..semit.. mert amúgy amott egy nagy törő ez a frenszin ...mondom ez totál gáz
fren..inkább gondolkodjá mielőtt olyanaokat csinálsz amit nem tudsz törölni
szegény ronixot mostmár mindenki csak úgy fogja hivni..az igazi nevén...sanyikááám
az a gáz ezzel frenszisz hogy ezt már a multkor is elmondtam, sőt Dew is emlitette, csak nem figyelsz másokra, magadon kivűl..... az a baj...
aztán kipakolod az emberek lefotozott fejét , hozzá a videoval ,a fészbuktol kezdve mindenhova forumokra..... rendkivűl okos vagy, had gratuláljak..és közben bekaphatnád amire gondolok...
gabesz.
352nél járunk..
a többi vidim az 80-90szer megnézve mind..de ez ez viszi a prímet..
lyú ár de féworit...on mály video csatornámon..amiből a szenny meg a mocsok ömlik rátok
ez nem haszolÍt..ez az ember ez ugyan az ..szapkában ..mellette meg szapka nélkül...
hát a ö anyukályáék is sajnálták a pézt a szüléskor
zsir thnx az angol nyelvleckét.. va a mexikóinylevjárás venezuelalyirésze kell majd hillak...
az anti..az ellent jelent...a cluch meg ...lucsk..lucskos pina
akkor összerakva lucskos pina ellen csúszás...vagy is magyarul lucskos pina csúszásgátló.... ha meg az qplungot jelentene akkoe kupling csúszás elleni adalékolt 4t olaj ami kifejezetten ajánlott eghsztrém igénybe vételek mellé főleg ah a qÚplung extrémidióta használóval van megáldva...magyarul gyagyásnak ajánlwa http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
ezzel a fotozgatos ,kamerázgatos faszságodal "csak " az a baj hogy ezt a helyet mindenki ismeri a környéken, és itt már jártak a srácok a rendőrségre kihalgatásokra hasonlo fotokért!
igy rakodd fel ezeket a marhaságaidat mindenhova.....
vagy majd beküldelek téged spongyoriba...oké ...okostojás..?
ez kimondottan racing 2t válto olaj.. azt nem tudom hogy milyen....
remélem a tuning kosár, meg ez az olaj, végképp megszünteti a tulnyektetett ragado kuplung problémát....
ha jo a teszt elküldöm a gyárba mint újjitás fejlesztés.... aztán kérek érte cserébe egy kisbusznyi embernek, a tőrzsforum olvasoknak egy gyárlátogatást a gasgas ,és mellete az ossa gyárba....
hazafelé utba ejtenénk mattighofent is gyárlátogatási céllal...
Ha érdekel Igol BV2 racing olaj,mi 1650ért intézem közvetlen a beszállítótól,ugyan itt Igol STS 2T 2000ért STS-R 2600ért!Postázás is megy nagy tétel stb...
nem rég beszéltem valakivel ki volt s tag itt ebben a bolondok házában, s mondja ez meg az meg amaz ilyen meg amolyan. SZoval nekem ez itt jó de idővel ha van dolgod rájösz sok a komoly a komolytalan az értékes és az értéktelen keveredése. Sokszor túl inteligensnek és agyafurtnak kell lenned meg különböztesd az 5 centest a valódi bajtól.
s ezért ez egy igazi 3 max 4 személyes bolondok háza amit sokan olvasnak de csak bele. ha van dolgod akkor bele sem nézel ha nincs rá tapadsz mert jobb mint egy barátok közt nem is beszélve amikor egyes tagok egymás közt 5 forinton vagy ép egy krémesen vitatkoznak.
a totál-gáz lett volna egy opcio szét váljón az értékes a fecsegéstől, amit én teszek is, hogy törölhető legyen a szarság ha ép kell mint most én tettem, s sorolhatnám.
Ti jó arcok vagytok de ezeknek a dolgoknak előbb utobb fajdalmas a végük. én leszokok erről mert az időt amit ide befektettem elég volt arra a célra amire kelelt volt.
ettöl még nem usszatok meg a nagy arcu 5 cent dobálos csögöt de van és lesz jobb dolgom.
ti pedig akiket tisztelek az tudja is ki ontolja meg mire és hol tölti idejét hasznosan vagy haszontalanúl. éns is megfogadtam önszantamból.
A teligáz csak példa volt mit hogyan lehet máskép is csinálni s jó lett volna a temérdek tudást s infot oda csatornázni egy iylen szemét telep helyet. röviden. (nem emberekre szól a jelző hanem a kiterjesztésre)
ezzel a videotűndér dolgodal még tutti fogsz pár embert bajba sodorni... nem kicsibe....
leszarja a másikat.. pedig tényleg sokszor mondtátok már...
és látod mondja is hogy az a baj itt nem lehet törölni..semit.. mert amúgy amott egy nagy törő ez a frenszin
fren..inkább gondolkodjá mielőtt olyanaokat csinálsz amit nem tudsz törölni
szegény ronixot mostmár mindenki csak úgy fogja hivni..az igazi nevén...sanyikááám
sajnalom többé nem lesz ilyen igérem.
a masik innen nem lehet semmit törölni, töröl ki ha tudod.
ez a masik hatránya ennek a csoda forumnak.
ujra ezer boccsánat.
kuplung-rol nem irtál..
az a gáz ezzel frenszisz hogy ezt már a multkor is elmondtam, sőt Dew is emlitette, csak nem figyelsz másokra, magadon kivűl..... az a baj...
aztán kipakolod az emberek lefotozott fejét , hozzá a videoval ,a fészbuktol kezdve mindenhova forumokra.....
352nél járunk..
a többi vidim az 80-90szer megnézve mind..de ez ez viszi a prímet..
lyú ár de féworit...on mály video csatornámon..amiből a szenny meg a mocsok ömlik rátok
hát a ö anyukályáék is sajnálták a pézt a szüléskor
zsir thnx az angol nyelvleckét.. va a mexikóinylevjárás venezuelalyirésze kell majd hillak...
az anti..az ellent jelent...a cluch meg
akkor összerakva lucskos pina ellen csúszás...vagy is magyarul lucskos pina csúszásgátló....
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
igy rakodd fel ezeket a marhaságaidat mindenhova.....
vagy majd beküldelek téged spongyoriba...oké ...okostojás..?
naddon hasssznlíít.
naddon hasssznlíít.
az a forgás irányos furat, dologrol van fényképed ? hogyan néz ki ?
tudod a kuplungban.. ?
remélem a tuning kosár, meg ez az olaj, végképp megszünteti a tulnyektetett ragado kuplung problémát....
ha jo a teszt elküldöm a gyárba mint újjitás fejlesztés.... aztán kérek érte cserébe egy kisbusznyi embernek, a tőrzsforum olvasoknak egy gyárlátogatást a gasgas ,és mellete az ossa gyárba....
hazafelé utba ejtenénk mattighofent is gyárlátogatási céllal...