Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép kis motor bekflipp. szép szabájos! amúgy pont az a fajta amikor szarul néz ki de semmi baja nem lesz a motornak. mire a fához ért már nem csapódott nagyot a talaj meg olyan homoknak látszik. a hátsó kerék is szépen átfordította. ügyes! szépen kivitelezet gyakorlat! én 9 pontot adnék. amúgy könnyű ugatni de biztos jobban neki akartál futni ,hogy felugrasson.
Na jó, én léptem is...nem bírom követni a szárnyalásodat, meg idegenül sem értek. Szeva
tely is filyam blú tút...
eltévedsz mint szaliék a ködben..utána meg mi is
Én az előzmény gombot használom, mert néha olyan sok a töltelék, és olyan sok szálon fut a cselekmény, hogy eltévedek...
szőrzsir..mi van már még utazol vissza decemberből..
milyen volt a hajtás...

nézd vissza a videókat amiket este meg délelőtt felraktam.. mert beszarsz...
csak a túlnagy látókörű zsiráfo miatt akik nem látnak az orrrrruk elé..188272 hozzá szólás szalitól:

nézem az oldalt de alig találok valamit. kék vagy fehér van?

mondém még hülyébe sem veszitek . .
olvass vissza szali is irtamm..
csak öt hülyének sem nézitek .
kiscsuka.. ha azt irnám az volt a baj..hogy kicsi volt a gáz.... olyan demagóg lennék.de nem csak deGöcsög...h-ával
egyszerűen kicsi volt a gáz..fel kellet volna ugratni...
Kuplung munkahenger letört rendesen?
Zari! Nem is a Szali írta, hanem a Jrider, meg a Ronis... De mindegy is...felhívtam, és megbeszéltük...egyszerűbb úgy
látod ..szali levegőnek néznek..
mert hároman.. de hülye van több is ..pl ami nem a médilyáa márketben vásarol..a szlogen is mondlya
mert hülye.....nem ezért vagyok

most akkor a motorkompletten felhivjuk és benyügjük hogy 8ezer..és akkor elfogadják
mer ha igen akkor én benyögöm hogy hat..és a z kompletten matricaszettel üléshuzattal együtt
na akkor már ketten vagyunk hülyék.
lehet hogy vak vagyok... de én is csak olyat látok
linkeld már be vazeee
Jani vazze, nyisd már ki a szemed....
ilyen hidegbe mindegyik törős de a padláson van 350 jawa sárvédő az nem törős 20-évet kibirt még 10-et tud ha valakinek kell
oksa gyuribá
te hol nézted én csak 17800 ast találok. moto-complet-en
ha azt akarod hogy ne törjön le állandoan akkor rakj alá olyan merevitő alu csüvet mint ami a 2006 elötti gasgas-on van... merev is lesz + meg is lehet rendesen fogni annál fogva...és nem fog minden szartol letőrni..

nincs mit csak neked ,csak ma 5000 ft...
vik ..mindegyik törös... a gyári a legjobb minőség..
csandi irlyad az élményeidet ..ti merre jártatok.
szali...
nekem is kell.. ha nema törös fajta.. ricsiák azt mondják neki kcemotós van..az 10000.
első meg 4200
az azt mindod nem a törös fajta...
nekem csak a 2003-2006(sx 450..2003-2006, sx 525 2004-2006 exc 2004-2007ig sárvédős kelll!hátsó is meg első is olyan legyen új fajta eslő nem kel..egy az hogy randa.. kettő hova kötném a benzinedet .

2 ezren nem múlik.. szerintem ha a törős akkor nem kell de ha a túlélős akkor nekem is rendelj!
különben(hányorgatás lesz) nem viszek benyát neked.. vagy ha viszem akkor ott rádöntöm és egy lyaú lyutobos sx 250 es 2t burn áutos videó kerül az oldalamra
oda is hozzák nekem a szervizbe vp-be gyer be és megdumáljuk