Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha,azt sámli helyett dewedet szerkesztették meg ,mára csilliárdosok lettek volna a sámlikbúúúú
Telitalálat minden szinten Ronis-t annyira ismerem, hogy az itt leírtak alapján jött egyáltalán képbe az EC300. Egyébként lonlivolf vagyok Extrémenduróról annyit, hogy kapaszkodtam a gázba, -más lehetőség nem volt - hátha megúszom zakó nélkül, sikerült

Az a baj, hogy amit leakarsz mérni, azt nem lehet (objektíven) Ugyanolyan körülmények, időjárás, talaj, gumi, kiskutyafasza csak a mesében létezik Ami számot kapsz az nem lesz reális és menne majd az ami, a dynopadoknál van: 5 helyen 5 félét mérnek és mindenki a neki legjobbat szajkózza Ja és valamit elfelejtettem a RÁJDER, aki a lényeg az egészben, mert, hogy rajta múlik minden... úgy mint élesben is. Technika az másodlagos.
Szászvári Rallye autózás,má a gyerek olvas is,basszátok meg a könyveket eddig nem kellett neki egy sem Innen lehet menteni ezeket is
Én a szüleit is ismertem.

Az apja egy magas ember, az anyja valamivel alacsonyabb nála..........
Elment a józan eszed?
ferensz belétek kötött valaki?
pssszt...
ja meg igy néz hátra
Vagy ,Szaguldas fel millio km keresztul
Én már láttam sisak nélkül Bolyongtam a mezőn egyedül amikor feltünt egy banda Meg is támadtak rögtön Szaladtam,de utolértek,van 2 füle,szeme,jaaa és egy orrúúúú
Dew ,majd tavasszal szivesen elmennék hozzád egy 2 naposra hogy rendesen összekaristoljunk ott mindent reggeltöl estig...
Belelestem az első pár videóba háááááááááát ezért nem érdemes bekapcsolni
meméé.. akarsz egy csokot nyomni az arcára..?
a természet hangja ...a National Geographic Chanel műsorán...producer zsirferi..
jahh én is jo sok turistal találkoztam, tegnap is meg azelött is...be voltak indulva...
ferensz tépd már le egyszer dew fejéről a sisakot
Zari!

Ez számomra az év legtanulságosabb kijelentése volt. (mostmár év végén kijelenthetem). Tudod, az kezdő mindig elmélkedik, hogy milyen vásárlással lehetne jobb:-)

Maradok a 250(290) 4t cross-nál.

Köszi. Tényleg.

"minden lóerő amit nem használsz ki egy pályahajtáskor..minden egyes +paci a te erődet szaggatja kifelé..mikor a megzabolázáson dolgozol..."
A jövő évire egyeztethetnénk .....

gasgassal mizújs ?
Ha már könyvekről esett szó:
Az autóvezetés mesterfogásai
(az se ma volt)
TT engem is érdekelne. Tavaly elsumákoltam, de idén...
stét
Ha vagy gyere már egy kicsit skypera
Szép napot!
Megvolt a menet, 20CP ből kihagytunk vagy 4 et, mert járhatatlan, csak a térképen nézett ki jónak, élőben full szikla
Ritkán van, hogy lefelében toljam a motort, de ma a kiscsapat megtette párszor egyik helyen á mondom itt le lehet menni, úgy megindult a motor, hogy be kellett dönteni, de amikor eldöntöttem ugyan azzal a tempóval szánkáztam tovább egy fa fogott meg engem is, meg Zergét is Ferinek volt esze, megvárta mit alkotunk ott, ő már másik nyomon jött le
A CP17 felfelé az Ferenc szerint Déva A nyom, mi nem is próbáltuk, csak ő, de ő is visszajött, mondtam neki ne erőltesse mert még csak az 1/3 án jár
Ma kiderült, meg akar ölni, majdnem átment a lábamon a szöges elsővel, lett pár lyuk a combomon
A menet fajin volt, egy dolog nem tetszett, ebben az időben túráznak emberek
RMX szépen felment mindenütt, csak fülét kell koppig cibálni ja meg figyelni kell a tapadásra mondjuk a vizet a megfőzte nem egyszer, de nem csak ez, füstöltek a KTM ek is.
Elfáradtam, nem kicsit majd Ferenc ír meg ad képet.