Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt
rély patyi..ezt nektek küldöm karira...már csak 357 kell aludnotok és kari lesz
a rodhadt életbe remélem van aki nem csak irogat hanme kimegy élményt gyűteni és ir nekünk..

már ki is olvastam a sorok közül...
rély... rély elment mert az sszonya mgejavitotta a gépet..tegnap este...és most rély kihazsnálja az utolsó pillanatot a hónapban
dopler
a fasz meg nem, lehet olyan szar..mert az aszony is szereti...
vagy ő akor . ..na jó..nem bántom a milfemet

Ez olyan dopmenes volt! Nem köszönök senkinek semmit,szopjatok le!
Amúgy tényleg az! Nem merek mást írni,hátha beleolvas!
zsir..tanitalak apa..
ne akarj változtatni embereken mert lehet hogy sikerül neked változtatni rajta, de az ember utána nem tetszik ssaját magának...és ugyérzi elbaszod az életét..
más örömének kell örülni...attól légy boldog ha a másik is az

tudnék még sok szépet irni..de inkább mindenki kapja be a fa...t
közben meg ugy élsz mint hal az élmény fűrdőben..
aztán majd kiderül az asszonyod egy kedves csöndes csaj... te meg itt előadod hogy valami házi sárkány, csak hogy sajnáltasd magad...
neked is boldogat Viktor...
A leghatározatlanabb élőlények meg a mitévőlegyek!
Már fel voltunk bátorodva,de közel sem annyira hogy bevállaljuk az asszony haragját! Szétcsapott volna mindenkit,egy ütéssel!
hály..az a situ hogy boldog úly éwet kivánok nektek...
meg külön a többinek is akinek nem kivántam eddig..
1 szóval mindenkinek..nem csak úgy aki itt irogat meg minden, hanem aki csak olvas is meg minden...
meg azt mondja nem is olvas de jobban képben van mint némejik iró törzstag

külön kiemelném...azt a 9millióolvasót név szerint..de monst nincs rá időm...mert késziteni kell a karácsonyfát..
lya azt nem ..akkor a szilveszterfát
meg a motonál is van egy lista még péntek előttig...olajcsere... elsősárvédő ci-gányolásmert szarrátörtem de javitható..mint a frank einstein féle gólem
váltókar
a többi meg van egy óra alatt...
szóval van ma munka...

ferensz...
ez nem volt szép...
ha belegondolna szali hogy az elmúlt 10 év alatt mit épitett fel és mit épithetett volna akkor kimegy az algyői hidra és beleugrik
nem szab ilyet csinálni
élj a mának a thawai nyárnak...mondta gesztesi péter is..azaz geszti péter is...
mindenki úgy csinálja ahogy akarja..csak az a fontosne siránkozzon azért hogy hogy elbaszta..mikor régen..és ezér nem elgyen szomorú...ha eg az akor meg csinálja úgy tervezzel előre..és lesz eredménye...
pl találkozik a sok kudarcal hogy milyen béna

szowal én mint gázgasz tsoport pszihológiai szakreferens azt mondom mindenki csinálj úgy ahogy akarja vagy nem..de az biztos
ez igy van...

a statisztikát meg lehet bas...ni ,én már többször is megtettem...
gyávaaaa... beszartál az asszonytol.., féltél hogy megfelezi a sérodat a kisfejszével mi?
Vagy amikor az ajtóban az 5 centis (nem centes) halál áll,az ember meg rémülten nézi.Az meg csak annyit mond,ne fossá,csak a tengerimalacér jöttem!
Volt egy nagyon nagyon jó barátom (a veszprémi condom ismerte is),soha életébe nem ivott,nem dohányzott,sportolt mindig,egészségesen evett.Biciklizett (gondolt egyet letekert füzfőre,és akkor már beteg volt meg 50 éves)boxolt,jégkorongozott,motorozott velünk. Megbetegedett,iszonyatos kitartással küzdött három évet,aztán elment.
Csak azt akarom ezzel mondani,hogy számolgatni,statisztikát gyártani felesleges. Ha elkap valami nyavalya,meg is baszhatod a statisztikát meg a tudatos életet!
ezt jol kiszámoltad... mint valami kalkulátor matematikus...és hozzá még előzékeny is vagy mert előre engeded az asszonyt...
na akkor tanlusz fiam... ez a lényeg. pont tegnap emlitettelek a fiuknak
mondtam az a fax mindent bevesz...
olyan mint egy kecske s még vissza is fordul s pislog... meeee meeee.

csá

BUEK de neked 5 cent s me kell csak egy szép nézés s elhiszed.
az a szörnyű zsír ,hogy már az ötcentesedre sem ugrok rá. buék neked is.
ez nekem is nagy álmom... ha egyszer sokk pénzem lesz azért fogok tartani egy maláj ku--vát jo nagy seggel hogy előmelegitse a wc deszkát... nehogy már a hidegre kelljen leülnöm...
Én a stihll fűrészem meg a kisflexen gondolkoztam,de nem mertem beindítani mert már aludt a család.Hátha lejön az asszony,aztán akkor több lesz a halott mint a sérült!

A melegszendvicset is bárdal feleztem el!
a hiszti az hogy 2 napot kukába dobottt..

amikor nem tudom tudtátok e
ha átlagosan 65 évet él egy europai akkor
65 x 365 = 23.725 napod van
ebböl kb 18 évesen vagy tudatos vagyis levonhatsz 6570
s 50 felfele már nem teljesen egészséges megint levonhatsz 15 évet 6750 = 23.750 - 13.140 = 10.610 nap amit teljes egészségben élhetsz le
s minden nap amit oda adsz a másnaposágnak az levonhatod...
tudatosan kel élni máskép elmennek melleted s utána arra ébredsz hogy bazz lejárt az idő s bekopogtat a kaszás s mondja jöttem az életedért.
S én hátrafordulok, s mondom aszonynak "életem jöttek érted."
fejszével a ropis zacskot.... mikor ott a kőrfűrész is... nekem is megvan a véleményem rolad...