Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S nem tudom láttatok e de Blazusiak is ugyan azt a gumit használja mint én a hobbie motorján Pirelli scorpion M/S nézzétek meg.
ez a privát motorja, s kerestek egy profi futomü szerelőt aki tudja kisérni europában... durva nem...
ezt a csokis dolgot még eljiszem..de ez a motor..ez nem blauukék.
mert hátul..hátul egy pirelli midszoft skorpion van ami a zsir feci kedvensze!
ez inkább zsir verdája.

rély.
nincs ha ri..de a defekt amig meg nem irod hogy megjavittattad az a ssszonnyal.. addi nix lezárva a savazás.. vagy mennyé ki oszt hajtcshá fecával...akkor is lezárjuk...mert fecában benne van hog hajtson veled..mert akkor kapsz tüle egy 350est
Jajj,jo csapat,ennyi savazast elbirok.Ettol kerek a vilag.
Le sem merem irni, eszembe sem jutott mert már ugysem hsztek nekem el semmit, mindent 5 centes nek vesztek.
egyébbként válogatot kutyák mert régen tenyésztettünk hobby bol, az apa nagyon okos a fia nagyon érzékeny s buta de nagyon durván agresziv a többi kutyával ma majdnem keté harapot egy vizslát aki elé ugrot.
az apa állandoan neveli, lábánal (hátsó) fogva vissza huzza és tanitja a jó modorra.
Hé Raay
ne foglalkoz velük engem is ki pécéztek pécéznek, mig meg nem unják.
Hányszorosan győztes szülőktől?
Voltam Csokinál nem tudom ki ismeri de nagyon Profi futomü szerelő + haver meg nagy KTM szakértő
nézzétek Blazusiak egyik motorja került hozzá futomü tunnigra.
ugy néz ki szerződtetek tuningolni futóműveit Blaznak
csoda szép a gép nem ?
Hol az 5 centes bela?megint titkosban motorozott?
Ma voltam fent a pilisben családdal meg a két ördögömmel ! Turázni. !
szabályosan felhúztak - nagyon komoly kutyák szót fogadnak mint egy katona.
Rotik apa meg fia. !
1 kép Pilis kevéj csúcsról Judapest + a szmogja
Es akkor meg o mondja,h nem oktat......nem is oktat,savaz
Defeeeekt,hat nem is vooooot defekt!
Elég gúd
Hát azt nem tudom,de ne legyen ilyen Nem gyere be
uuu baz ez vár ránk is? nem akarok ilyet
Néha nem fáj,aztán tartósan feszít,majd ha gondolja szúrva lüktet aztán semmi.Egyszer meg a semmiből begörcsöl mint állat,na akkor mennék a falra is,csavarnám a vasat Háányoltam úgy is,hogy semmi előjel,pákk azt minden ganaj lett,pillanat alatt jött ki a cucc Ilyene,kiszámíthatatlan.Néha nem fáj,csak ha iszok utána,pisi jön mint állat,más a színe,azt nem jön csak nagyon kell,akkor szúr,de nem jön ki semmi,aztán jön mint űállat és színe sincs.Szóval szopat a genya Elég részletes volt?
Akkor kezdem,hogyhogy szaladgál az izmok és izületekben,csontokban a fájás me az is játszik
de geccciii
most nincs bálinyo akkor elmondom hogy
cserélt valami ktm öccáz xc valamit azt perec az erdőben és telefonos segitség kellet az inditáshoz mivel a két szivatoba belekeveredett vot amikor én is
de ne mondjátok neki mert nem mehetek vele motorolni
rély..minden motort úgy kell inditani..előbb a defektet kijavittatni valakivel
na ez ami már gúúd.
lyakszi küldte a minap
ez olyan dévidnálytos parasztstilus a kedvencem..meg csore zs is igy nyomja
http://youtu.be/fSJKJjz715E
Nem számít,vót píz,csak ész nem de annyi píz meg nem volt náluk,hogy észt is adjak a motor mellé
ja végülis az is egy megoldás csak ha szopoba vsgy akkor
és milyen igy fáj vagy csak érzed hogy nem oké
Tiszta hullek votakk,vesz egy pecot vmi magas domb tetejen,azt onnan legurul,huz egy 2.t.....ellotte benzincsap+szivato
igen ott a pont nekem is most második rugora már morog
bocsánat meg tanitotttt hála érte