Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen.

Csak mert Henzsi jó barátom, valószínű ismered Bimotával ment pár éve. -azért kérdeztem.
2007,2008,2009

2008 ban csak kimentunk ,m el volt torve a laba.

11 ben a berelte a Kawat nem?
Akkor voltál mikor Henzsi is volt veletek? 2011.
Köszönöm,majd kiróbálom Az a bajom egy sört kb 1 nap alatt tudok meginni,ha sikerül,me kiokádom Nem bírom a szeszt.
Sosem volt még vesebajom amúgy,ezt most karira kaptam ajándéknak
Namercsak nekem 4-szer volt...negyedszer nem mentem már dokihoz...mert segíteni akartak,csak nem tudtak. nekem egy dolog jött be:gyógyszert ne szedj be,hanem fogod magad forró víz a kádba-persze feküdj bele-,egy alkoholos sör,egy alkoholmentes és csak akkor szállj ki,amikor már úgy érzed,hogy véged.Nekem kb,fél nap alatt megoldódott a probléma.Amúgy ha ilyen veseproblémás vagy illik 2-3 hetente 4-5 sört egymásután meginni,és nem lesz ilyen bajod...
Hatsokereken 187....az 200 fotengellen,ferikem.A bitter motorja amivel a szigeteken voltunk az volt 170 kereken,jo az csak stock volt,de mondtak is nekem ,h sehr guuut,mert en voltam vele a padon.
Minden van,gyühetsz
Ezt a mitast miert nem felejtitek mar el?olcsonak nem olcso,cserebe szar....
Volt itt valami karatélyos,már nem tudom hogy ki,annak kellene szólnod. Én szívesen segítenék,de elég vékony vagyok.Max egy csákány nyéllel tudnám elintézni a dolgot!
Az az ere nem a köve!
Nem vagyok írígy,igaz csak ezüstöt,de osztogatom azoknak akik jönnek,me ugye ünnepek vannak
meeg, valaki kirúghatná má belőlem
nem adja aranyból van.
Köved? Megvan?
Csak R6, 5 centes mesterem,R6 és egy fostalicska A blokk nem az én gondom,mit érdekel engem ki mennyit költ a szarjára Arra ott vannak a laptopos,meg fehér kesztyűs szerelők
az egy fos kotla R1 emlékszem haver ráköltöt az övére valami 1 millkát tunyingra s lett a motor 148 le-röl 167le, az ény sutyom gyárilag szériában tudot egy titán rendszerrel 187le hatsokeréken.
rohejes a yamaha amit müvel a motorojaival.
ne mond kopott... az zsir uj volt teeee.
a hátso gumim a hires pirelli skorpio es 1 éves volt, most volt életemben elöször meg felxelve de elötte egy menettel.
az a gumi nem kopik ...
msot cseréltem le három felnimen hátso a gumikat ujakra.
az elsőt most sikerült probálnom a mitas ef08 helyet egy sixdays elsőt s szar, állandoan elcsúszot az eleje... elkapart s elestem vele...
a mitas al iylen hisztik nem voltak.
msot vettem 3 fajta külömbözö gumikat tesztelni majd leirom melyiket s milyen volt.
vettem egy mitast ami ultra kemeny... most majd a fagyban kiprobálom.
Szevasz! Az van valahol
Pár éve Loherinzónak és Rossszzzinónak a gazdái is megkerestek menjek el nekik futvaművesnek.Mondom,hozzátok el a szarjaitokat,me nincs az a píz amié elmennék a ganédombrú,me a kakas csak ott kakas Gumikkal is támogattam vóna őket,deee inkább zsét adtam,magukat szidják a rossz választás miatt, ne engemMá annak is örültem,hogy nem kopott csak fogott és ugye elöl mentek Meg is köszönték,még a red bullosok is
Na mivan bélák? Most kezdek rendbe jönni.Volt egy kis italozás tegnap.
faszt, nekem nincs xc-w-m most érkezet csodájára járja mindenki nézegeti, csoki engedte fényképezzem le.
ott volt Hosi csoda gépe is.. nem semmi... meg vagy 5 motor... durva jo cuccok plusz a trax futomü.
Aze,limitalni kene am a butyok magassagot,v a gumik db szamat.Megjelent Ferenc ,elol szoges,hatul akkora butykok....en meg a kopott gumikammal.....
Hi!
Nem olvasom vissza mindig,hogy mi újság,lehet,hogy írtad már,de veseköved van?
1 perce már leirtam.

de szerintem itt is mint mindég 50%az igazság...tehét a csoiki igaz..de a másik tied
zsir
a savazás csak a rozsdás puha vasnak árt ..a savállónak..ami kemény és szivós csak a fényét erősiti