Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is mondta ki hogy riga.... jajj kimondtam...
jajj ki ne mond ... megint kimondtad ...
erről jut eszembe volt valamelyik nap a gyalog galopp a tévébe
a ki nem mondható nevű, 4betűs futózott gumiról van szó?
nincs mit
még storik nincsenek csak a thények..
de lesz szory is csak legyen rálya időm...de más is sztoriz6na

zozikám neked hogy műkszik az ami nekem is nagyon jól. megy shárban...igen igen az 525 is de én konkrétan a másikra gondoltam ...
mondtam is robúrnak hogyha lea karom dobni a gumit akkor megkapja szpongyoriba azzal is jobban tud majd jönni..mint az új blablabla gumiával...
a szőrnyű hogy a nap végére azt mondta oké
morgen
morgen ...voltatok motorkázni ? de jó...na elolvasom
na
déwedember megcsinálta a gépem
készülnek a gyutúb vidik

történet a shár-kányról és a fehér ló-faszú hercegről később mert a motort nem mosta le az asszony..bár a dwefektes kereket épp meg a karta javitani miokr szoltam nek ia hogy nem kell mert nem defektes az csak jó lapos...0,3bár
Ha elfogadtam volna szíves meghívásod, akkor egy tizedesvesszőt is beiktathattál volna a megtett km számába, azaz lett volna kb13,7 km, mert az én képességem 10 fővel felér, sőt kicsit meg is haladja azokét:-)
:-)

akkor lyó thársasárgba keveredtél.
valaki 2006 125sx hátso farok idom
csani mesélj nektek hogy sikerált...
volt aksió..új helyek..stbstb tbc
már este ota szopat a gép...
nem tudom a vidiket feltölteni..pedig jók..vagy nem de vannak...
hivok valami szerelőt hozza a szerszámos ládályát..fleksz fúró csavarhúzó heggesztő apparát...és csinálja meg mert igy ..nem jó
reggel kimennék megnézni a múltkor vett kinti vagy 40cm es hőmérőt...de akkor jutott eszembe hogy azzzal is csak a baj van...
mert megvete az asszony a Bótba,,és jól is mutatott...
ott ben a bótba..
hazajött kikerült a helyére...de a legelső fagynál -3 fokban is +1 fokot mutatott..aztán másnap se ment +1 fok alá..mikor -5 volt....
beraktam a kamrába..ott a +10en fokokban meg szépen elmutogatja a valósat
ez a kinti hőmérő ez egy depressziós hőmérővé véáált ..de beraktam a melegebbre..és tessék ....mindjárt kék az ég és zöld a fű szerinte is

mert eg hőmérő is lehet depressziós..nem csak a motorosok
lyaúreggelt...
doktÓre gonzol...
jól láttad a sportos párral a hegyek közt..lett is...a sHÁr a +6fok reggel...defektmentes elindulás a benziQtról ..megalapozta a hajtást...lett is belőle..137km..és ezt ketten csináltuk...a nyír1házi havereddel robúrral..aki nekem olyan mintha a tezswírem lenne..csak másik apától és másik anyától

rély..
csak akkor van 1 ilyne történteben heppi end ha a vége szopás...mert akor robúrnál is..és nálam is az wót....
én a délelőtt egy olyan bánakidőltfás pofáraesést térgyel tompitottam...ami a délutánra a sok le föl szaladgálás miatt(kamerkázás )lyaúl megcsavargatódott és 2 óra felé már apatakokban ha le kellett támasztani és kicsit megcsavarodott a sziklák közt már konkrétan fályt de ez 15.10kor... 1 szemvillanáls alatt elmúlt..
mikor a sárgaplaccvégi régebben mumus feljáróban a legvégén egy eldöléskor motorfelállitás közben csináltam egy román spárgát..volt egy recs és közbe a román sárban megcsinált spárga után majdnem jött a gatyába a sára..
sárba spárga után jött a sárga . .
na akkor elmúlt a bal térgyem fálydalma.. de szem villanás alatt..viszont robúrnak kellett felmászni felállitani az öt nyuszi ötöt...miközben én sajnáltattam magam az öszekkel és többi vaddal..mert volt ám csupakabra orditás minden mozdulatkor....
de végül is reggelre nem dagadt be sőt már egész jol vagyok.. holnap nem jön valaki motorozni
Várjál!

A stoppos párral, a hegyek között még bármi lehetett..............
Mar azt hittem ,v toppos egyetemista csaj,aztan termeszetbe fizetett vona a fuvarert....
2004 es 450 sx nek és EXC nem ugyanakora a villaszöge ?

"2003-ra az MX VB tapasztalatai alapján az összes modell váz és futómű átalakításon esett át.Hihetetlen de az SX és azEXC futóműve megegyezik.mindkét motor villaszöge 63.5 fok.A fékek azonosak de hátul új fejlesztésűek.Mindkét paripa,új 48-as White Power USD első teleszkóppal kerül forgalomba.Az első tengely,valamint az első és ahátsó kerékagy is vastagabb,erősebb lett. '"

Nincs valakinek 22-ről 28-ra kormány át alakítója?
na.. az ugy kezdődött .,..kb 40km re szegedtől...felvettem egy stoppost....
7 óra felé...
beszál..mondom né itt ugylátom az élyel eset..
azt mondja nem tudja...mert szegeden volt..
még tegnap kettőkor...de olyan petőfi sándor filingje lehetet.mert gyalog elindult komlósra.. ami 55km szegedhez...
mondom miért..
mert az aszonya ott hagyta a teszkóban mert összevitatkozta.. se pénztárca se telefon..
és már kész van nagyon..el van fáradva..de ha hazér
há mondom megölni nem szabad..de ez már a majdnem kategória...rendessen móresre tanitanám...mielőtt kirakom a szűrét ...
egészaddig a 15ikm en át amivel igy neki rövidebb lett a gyalogtúra.. a térfdeit nyomkodta mert mondta nagyon szétment a lába..
szegén csávó..mondt már lehiggadt..mert tegnap nagyon ideges volt..de már csak kiabálni fog...na ze a baj..az ember sosem tette a helyére az aszzonyt és most az asszony tette helyre az embert
azért ez kicsit nekem érdekessen zajlódna..de mivel ilyne szoitre el sem jutunk ugy nem tudok benne
aztán még roban felvetem egy stoppos párt...mentek a mountainba túrázni..ők is
igy kezdödött a motorkázás
ja jo
én meg azt hittem irogatsz
filmezek családval...
na hály...
mi a helyzet..defektmentesek

zsir hivsz..mert kicsit wár-rom már..
majd lesz beszámoló is..de idő kell.
forditva kopik mint a hátsó. de a lényeg ted fel az éles élével előre nézve akkor lesz jó. mert az első kerék fékezésre van tervezve. s ott kell legyen éle.
máris nézem és válaszolok oda
írtam választ az emailodra