Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azok nem mi vagyunk azok mások Nekünk csak talicskák vannak azok is szarosak,csirke,disznó stb Meee ugye parasztok vagyunk,én meg a parasztok királya
Ahol fut a szeker.....
Nekünk minden V6, még a sprinter is A legjobb,nekünk Az expivel még függöben is felmegyek,ha meg megakad, felhúzom csörlövel
ez volt keznel....meg egy v6 rover,de arrol minden leszakadt volna ,ha elugrok vele

a the Raven nevo pub ott van kozvetlen,azert a hidegveru angolok felkaptak a fejuket,mikor repult a pandacsoki boborjan
Csak azé kéne megin ötkilós,me akkó keményfaszú vagánynak,meg fiatalnak érezném magam Sőt lehet meg is fiatalodnék
Azannyaaa
Azok az utak,helyenken a magyar utaknal is sukebbek,kokerites,egyeb finomsagok.Azert egy sbk motor 220-230 le,ez mar gyilkossagi kiserlet az emberek ellen....vegseb;320-330km/h

A szuzukinak 300 felett nem mutat az ora csak---.Le is ragasztottam a digitet,ne nezegesse,ott a fordszammero,nezze azt.
most besdzéltem vele..monda hogy olyan hülye vagy sima ly vel
az nem taddilye te fax..az sétáló lyancsé.csak épp lesétált a cébélyaba söré csikusznak
kemény vagy gecc... mint a fagyott kutya lába
http://www.youtube.com/watch?v...
rély ezt neked küldöm ert a cime az a neved is.kék rély...
blu ray
há bakker.. az a öccáas volt eg időbe a szerlmem.. a thávoli..de hát istennek a 1987es után nem lett másik..pedig rajta voltam ...kx egy álom ami másodszor nem valéósult meg..és igy pár éveltelte után már jó is hogy nem..
hoztak ajkáról k1ben egy 1995öst.. 42 lk volt hátul de még igy is szedte a lábát..5dikben 80alapjáratról...beteg volt mondom.

mirkó.
itt nincs off csak savazás van...

rély..
látod zsicifecivel mondtam hogy egyformák vagytok..amig nem kell endúrózni... de dumálásban kell a haver..endúróban meg a társ akivel nem kell dumálni csak endúrózni...
én pl 2008.2009ben volta ma romaniacson..lopott nyomon.. a tt meg 2006-2007-2008-2009-1876ben ..akartqm csak nem jött össze...
bár 1867ben..majdnem...
amúgy azt mondta zsici feci hogy az endúrózás az a veszélyes..és ott az meg akkor mi..maga a döglött motorosok előcsarnoka halálvágy mindenek felett
http://youtu.be/nLxuIuZ6iHw
Az mi?
Melyikben a CBA-ban?
Jaaa,én csak az O-ig jutottam az aböcöben Tsókolom
:-)
ott "UFF" van
Én őt nem ismerem, csak pár percet beszéltem vele. Ő szállította angliából haza az evans hűtőfolyadékot, hogy legyen az erzbergre.

megtette amire kértük.
Mondom addig nem jovok haza,amig at nem ugrok Ballaugh Bridge felett.
Köszi Nyugodtan írkálhatsz bármit,itt nincs olyan,hogy OFF...Az csak az indiánoknál van Vagy nem jól tudom?
Sanyinknal,nap mint nap valtozik,h ki a haver,es ki a geci
Tanátam egy öccázast nektek,hegyre
Hát igazán nincs mit.Nem akarlak elkeseríteni,de nekem a leghosszabb 3 hónap volt,nem részletezném.Most sajna másodlagos,hogy utálod a sört,az a legjobb vízhajó-igyál valami ízesített szutykot,azt lehet nem hányod ki.Na nem off-olok tovább ,sok sikert.
Nem ism.en mar 12 eve nem voltam gyorsasagi kozeleben,csak Sanyikaval.

A 2011 is egy eldobott verseny volt.....legalabb tulelte.
Volt itt okítani az öreg Everts... Aszongya te ménem fent fordulsz ott a?Mondom me beakad a telóm alja a likba azt pofára ránt Aszongya,csak me olyan gyors vagy lent mint azok fent Gyooors?Hun lennék én gyors.Még fékezek is a kanyarba... Aszongya fékezeeek?Nem hiszi me nem látja,mondom akkó nédda, fékezek,de sarokkal Menek vissza,brávó brávóó ezt tanítani kéne NA kérdem,akkó ki a mester?