Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vót olyan bergerem is,vadállat vót az is.Senki nem rúgta be,akik elvitték 4-en voltak felváltva rugdosták,az egyik lábfeje el is tört Nekem meg mindegyik rúgóra ment,ki voltak akadva nem adták fel,csak mikor má halál előtt voltak.Aztán otthon tologatták,húzták kocsival,ha menni akartak.Egyszerűen nem éreztek rá a technikára pedig leírták,látták,kilesték neten,de érzék nem volt.Vannak ilyenek is
kioktatott...
azt nem szoktam csak ismeretleneknek...meg zsirferinek.. csak tanitani szoktam..kioktatni ..mondom ritkán
Miert,h kell inditani?
Jöttek mentek egész délelőtt,meló,délután túra,azt most firkálok Nem,csak 250-es.
Meg van veve a film+magyar hang.Szolok is a A.G.Waynanak(szep magyar neve van),h intrezkedjen a tovabbiakrol.
müködik amiota zari kioktatott hogyan kell inditani rendessen azota tuti a dolog meg van egy ideje de ez az inditás nem volt eccerü
Fullos ,nem dedómotor .Látom jött kiki bátyó is Tőle is volt egy 250-es szuzujukim,azt kicsit megbolondítottam,ammá nagyon dúrva lett Rendszámos volt,annyira vad lett, el is adtam Az új gazdi meg örült neki
izes a beszédje..mint az odakozmált elsózott 2 éve lejártszawidős húsból készült marha...pörköltnek . . .
na ja azér ottmán tudni kell motorolni öccázal huuu nagyon durva lehet
hali Gabesz! megkaptam Bálinttól a tömítést, nagyon szépen köszönöm és ezer hála.
Hat igen a kutyaberg 450 meg mindig ok.
szar lehet, és pihi van egésznap vagy mi?
az öccázas?
itt a környékbe is van egy 2007 CR 500AF..de eléggé drága meg már többet költött rá a srác fél évalatt mint én az utobbi 6-7 évben a motorjaimra...
amúgy biztos jó lehet..de van a z a lóerő ami már feleslegessen sok...
és minden lóerő amit nem használsz ki egy pályahajtáskor..minden egyes +paci a te erődet szaggatja kifelé..mikor a megzabolázáson dolgozol...
van ekinek ez 30le
van akinek 40le
van akinek 50le ez már azért kevés ember extrémenduroban meg nagyon kevés ember...
de nagyon kevésnek kell 60le...ilyn nth 108on kivül nem sok mozog
és egy ilyen cr öccá meg már csak akoknak kell akik egykerék oda vissza mindég..meg csak a bulira..de komyolyban
senki nem nyomja vele
Lanc kicsit laza....ez echte srevice honda,v csak a matrica?
hu szerencse már azon filoztam hogy eledom a berget azt veszek ilen 350-est de marad
A 350 nem hegymaszo motor,ennyi.

Mar nem is akarok 350 6 napocskassat,inkabb 450 7-1 napossat
Mennék mán kifele Nem ugrálok,me csak szarabb,feszít mint állat,addig míg rendesen ki nem vizsgálnak nem játszok semmit
A narrator,hat szenzacios.....kicsit a kiejtese izes,de megszokhato
azért 12ezer körül már tolt ..meg egy vékonyan ,de fogó endúrógumi nem is tudja lefolytani a 350et...
nem is szabad azokra valami erősen fogó kroccot rakni..mert ha megfolytnánk valami túlerősen fogóü gumival.. nem vagyok benne biztos hogy feléledne 8000alatt.. hamvai ból mit a tutuly madár..az 525 meg pot 8000ig a legerősebb onnantól az hanyatlik 10ezerig...de haszsnálni meg lehet már 2ezertől...és a vége meg 10250 1/perc
mondom is robúrnak..nem szivesen de felhozom a 350e.. de te e próbáld ki az öt nyuszi ötömert mert akkor eladod a gecibe ezt a ...art .
nem is merte kipróbálni
amúgy az nem olyan rossz gép.. ha a 450ben ennyie nem akarna lefulladni az egy istenkirály gép lenne.mert az meg erős az inydzsektor miatt..olyan hirtelen...a 450 ahogy szeretem..csak kár hogy leböffen..ahogy ruhelleném...és szétforgatnám ez miatt az tuti...mert ha leáll csak úgy mert ö úgy ézi..hát akkor szétbaszan az ideg
azt szokták mondani hogy ugrabugra is jóóóó
nagyon durva lehet
Teázok állandóan,de stagnálok
Javul az allapotod?iszol sok folyadekot?