Az jóóóó Majd kell nekem is,ha odajutok esszercsak Lábtartó letekerős kell majd nekem.Deeee majd tavasszal lesz ez csak,me a belit is meg kell variálni,ez mán a végén kell,ha minden bent van.
Azert azon a meredeksegen ,amit operatorunk nemreg felrakott,ott tudod mit csinalna a 300 2t.....elfogyna ,a 350 is elfogy,ha rosszul kezelik.Tudod mit,meg kene nezni egy fekpadi papirt a nyomatekrol,akkor minden kiderul.
amit elfelelytette mirni..az utossó két menet után nem volt izomgörcseim..este meg hazafelé a kocsiban sem...
mert a magnézilyum100mg+B6 rágótableta szőlöcÚkorból..dokotr csanád elbeszéálése alapján..!5db be kell venni .. úgy amblaok a nap alatt és nincs görcsölés...
és ez igaz is
doktor csandi nem véletlen a test fizikályához értő mengele
bár tegnap csak a kocsiba kezdtem el szedni..és 3 óra alatt megettem a 4db de nem is jött elő a görcs...mondjuk még jó..mert különben a lehalt csombbelső izmom mellet ha elkezd görcsölni.. hogy állok neki nyújtani..
hát az van hogy jövőhét végére megent 9 fokot mondott...csütörtököm vagy pénteken...
valszeg megent megyünk...
egyedül azért dupla annyiban van a kilóméter mint ha ketten letünk volna..de dupla annyit is mentünk mintha 6an lettünk volna...és jól megyünk.. és jót..ami úgy 40...45km
persze most sárban hat főnek a 35 is kriály lett volan..
több a dumcsi meg a szöveg..is...meg akkro azért nem mindég uzgyan az nyalja be a végét...de robúrnak iyg is tetszett..legalább is azt mondta..
doktorkonzol személyesen is meghallgathati ..mi vollt...mert ő is nyir1házi
egész jók a videók viktor. nem remeg már annyira a kezed . mondjuk robinál stabilabb volt. én nem szerveztem bár volt némi közöm a péntekhez. aztán közbejött pár faszság. kicsit sajnálom így utólag de a kurva melót meg kellett csinálni. kell a lové is basszameg. vagy az egyik vagy a másik. sajna ez van. viszont legalább nem voltatok ezren, mint ahogy mostanában szoktunk! és így végre mentetek egy faszát. a faterpatak rész az kurvajó! ha odáig eljutottatok az zsír. most egy darabig nem kel menni. jön a hideg. és ahogy elnéztem még elég sok volt a hó is. szóval tél van na.
el is mék ma bebaszni! már vettem egy nagy üveg metaxát ma az lesz a menü. redbullal. hátha lehányom az új zakómat!
nem nem.. az kb annyi kilóméter volt mint mikor veled mentünk a mult nyá-ronis
gyagyásnak az a telitank meg a kétszer 2 liter az nem lett volna elég...de mondjuk nekem is meg robúrnak is marad t kb..1-2 literünk...mer ez négy tély.. és a 68extrém sáros szopóban megtett kilómétere el van 6,5 -7literrel
na jó az öreg gaszgaszok is elvannak nem sokkal többől
az új ikszély kártélyemek meg még igy is beleférnek abba a 10,5 literes tankos menetbe..épphogy de kifussa
oktasson benneteket a faszom
mondjuk az nem ...oktat hanem...optat
de nem motoroshavert..mert az nem érzi úgy ..mert ott én is megcsinálom előtte vagy utána vagy közbe..még1szer hogy pörögjön a km ora nekem is
igen..szeritem is..
de ketten voltunk...9.15 től 16.06ig nyomtuk és za a 3-4 hely ahol ez miatt.sőt nem si ez miatt hanem ha már nem jön egyből akkor vidi...
eljutottunk a hegymagoson túlra!mostanában -egy naposon még a közelében sem jártunk..+beleraktunk nagyon sokat a túrba.. az első faterpatakot is!ott nem jártunk...márc 15 óta!
és a kemény maggal 4-5 fővel megtett...40-45km helyett 68at mentünk full full hártd extrémben...az jó nagyon jó...jó robúr tönnet ment..-de ahol többet ment eazik ilyne 100m es támák. voltak 4-5 helyen..akkor azért dolgozot nem kicsit ..de hid el .. gyágyáson kivül mind benyalta volna..na jó krissz nem annyira
de azért nem véletlen mondja a többiekenek ..na nézd már a buzi megent hogy megy fel a nagy takony 525tel meg a kenda szarjával...
krisz..hiányoztál..mert neked is tetszett volna...de nagyon...
többiek ne sajnálják..titokjancsik...mert akor a 68 az lett volna 18 megent..majd lesz még menet.. legközelebb is ..anál biztos nem előbb oda lehet feliratkozni...
mert a mostanit gyagyás szervezte és úgy hogy ne akarjon jönni senki, hogy nagyon extrémet megyün ka nagyon sárban...oszt a végén annyira megilyesztett mindenkit hogy még ő is bekulázott
de robi urat azaz rob-úrt nem lehet eltántoritani holmi 70 extraextrésáros kilóméterrel...
volt egy hely.. ott nyáron sár nélkül is vag 5ször futottunk neki fejenkéánt mire feljutottunk addig hogy egyáltalán érdemes legyen tolni..na persze hogy most ott nekivágtunk... először üresbe.. aztán majd a párkányig..aztán a párkány fölött lévő kidölt fa fölé...onnan már gyerekjáték volt feljutni..egy 15perc izom zorró meg oldalazás után
addig robúr szoirgalassan dobta rá az ujratáblákat..aztán elindultam lefelé...mondom mit akar még aztán mondja hogy ez már itt ha most sem akkor majde kitalálunk valamit..mert ott visszamenni nem akartam megdöleni én sem..szóval még egy oszt majd találok valami kiutat neki is...
na akkor feljöt már normális gázon a fa alá.. onna meg félig közössen de feljött.. én pakoltam előle a fákat meg nem ngedtem hogy lejjebb csússzon a hátulja...aláraktam a lábam párszor és feltaláltuk az exc 350et is...jó gép nagyon..
kettőben 0ról is simán elindul.. de olyna az áttétele mint nekem egyben..viszont mikor forog akkor meg majd úgy megy mint nekem az öt nuszi öt kettőben...
azért mondtam neki mikor felvittem a verdályát...figyu..robi nem próbáld ki az enyémet mert egyből eladod a tiédet .
és ez nem volt vick
hogy vagyunk csikabá?
mert a magnézilyum100mg+B6 rágótableta szőlöcÚkorból..dokotr csanád elbeszéálése alapján..!5db be kell venni .. úgy amblaok a nap alatt és nincs görcsölés...
és ez igaz is
doktor csandi nem véletlen a test fizikályához értő mengele
bár tegnap csak a kocsiba kezdtem el szedni..és 3 óra alatt megettem a 4db de nem is jött elő a görcs...mondjuk még jó..mert különben a lehalt csombbelső izmom mellet ha elkezd görcsölni..
valszeg megent megyünk...
egyedül azért dupla annyiban van a kilóméter mint ha ketten letünk volna..de dupla annyit is mentünk mintha 6an lettünk volna...és jól megyünk.. és jót..ami úgy 40...45km
persze most sárban hat főnek a 35 is kriály lett volan..
több a dumcsi meg a szöveg..is...meg akkro azért nem mindég uzgyan az nyalja be a végét...de robúrnak iyg is tetszett..legalább is azt mondta..
doktorkonzol személyesen is meghallgathati ..mi vollt...mert ő is nyir1házi
el is mék ma bebaszni! már vettem egy nagy üveg metaxát ma az lesz a menü. redbullal.
gyagyásnak az a telitank meg a kétszer 2 liter az nem lett volna elég...de mondjuk nekem is meg robúrnak is marad t kb..1-2 literünk...mer ez négy tély.. és a 68extrém sáros szopóban megtett kilómétere el van 6,5 -7literrel
na jó az öreg gaszgaszok is elvannak nem sokkal többől
az új ikszély kártélyemek meg még igy is beleférnek abba a 10,5 literes tankos menetbe..épphogy de kifussa
mondjuk az nem ...oktat hanem...optat
de nem motoroshavert..mert az nem érzi úgy ..mert ott én is megcsinálom előtte vagy utána vagy közbe..még1szer hogy pörögjön a km ora nekem is
de ketten voltunk...9.15 től 16.06ig nyomtuk és za a 3-4 hely ahol ez miatt.sőt nem si ez miatt hanem ha már nem jön egyből akkor vidi...
eljutottunk a hegymagoson túlra!mostanában -egy naposon még a közelében sem jártunk..+beleraktunk nagyon sokat a túrba.. az első faterpatakot is!ott nem jártunk...márc 15 óta!
és a kemény maggal 4-5 fővel megtett...40-45km helyett 68at mentünk full full hártd extrémben...az jó nagyon jó...jó robúr tönnet ment..-de ahol többet ment eazik ilyne 100m es támák. voltak 4-5 helyen..akkor azért dolgozot nem kicsit ..de hid el .. gyágyáson kivül mind benyalta volna..na jó krissz nem annyira
de azért nem véletlen mondja a többiekenek ..na nézd már a buzi megent hogy megy fel a nagy takony 525tel meg a kenda szarjával...
krisz..hiányoztál..mert neked is tetszett volna...de nagyon...
többiek ne sajnálják..titokjancsik...mert akor a 68 az lett volna 18 megent..majd lesz még menet.. legközelebb is ..anál biztos nem előbb
mert a mostanit gyagyás szervezte és úgy hogy ne akarjon jönni senki, hogy nagyon extrémet megyün ka nagyon sárban...oszt a végén annyira megilyesztett mindenkit hogy még ő is bekulázott
de robi urat azaz rob-úrt nem lehet eltántoritani holmi 70 extraextrésáros kilóméterrel...
volt egy hely.. ott nyáron sár nélkül is vag 5ször futottunk neki fejenkéánt mire feljutottunk addig hogy egyáltalán érdemes legyen tolni..na persze hogy most ott nekivágtunk...
addig robúr szoirgalassan dobta rá az ujratáblákat..aztán elindultam lefelé...mondom mit akar még aztán mondja hogy ez már itt ha most sem akkor majde kitalálunk valamit..mert ott visszamenni
na akkor feljöt már normális gázon a fa alá.. onna meg félig közössen de feljött.. én pakoltam előle a fákat meg nem ngedtem hogy lejjebb csússzon a hátulja...aláraktam a lábam párszor
kettőben 0ról is simán elindul.. de olyna az áttétele mint nekem egyben..viszont mikor forog akkor meg majd úgy megy mint nekem az öt nuszi öt kettőben...
azért mondtam neki mikor felvittem a verdályát...figyu..robi nem próbáld ki az enyémet mert egyből eladod a tiédet
és ez nem volt vick