Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiborkaracing azért rákérdezett, hogy az 1990-es cr 125-ösére jó-e:-)
Te minden szarba belekötsz?
Nyomom a telót én is
holnap is még a szilveszteri buli előtt csinálok egy belföldes fuvart gyorsba
köszi a jótanácsokat.
Ez igaz,akkor tényleg azok vagyunk
amúgy ha nem lenne a kártélymememitthon biz isten kipróbálnék egy ilyet...
bár a 380ast is szar volt inditani ha patakban vagy szutyok helyen lefulladt...akkor egy ilyen 5kilóst milyen élvezet lehet lecibálni egy nagy nehezen meghóditott ferde párkányról... csak azért mert nem tudom elinditani és továbbhaladni vele.. mert minden egyes rugással csak lefelé csúszik de indulni meg úgy nek akar hogy ráteszed a papucsot oszt gó..nem úgy mint 1 jó öt nyuszi öt
ilyen történetem neem is van..

még régen az egyik crf 450 r, vettem emelt tuning 490-es hengert kapott egy komplett tuning kipuff rendszert, az elképzelés az volt hogy nyomatékot kapok tőle, aztán kaptam brutális erőt..ami enyhén szolva is sokkkk volt....
kiprobálták rutinos krosszos haverok.... leszáltak rola annyit mondtak ...: ez beteg....
mert a napod 99% át átdolgozod úgy mint én
csári csere=gyári csere
Mennyémááá hunnat tudod,hogy zsidó vagyok?
na itt a gecsa haverja...
megcsinálják a szép dobot.. a fax se tudja mien paraméterek alpján..utána meg árulja..mert gondolom rendessen szar vele .
há mért nem méritek le hallál pontyossan..mm ről miliméterre.. az a ruhad tt állóhullám az nem azért van kikisérletezve a gyárban hogy csak úgy szépkinézetre csináljatok otthon egyet...
marhák..
után meg hirdeti hogy csári csere érdekli...csak azt nem merte oda irni hogy azért mert ezzel atom fosul megy a gépe
http://www.sportmotor.hu/motor...
boldog hanukát
Szeeva elveszett
Ez a Feri nagyon barátom
trapista
az egyik Te a másik Forgács Gábor, a 3. meg vmi statiszta
gonzálesz..
há a sok nagyigazmondásomból azért ragadth rád is valami .
remélem rély is emlékszik a zsiros hajtásra..
mer igaz hogy nem volt hosszú de volt...

az hogy a 6 meg négy seces vidiket ide felrakod az gút.. látod a többit ezek miatt nem is nézték meg...én megnéztem..vannak jók is..sőt a többi jó.
szép ez a mátka
és ugy hallom déwedet üldözi valami motor szerű képződmény a rémeremiksz meg megy fel az inább használdazautódponthura
megérdemelne valami rendes motort..ami nem eszik többet alkatrészből mint benzinből

jó magassan fentvoltatok..vagy 800-on
Hat Ferike,de nem a Ferencunk.
Egy életem egy halálom Túdode kik a képen?
Egy elet a motorsportert,Drapal Janos
Jaj istenem, csak nem rosszat mondtam
Látom ment a lóerő nyomaték téma,én meg tuningoltam egyszer az öt tizest mert hát biztos fa..áb lesz tőle full tuning kipuf rendszer hozzá való cdi-vel,hát egy motorozhatatlan agresziv beteg álat lett alul szinte használhatatlan mindig leböffent szinte elselehetett vele indulni,középen meg fent úgy megindult nem lehetett megülni,forgott vagy 12 ezret biztos,alig vártam hogy haza érjek ki is basztam azt cdi-t a picsába
doktore... van ebben igazság amit irt viktor... de ...és itt jön az a bizonyos de... a nagyobb 4t motorok , és a 3t-k sokkal kisebb gázon megcsinálják azt amit, egy kis köbcentis emelt kompotu gép....és hozzá ergo jobban elfolyathatok,

a gyakorlatban évek alatt sokszor, sok embernél láttam már mikor egy srác motort cserélt azonnal több lépcsőt fejlődött, olyan helyeken is felfolyatta ahol elötte sosem tudott felmenni.

szoval az a tanácsom az új évre neked, hogy ne félj kiprobálni más tipost , köbcentit, ütemet satöbb, probálj ki motorokat az a pillanatnyi benyomás amit egy probán érzel az elég ahoz hogy tudd fogod-e szeretni , és ha igen vegyél egyet probáld ki, az igazi összeszokás ugyis 1-2 honap...jahh és még 1 tanács ingyé, csak neked csak most,
ne gondolkodj mindenáron új motorba , felesleges lové költés, az se megy fel bárhol jobban szebben mint egy 2-3-4 éves..
Jaja,a dínós témát csak megerősíteni tudom,nem mérvadó....max valaki szípen gömbölyíti a hasát