hé ne bántsd zarit, lehet kérték ne szervezzen mást.
de Zoli úgy kerest valakit motorozni mert nem volt ki menjen, vele.
Zari jo szandékú volt, rám haragudj lehet nekem kellet volna pedáloznom érted de nem mertem mert nem tudtam s nem ismertem m.zolit s nem akartam bekavarni.
hát voltam a Siroki királlyal s M.Zolival a csoda hegyen ha mondhatom s mondhatom sok helyen jártam s sorrendbe raknám a legjobb helyeket, hát első helyen a Börit raknám, utána Bakonyt, s utána a Pillist. Romániát nem említem de ott is van egy olyan hely hogy hüha... a mostani 2012 regiment helyszíne.
Hát mondani m.o a második legjobb helyen a legjobb motorossal hajtani pluszban a hely királyával nem kis dolog, olyan helyeken mentünk hühhha nagy Hával.
Volt minden repesztés 60-70 el tank lőterén óriási nagy tank ágyú által készített árkokon át. Voltak is meglepetések. Sajna a 300 2T szerviz állapotban igy vissza ültem a 4T 400-ra hát volt is szívás, alacsony a kormány plusz a 14 kiló nem volt hasznomra, szenvedtem mert 10 fokunk volt, s túl voltam öltözve, míg az első komolyabb feljáró ilyen zarándi végén volt egy ilyen 30 méter oldalazó ahol a sár meg túl öltözött állapotom miatt állandón lecsúszott a mozdony sulyo 4T, elegem is lett nagyon lecsúsztam ozt kértem Zolit segíts fel a első kereket, ö lejött s fel oldalazta gépet, jól eset, ilyen nem volt még soha de férfi elismeri ha ott és akkor feladja, az volt a hisztim túl voltam öltözve, fönt le vetkőzz le a felesleges gönc s tovább, az volt a baj a plusz 15 kiló ami a 4T volt az nem ugrott le.
Hát tovább a talaj mint a nyál meg a zsir keveréke, volt ahol jó volt a tapadás nagyjából mindenhol a fekete sáros nyálas gyökeres feljárok, sok helyen a feljáró vége 2-3 méter tolós volt, Zoli említette neki is régen ilyen !T je volt mint nekem s meg is szerette a tolást.... néztem is... most egy zsir novicento 13 gasgas 300 al, sixdays-el volt S:K. a mindenkori xc300-al. Én a prielli skorpion xc-vel lassan 1 éves olyan tapadás volt, S.K. a én gumimnál de megvágva, sárban jó de a zorros helyeken szenvedett, végül rájöttünk nem volt leengedve a gumija rendesen, en a 106 kilómmal 0.3 megyek ö a 76 kilójával ilyen 06 -al nem csoda nem lapult szét rendesen.
Tanulság ként levontuk azt a következtetést a crossos mintájú Pirelli skorpion-n gumiról nagy súlyú ember kell, s kis nyomás a gumiba akkor jól fog, mert én mindenhol felmentem vele mintha zsinórban húznának SK Krisz siroki király szenvedve de felment. Lehetett látni hogy a sixdays a köves helyeken láb letétel nélkül ment volna fel S.K elmondása szerint (ezzel szívatta M.Zolit) mi pedig sárban voltunk jók.
M.Zoli, elmondom nagyon szépen megy a tempós szakaszon, nagyon jó motoros, le a kalappal.
Sokat patakoztunk feljáróztunk ilyen bundás módra fel a patakból majd le patakba, majd megint fel s így tovább. Boglyast is megjártuk Ron-t ki is beszéltük. Míg meg nem érkeztünk a szentélybe egy fehér köves nagyon meredek fekete földes hegyhez amely egy katonai területen volt, s látszót a Balaton nyugati csücske, végig meg várpalota, nagyon faszán szépen lépésben mentünk fel nagyon élvezetes volt, de előtte megcsináltuk lefele, hihetetlen ahol lefele nehezen mentünk le ott felfele nem hittem fel tudtunk volna menni. Ultra zsír hely volt. nagyon fasza helyeken voltunk. sok volt az extrém de megcsináltunk minden.
Műszaki hisztik voltak, a GG ledobta magáról az ülést letört az ülés röl a tartó csavar, a S.K motorjáról letört az első sárvédő és szegény motorja mivel egész nap dobálta a nap végére úgy nézet ki mint most az enyém.
Nekem nem volt hisztim, csak addig míg nem vetkőztem ki a túl öltözött gúnyáimból.
Az időt is elszámoltuk mert 4 kor végeztünk egy utolsó sziklással, s már sötét volt, úgy hogy 60-70 el jöttünk haza nagy ivben mert S.K sárhányója miatt nem tudtunk gyorsan menni mert a sár verődőt az arcába.
Kb. olyan 5-re haza értünk.
Összesítve megbeszéltük gyakran megyünk le motorozni oda le mert nagyon jó a hely, s persze a vezető is innen is kösz újra M. Zoli.
Képek nem készültek sem vidi. sajna telom lemerült a sok telefonálás miatt.
Így elvagyunk mint kutya meg a macska Szemétnek mond,mert nem kerestem neki még tovább,hogy felérjen a holdig,viszont nem szemétkedik,mert nála is jobban vagyok azokkal akikkel játszik.Nem baszom el a játékait...Jó ez nekem így
Inkább csinálom a mocis dolgaim,bár szerinte ez szar időpocsékolás
Mor nem rossz bazz tempot nagyon megy a ciki cakikban sem rossz.
jol motorozik de nálad eddig talán S.K. jobb. de megnéznélek ismeretlenbe mit tudsz, saját homokozon mindenki elönyben nem ?
faszom, csög... zari szervezte itt forumon, ö hozta össze az egészet.
ö hivta fel Mor Zorot, lehet nem akarta ö hogy te gyere.
pedig van hired mert Zoli kérdezet töbször is rolad, S.K. is
dicsértelek, mondtam gec nagy menő vagy, mondták lenne rendes motorod... he he
az a hiszti ha nem én szervezek valamit nem merek beszervvezni mást hátha hiszti van.
Mirko nem tudom ö rola nem tudok semmit se számát itt nem jelenkeztek. se ott. pedig mentünk fell a hegynek párhuzamosan...
Zari
most kint van Roburral zarándban..
ez a fasz elkezdte szervezni az életem.. nem semmi.
Meg volt a megérzés,csak az öreg részéről meg a kapzsiság Tudod a sokat nagyon szereti a mai napig és szarik az 100-ra is Neki ez játék,minél nagyobb a tét annál jobban élvezi.Én meg nem,me hamá kiindul családon belül a rivali, akkor annyi.Félt,hogy megnövök ....
igen igaz... de nemcsak nem hallgatunk a megérzéseinkre vakok is vagyunk ....
pedig ott vannak mindíg a jelek amikre hajlamosak vagyunk nem figyelni ....
utólag tisztán látod hogy látszottak...
a siker - gazdagság kulcsa !
terv, szorgalom, kitartás, tehetség, szerencse, ambíció, becsvágy, intelligencia... s nem utolsó sorban ész hogy tud mikor állj ehhez pedig megérzés s bölcsesség kell.
az s írásaidból az látszik s jön le tudod mit csinálsz s azt csinálsz amit akarsz.... fontos ez. !
ez lehet sokaknak arcoskodásnak tünik pedig annyi tudod mit akarsz határozottan.
Áááá.Biztos is,hogy nem Éppen azért nyomom ezt,hogy ne hajtsam amazt Ez leköt,nem játszom az agyam,azt csinálom amit akarok nem ugrálok a motyó után.Volt valamennyi,csináltam belőle sokat,abból csináltunk apóssal kibasokat.Buktam 40-et,ő még többet.Visszacsináltuk,azt jött még 28 mínusz,akkor aszontam nekem elég,nem kell a cirkusz is hozzá.Elég volt....Onnét csak ez megy,szarok a nagypízre.Most vezekelek Húzgálom ki magamből az aranyköveket
hé ne bántsd zarit, lehet kérték ne szervezzen mást.
de Zoli úgy kerest valakit motorozni mert nem volt ki menjen, vele.
Zari jo szandékú volt, rám haragudj lehet nekem kellet volna pedáloznom érted de nem mertem mert nem tudtam s nem ismertem m.zolit s nem akartam bekavarni.
tényleg rám haragudj jóóóó..