nekem egy havertol sikerült vennem egy lejár szavatoságu vulkaniz készletett, s pont Ronis-nál volt béégtem sajna.... defektet próbáltunk szögelni...
tegnap Ron nem csuklotttál menet közben a pihenökben sokat kérdeztek rólad hogyan mész meg igy meg úgy... kiváncsik rád....
voltunk a bagjasban, s sok fasza helyen tegnap, láttuk a fehér sziklás hegyen meleltünk kb 300 méterre mirko-ékat. mi s.k. és Mor Zoli aki gec tud ám...
Nekem se a Bill Gates jut eszembe a szóról, hogy gazdag...
Az a gond a fejekben, hogy a természetes dolgokat már nem tudja az ember értékelni, csak akkor ha megtapasztalja milyen nélküle
Kezdeném az előhellyel, ha a Földet kihúznák a lábunk alól, feldughatnánk, a milliárdokat, de ha kapunk egy tüdőrákot azaz galyra megy az egészség, akkor se ér semmit a pénz..
Különben is a pénz az csak egy eszköz, nem logikus ebben mérni még az "anyagi" gazdagságot sem, mert mindenkinek más értékhatárnál jelenik meg a szükséges és elégséges "boldogság".
Hajléktalannak adsz 10eFt ot, szerintem eléri a boldogság állapotát,
"gazdagéknál" meg 100eFt ra se kerekedik mosoly az arcra
hát megbeszél időpont, majd indulás előtt Ray csörög te itt esik az eső menjünk ? biztos ?
mondom minimum nekem az ilyen időtől áll a cerka amikor sikamlós a pina, hallom a telo másik felén csönd ok, meglátjuk.
Na indulás élőt csörgök, na akkor indultam, biztos menjünk kérdezi it esik, mondom zsír nincs hiszti pisti, mondja ok lehet akkor csak megyünk egy 30 perceset.
Mondom zsiiiir.
Megérkezz, Rayy ki jön megsasolja a gépe, s látom a rémületet a szemében egy motor hogy lehet így lezúzva, mondom így jó.
Erre jön ki a csilli villi 2011 de 2014 állapotú gép, a gyárból is szarabb állapotban jőn,ki a gép ahol kopás érheti le ragasztva védő szallagal. dönörü volt a gép.
komolyan, minden cinizmust töröljetek a fejetekből, a gép egy 2011 450 csodálatos polir állapotban, rögtön leeset waz ez a motor az esőben.... hüha..
de hát nem is eset, még szemerkélni sem szemerkélt, de elindultunk egy olyan 3-4 km mehettünk abból 2 füvön a külváros vasúti töltés mellet, majd látom szegény rátolta a motort egy járdának tempoval mondom nem lesz jó vége, ozt később tankolásnál kb 2 percel később amikor már aszfalton menünk jó 2 km hogy defekt, szolok neki, te defekkt, huh nagyon ki volt akadva. ozt vissza s kész.
szerencsémre közel lakik ray de nem volt hajlandó se javítani se tovább menni dolga volt később valami üzleti ügy.
Én mondtam neki nincs hisztit, nekem ennyi megért a dolog le kezeztem vele végre megismertem ki is ö a forumos ki bölcsne ir.
részemről mindent megért a menet, még ha nem is sikerült.
kösz Rayy a lehetőséget, remélem megyünk máskor az a Hringes terület érdekel.
jah s hogy mit láttam garázsában meg udvarában nem mondhaom el de nem sütö tök meg veteményes kert volt.
Raay zsir voltt nincs hiszti pisti. remélem megyünk még.
Osszel defektet kaptam biciklivel,es mar akkor sem volt vulkanizalom.Elmentem a bringas boltba,m kerek egy tipp top kittet,azt m ,h nem arusithatnak,m mereg engedely kell hozza,csak ontapados van....hat mondom azt huzza le a wc be.Igy vettem egy belsot mergemben.
Mondjuk,egy felbontatlan dobozhoz minek a meregengedely?
Szerintem meg az a gazdagság,ha tudsz örülni annak ami van,és azt tudod mondani,elég.A gazdagságot nem feltétlenül pénzben vagy szabadidőben mérik!
Ahhoz hogy ne másnak húzza az igát,nem feltétlenül csak ész kell,hanem szerencse is.Hiába van tehetséged vagy eszed valamihez,ha nincs egy kicsi szerencséd.
tegnap Ron nem csuklotttál menet közben a pihenökben sokat kérdeztek rólad hogyan mész meg igy meg úgy... kiváncsik rád....
voltunk a bagjasban, s sok fasza helyen tegnap, láttuk a fehér sziklás hegyen meleltünk kb 300 méterre mirko-ékat. mi s.k. és Mor Zoli aki gec tud ám...