Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezé adnék még 2 milliót is
ez is munkakutya
Jaja,nem kell mindenen meglepődni
munkakutya,szó szerint
ha az az autó onnan kijön,az a kutya érdeme
Ez meg dolgozik
jaaa,erre nem is gondoltam
Törpe az Nagy rá a cipő
dehogy törpe,némmá a bútorhoz képest mekkora marha nagy lába van
Dehogy az,törpe az ember
Vegyél egy trambulint,azt megtanulsz esni
ez photoshop?
a cicákról jut az eszembe...van itt egy cicamenhely,ma voltunk ott látogatóba.van többszáz macsek,de nagyon szép helyen vannak,nagyon jól érzik magukat.amúgy vannak kutyik is egy másik részen.állásügyileg azért csak az állatok felé kacsintgatok
mit nem adnék ha itt is valami ilyesmi helyen dolgozhatnék...bár az állatorvosuk nem volt bent,de asszisztenst keresnek majd visszamegyek máskor érdeklődni
zsir de Dew mondta felfedezés wellneses lesz, 1 boja lesz meg én meg Dew. Te leszel a csúcs. nem biztos felveszem mert motorozk 10 töl. küldjél sms-t utána 18:00 tol beszélünk zsir ?
ne hozd, mert a tacsim szétszedi
akkor jó, részemről megmondom mi lesz, esek-kelek ez szokott lenni, ha új nyomot keresek, mert enduró látásmód az még kurva gáz és ismeretlen helyen arra megyek amerre nem kéne
Megyek én is,a kutyát vihetem?
lebeszélem a családal, aztán csörgök, de lenne kedvem, szeretek új idegen helyeken hajtani...
segítség, komolyan nem tudom a választ
Az első gumi milyen irányban kopik gömbölyödik le, úgy mint a hátsó?
Egyik oldalon le vannak gömbölyödve a bütykök másik még éles, s most nem tudom, hogy is kéne felrakni
A hátulját azt tudom, de az elsőn most elgondolkodtam
csörgök holnap hogy jo-e....
Szívesen látlak
Itt a hegy aljában saras mocskosul ma legalábbis, rakhatom vissza én is a sima gumit
Mondtam Ferinek, hogy kavargós lenne a buli, amerre még én se meg a madár se járt, amit látunk, hogy jó, azt kipróbáljuk, valami ilyen jellegű menet Kéne keresni új helyeket, mert a Zorró hegyet leszámítva a többi már teljesíthető még ha szopás is bár visszafelé meg lehetne próbálni egy két helyet
estét