ja tudom ..... volt ismerősök között is aki elmérte a témát....
de nem kell másokra figyelnem elég ha saját dolgaimból merítek ....itt is voltak bajaim mert szar emberekkel mélyültem bele dolgokba .....aztán most pillangó effektusként az avége hogy rendesen oda lettem anyagilag a tutiból.... de nincs lejátszva még fullra ...gondolom romlik még a helyzet ..
igazad van már régen irtam szerencse is kell s derü is.
én mikor ide értem magyarba 1 Ft nem volt a zsebembe, senki nem segiett. magamtol lettem az a nagy arcu csög aki vagyok, szerencsém 1 volt s ez soka ért, tudtam 4 nyelvet s egy diploma, magabiztosság (arc), ez volt akkor egyenes belé belépő minden jó helyre. Pluszban volt becsvágyam minden munkahely váltásnál az volt az elvem megduplázom fizetésem. s sikerült.
akkor ujra:
kitartás, tehetség, szerencse, ambíció, becsvágy, intelligencia... s nem utolsó sorban ész hogy tud mikor állj meg. én 2001 óta nem vagyok rabb. csak asszony rabja.
hát mindenesetre megpróbálnám ..már nagy rutinnal rendelkezem pénzelbaszással kapcsolatosan...
meg a hullámzás is jelen volt az életembe folyamatosan ...
egyszer lent egyszer lejjebb...
nagy a rutin...
mondjuk kibasznék veled mertz elvinnélek motorzni ide oda ....egzotikus felmenőkre
meg is nézem, lottóimat mert van vagy 15 szelvény ilyen olyan ...remélem van egy ötös is köztük...
amugy zééé álltalában az a recept hogy a sok okos miután megvette , kipipálta a listájárol amit akart, utána még több pénzt akar csinálni, semmi munkával, és nálánál okosabbak hamar berántják valami "tuttiba" amin gyorsan bucsut mond a lovénak..
zsolt... nem tudom őket sajnálni... mondjuk kárörvendő sem vagyok rájuk...
de ez egy olyan dolog ha elmész kurvához kefélni és nem huzol gumit akkor magadra vess ha rábaszol...
amugymeg bár nem ismerem a helyzetüket, de valamiböl csak összeharácsolták azt a lové hegyet...mert ugye gyári munával 8 orában szallag mellett nem igazán ...
szoval akkor mia faszért nem rázzák meg magukat oszt csinálják tovább amit eddig, azzal a felkiáltásal hogy ugyis megcsinálom megint.
Itt felénk aprópénzért a biciglisben meg a motoros boltban is van defekt javító szett, 5 perc pikk pakk és volt defekt nincs defekt, nem tudom milyen cuccról beszélhettek ti, amihez még engedély is kell
hogy mik vannak