durva embereid vannak halled-e.. az egyik volt vagy 150 centi,... de 110 kilo a másik meg ugyan ez csak forditva... utánam is eredtek, de nem birtam annyira lassan menni hogy utol érjenek...
HÁT EGYESÉVEL TÉPEM KI A HALYAM SZÁLATI..NEM TUDTÁTOK MEGCSINÉÉÁLKNI 30 PERC ALATT
hát annyit csak megér már oszt gó tovább...
a legrosszab az 3 defekt volt ..délutánban na azt már mi is untuk
Csakis akkor ha nincs sár, se por,a hőmérséklet + 18-23 fok között van,nincs beborulva de verőfényes napsütés sincs!A talajon nincsenek lehullott levelek,de még nem zöldült ki az aljnövényzet!
Az a szerencséd,hogy nem állítottak meg. Nem is a papírjaidat kérik először,hanem testüreg motozást végeznek! Bár tudom,hogy te azt élvezed.Mondták is hogy direkt lassítottál,nézted őket vágyakozva,hátha megállítanak!
amugy ez adott egy tök jo ötletet ... ha valaki megint bejön valami...milyen az fse 450 segitsetek plizzz mert most akarok venni egyet 3 forintért tipusu kérdéssel.... azokat irányitsuk el mondjuk zsirferi seggrakéta motoros barátaihoz hogy ők tutti spillerek a kérdésben..fuuuu egyiknek már 5 is volt abbol a tipusbol ,és vakon szereli, megtanulta a hozzá valo alkatrész cikk szám gyűjteményt is...meg ilyenek...
karácsony van vagy mi a szösz..belőlem is süt a joakarat... kinek kell tanács ingyééé...?
durva embereid vannak halled-e.. az egyik volt vagy 150 centi,... de 110 kilo a másik meg ugyan ez csak forditva...
hát annyit csak megér már oszt gó tovább...
a legrosszab az 3 defekt volt ..délutánban na azt már mi is untuk
mondjuk jimmmmy legénynél
Van hó még ott vagy már elolvadt?
figyelj arra hogy réééj-ék szint idejét nehogy megdöntsd...
jahh és videot csinálj a gurulásrol..
inkább elmentem esőkabátban kutyát sétáltatni..
de holnap akarok menni valahova...
karácsony van vagy mi a szösz..belőlem is süt a joakarat...