Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt a vudu babás hölgyike
Ha ugyanaz mint az 525-é,akkor van.Legalábbis azt hiszem.Meg kell túrnom az idomos dobozokat.
az biza az szélnek nevezik
nem én voltam
Esni nem esik,de fúj a szél itt is.

A szél az a levegő,amelyik siet!
valaki titok olvasonak sincs 2006 125sx vargajv@invitel.hu
Jólvan,mondjuk hogy elhisszük!

Nem vitte magával a hatnapost?
farok idomot
akkor bálinyora is ráolvasot valaki mert itt most 1000km szél van meg esik az eső
AZert erdekes a dolog,m pl mikor a benzinkutnal toltam kicsit a motort erztem,h nehezebben gurul...de mikor kitoltam nalam a kapun,akkor meg semmi,jol gurult.....

Na tema lezarva.

Ferensz jo csavo,kicst ezt spongyor reszt komolyabban vehetne...
Mit?
Te is tudod hogy ki! Nem merem leírni! Tudod miért!
inkább szerezz egyet
de kiii
Nalátod! Asszed neked vagyis a gyereknek véletlenül törött le a farokidom? Egy lófaszt! Ráolvasott!
Most magam elé képzeltem,ahogy feri indulás előtt ül az asztalnál,és egy csirkevérbe áztatott belsőgumi darabot tart egy gyertya lángja fölé,miközben a fekete mágia imáit mormogja maga elé!
de hogy igy belegondolok
Most mééé? Ha az embereket tudja manipulálni,akkor egy szaros kereket hogyne tudna?
A vudu vallás gyakorlásának elengedhetetlen kellékei a babák,melyek majdnem olyan fontosak mint a tyúkok a szertartáson. Bármilye anyagból készíthetők, de általában zsír, keménymorzsa és viasz az alapanyaguk. Lehet fából és rongyból is. Hatékonyságát növeli, ha a kiszemelt áldozat hajából, körméből, ruházatából vagy egyéb személyes tárgyaiból beledolgoznak egy darabot. Csak saját készítésű babával lehet a vágyott célt elérni. Belsejét szalmánal vagy gyapottal kell kitömni. Készítésekortyúkot,ha nincs, nyulat kell áldozni, melynek vére a baba kitömésére szolgáló anyag megfestéséhez kell. A Vudu rítusokban a vér a legfontosabb- talán egyesek ezért vélik hátborzongatónak. Varráshoz csak pamutszált lehet használni, mert más anyag esetében a hatás bizonytalan. Az elkészült babába gombostűket vagy kaktusztüskéket szúrnak. Az áldozat ezeken a helyeken erős fájdalmat fog érezni és meg is halhat, ha a tű áthatol a szívén, vagy az agyán. A baba nyaka köre fekete zsinórt is tekerhetnek, amit ha megfeszítenek, az áldozat fulladást érez és meg is halhat, ha a halálát kívánják. ha a tűvel átszúrt babát fekete kereszttel, vagy égő fekete gyertyával az áldozat ajtaja elé teszik, a rontás még hatékonyabb lesz. A baba az áldozatrahasonlító alakot is ölthet. Ilyenkor, hogy könnyebb legyen formázni, viaszból, zsírból vagy vízbe áztatott kenyérmorzsából készül, de papírból iis készíthető. Ebben az esetben teliholdkor hét papírbabát kell készíteni. Ezután gombostűvel át kell szúrni, majd be kell tenni egy dobozba és napnyugtakor el kell égetni. Ezt a rítust Wangának nevezik és következményeként az áldozat rövid időn belül meghal.

A babát senki se haszánhatja csak úgy magától, hogy rontást hozzon bárkire is. Ehhez pap közreműködése is szükséges, akinek tisztába kell lennie az okokkal
minden esetre érdekes
http://www.gazkazan-bolt.hu/te...
marha
ferensz vuduzot
Mai napig nem tudom....
Anno vagy 3 éve ez ugrott be de, hogy honnan ?
Szerintem meg csak le eresztetted mielőtt ferenc odaért. Direkt lazítottál a szelepen egy kicsit,hogy szép lassan le engedjen és ne kelljen menned motorozni!
De az is lehet,hogy feri csak simán ráolvasott,azért eresztett le
motor nem akart menni motorozni meg látta zsir harciszekerét azt elszégyelte magát
hogy sikerült a név választás