tos..józsikám.. most akkó 2007 vagy k6os..mert ..mind1 kuta...
ha félévent egszrer inditod.. mind nehezebbe indul...
első... legalább 5 gázfröccs..teli gázfröccs nem gyors hanme szépen 5szört etelibe leforditod.. szivató ki és rugás...4-5..6 rugás után újra.. ezt 3szor megcsinálod semi..akkor mér tuti lezabáltatad.. akkor szivató néálkül teligázzal megszellőzteted...10rugással..majd előröl kezded
be szokott jönni...
bár nekem első lökésre indul...ha csak másodikra indulna a többiek kiröhögnének hogy mi van szar a verda..de nem röhögnek
a másik dolog a szelephézag...ha az elmegy akkr oaz induéás is elmegy..ah a sokáig volt szar a szepelhézag...akkor még aszelepet is beégetheti...
de nem kell mindég a legrosszabbra gondolni...
gyúlycsd fel a gecibe mert úgy is wéreres már a torka
rély..bazzeg..
aki 30km/secel megy műúton az hogy kap defit..nincs is rá olyankor idő
hát az tuti..hogy ez nem volt valami nagy történet...biztos vok benne akartatok gec mód motorozni csak 1szerűen annyira lesokolt ferensz jelenléte hogy a gumi defektet kapott...
még örüllyé hogy nem lett hajtott karos a motorod ferensz szellémétől
én meg aszt hittem kiviszed ferit a nagy hegyeidbe oszt jól megmotoroztatod...hogy érezze már milyen keményke is a gödörlő felé lakó pösti betyárok...de szerintem most már ferensz is tudja...
Köszi szépen, alakulok Bementem egy kocsmába,kilestem kinek van ott a legnagyobb arca belekötöttem azt leverték a veséimet De így összetörtek a nagy kövek és nem kell robbantani,gyünnek kifele,csak a gyógyszerek kábítósak
már megoldotta az ember..van akivel mennyen...de rélyel ujra nem vállalta be a mai kemény menet után
nem véletlen mindegyik egy idióda állat
http://www.google.hu/imgres?hl...
Nem beszéltem vele...
Érdeklődnék hogy GasGas EC 400 FSE az üzemórás? Mennyire lehet alkatrészeket kapni a tipushoz?
bezzeg a drz az indult mindig
a szelephézagot még zsé állitota be tavaly őszel azota meg sajna nem sokat motoroltam
ezt neked küldöm..ez k4es de legalább megy
tos..józsikám.. most akkó 2007 vagy k6os..mert ..mind1 kuta...
ha félévent egszrer inditod.. mind nehezebbe indul...
első... legalább 5 gázfröccs..teli gázfröccs nem gyors hanme szépen 5szört etelibe leforditod.. szivató ki és rugás...4-5..6 rugás után újra.. ezt 3szor megcsinálod semi..akkor mér tuti lezabáltatad.. akkor szivató néálkül teligázzal megszellőzteted...10rugással..majd előröl kezded
be szokott jönni...
bár nekem első lökésre indul...ha csak másodikra indulna a többiek kiröhögnének hogy mi van szar a verda..de nem röhögnek
a másik dolog a szelephézag...ha az elmegy akkr oaz induéás is elmegy..ah a sokáig volt szar a szepelhézag...akkor még aszelepet is beégetheti...
de nem kell mindég a legrosszabbra gondolni...
gyúlycsd fel a gecibe mert úgy is wéreres már a torka
aki 30km/secel megy műúton az hogy kap defit..nincs is rá olyankor idő
hát az tuti..hogy ez nem volt valami nagy történet...biztos vok benne akartatok gec mód motorozni csak 1szerűen annyira lesokolt ferensz jelenléte hogy a gumi defektet kapott...
még örüllyé hogy nem lett hajtott karos a motorod ferensz szellémétől
én meg aszt hittem kiviszed ferit a nagy hegyeidbe oszt jól megmotoroztatod...hogy érezze már milyen keményke is a gödörlő felé lakó pösti betyárok...de szerintem most már ferensz is tudja...