Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honap?
köszönöm a jelzést mirko ...
már megoldotta az ember..van akivel mennyen...de rélyel ujra nem vállalta be a mai kemény menet után
hály..nálunk meg ilyen a lyátszótér...
nem véletlen mindegyik egy idióda állat
http://www.google.hu/imgres?hl...
Fotók? Videjó?
Játszótér!...csak most nagy a hó!
Feri!Azert elvezted a turat,mekkorat mentunk ott a vasut mellett
Hi
Nem beszéltem vele...
keresd BB-kapitányt=csák-ronist amit kérni fog jogsi, forgalmi, személyi, gatya-cipő méret jó szorakozást
Sziasztok
Érdeklődnék hogy GasGas EC 400 FSE az üzemórás? Mennyire lehet alkatrészeket kapni a tipushoz?
tudtam hogy fasza gyerek vagyol bálinyo mondta
na végre valaki felvilágositott
bezzeg a drz az indult mindig
a szelephézagot még zsé állitota be tavaly őszel azota meg sajna nem sokat motoroltam
Meg van macskásodva!
dzsozef..
ezt neked küldöm..ez k4es de legalább megy
mirko..lyelentkezz.. nagykutyánakval beszéltél...

tos..józsikám.. most akkó 2007 vagy k6os..mert ..mind1 kuta...
ha félévent egszrer inditod.. mind nehezebbe indul...
első... legalább 5 gázfröccs..teli gázfröccs nem gyors hanme szépen 5szört etelibe leforditod.. szivató ki és rugás...4-5..6 rugás után újra.. ezt 3szor megcsinálod semi..akkor mér tuti lezabáltatad.. akkor szivató néálkül teligázzal megszellőzteted...10rugással..majd előröl kezded
be szokott jönni...
bár nekem első lökésre indul...ha csak másodikra indulna a többiek kiröhögnének hogy mi van szar a verda..de nem röhögnek
a másik dolog a szelephézag...ha az elmegy akkr oaz induéás is elmegy..ah a sokáig volt szar a szepelhézag...akkor még aszelepet is beégetheti...
de nem kell mindég a legrosszabbra gondolni...
gyúlycsd fel a gecibe mert úgy is wéreres már a torka
akkor nálad is a gumi nem elkopik hanem meg vénül
ja és kész van a tgk-ba a motor tartó kézi készülék
rély..bazzeg..
aki 30km/secel megy műúton az hogy kap defit..nincs is rá olyankor idő
hát az tuti..hogy ez nem volt valami nagy történet...biztos vok benne akartatok gec mód motorozni csak 1szerűen annyira lesokolt ferensz jelenléte hogy a gumi defektet kapott...
még örüllyé hogy nem lett hajtott karos a motorod ferensz szellémétől

én meg aszt hittem kiviszed ferit a nagy hegyeidbe oszt jól megmotoroztatod...hogy érezze már milyen keményke is a gödörlő felé lakó pösti betyárok...de szerintem most már ferensz is tudja...
hát jobbulást csikabá
Minden oké,még a telókat is befejeztem amik voltak,mindenki örülhet,nincs csúszás
Köszi szépen, alakulok Bementem egy kocsmába,kilestem kinek van ott a legnagyobb arca belekötöttem azt leverték a veséimet De így összetörtek a nagy kövek és nem kell robbantani,gyünnek kifele,csak a gyógyszerek kábítósak
Gyógyulgat mester?
Négyévente van egy ilyen nap.Ennek annyi előnye van,hogy nem kopik olyan hamar a gumi,és olajat is ritkán kell cserélnem!
Akkor azok nem az én embereim voltak,mert azok ha akarnak utol is értek volna,és most nem tudnál leülni,mert kitágították volna az ánuszodat!
minden oksa csikabá kövek rendbe
de olvastam hát ilyen idő na az nincs