Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma be durantottam a technikát nemtom milen idő lessz holna
oksa akkor majd igy BBkapitány=csák-ronis
ja jó hej az a csesznek igy kocsibol
jozsi ez jo volt...

most már mindegy ugyse látjuk többé a srácot, csak elmondom neked van itt a sportmotoron egy srác ilyen nével hogy BBkapitány...állandoan ilyen önsztárolos celeb motoros videokat csinál magárol és azokat rakja fel...
szoval te most Ő hozzá irányitottad a fiut....
lehet, hogy sűrűbb a szövése a diónál.
Benzinbe öntős az olajozása.

A barátom árul egyet, fenn van a képes motoron-ha érdekel.
Gabi.. miért jo is jo az a hálo? ha közvetlenül ráteszed a hűtőre ,akármilyen erős egy dionyi kavics simán lyukasra lövi a hűtődet.... szerintem...
en .7 nel nem szoktam kisebb nyomassal menni.....az se biztos ,h ott kaptam a defektet,200x mentem at ott,ugy...mikor megalltunk 2x vegigneztem,h nem e kiszurta vmi ,v beleallt vmi.....majd ha szetszedem kiderul mi is volt
jimmi... utközben végig az erdőt sasoltam ott cseszneknél... fudejo.. többször elélveztem fejben...

kéne ott hajtani, de gyorsan..

persze tudom ti majd csak jövőre, szép időben, amikor nincs por, se sár...se meleg....
szerencsés ember... nekem átlag a heti 1... de legroszabb 1 héten 6 volt...

az elsőt masszivan leszarom atzzal motorozok tovább egész nap, csak arra kell figyelni hogy a szelepsapkát le kell venni hogy be tudja huzni a felnibe, amugy kitépi tőböl...
nade hoppáré.. ez megint egy 8000 ft-os informácio volt.... na nyomjátok szépen a számlámra a lovét.... a titok olvasok is ...IP-cim megvan...
ferensznel is volt,de nem adtam meg az oromot a motornak,h meg szereljek....
de jó ez a böregér
ha jössz hozzánk nálunk mindig van belső tarcsiba ugyhogy ez itt nem fog bejönni
jimmi láttam az embereidet... ott áltak az utszélén hátukon ..-" sze-kur-iti jimi " felirat... rögtön tudtam te küldted őket...
ááá ezt nem magyarázod ki
Az en linksegem...nem neztem meg a guminyomast.meg nem is mentem gyorsan.....nem kaptam meg defektet,belsom sincs

a berg mousse volt
ez dedurva tura..

nem is bírnám veleteka tempot...
Hat bazz.....nem volt kedvem a hidegben gumit szerelni,mire kesz lett volna,eso megjobban rakezdett,meg mar sotetedik is.Ferensz ment volna sotetben is.
Ennyi? Ez rövidebb,mint ferenc videója szokott lenni!
ááá ezt már nem dumálod ki
Legk megyunk,bepotoljuk.Lesz md 80 is,meg kemeny action is.
miiit spricccelsz úúú vazeeeg
ezt direkt csinátad hogy ne kelljen terencel motorolni
Kösz a segítséget majd megkeresem.
A -jel nálam mindig azt jelenti, hogy viccelek