most már mindegy ugyse látjuk többé a srácot, csak elmondom neked van itt a sportmotoron egy srác ilyen nével hogy BBkapitány...állandoan ilyen önsztárolos celeb motoros videokat csinál magárol és azokat rakja fel...
szoval te most Ő hozzá irányitottad a fiut....
en .7 nel nem szoktam kisebb nyomassal menni.....az se biztos ,h ott kaptam a defektet,200x mentem at ott,ugy...mikor megalltunk 2x vegigneztem,h nem e kiszurta vmi ,v beleallt vmi.....majd ha szetszedem kiderul mi is volt
szerencsés ember... nekem átlag a heti 1... de legroszabb 1 héten 6 volt...
az elsőt masszivan leszarom atzzal motorozok tovább egész nap, csak arra kell figyelni hogy a szelepsapkát le kell venni hogy be tudja huzni a felnibe, amugy kitépi tőböl...
nade hoppáré.. ez megint egy 8000 ft-os informácio volt.... na nyomjátok szépen a számlámra a lovét.... a titok olvasok is ...IP-cim megvan...
Hat bazz.....nem volt kedvem a hidegben gumit szerelni,mire kesz lett volna,eso megjobban rakezdett,meg mar sotetedik is.Ferensz ment volna sotetben is.
most már mindegy ugyse látjuk többé a srácot, csak elmondom neked van itt a sportmotoron egy srác ilyen nével hogy BBkapitány...állandoan ilyen önsztárolos celeb motoros videokat csinál magárol és azokat rakja fel...
szoval te most Ő hozzá irányitottad a fiut....
A barátom árul egyet, fenn van a képes motoron-ha érdekel.
kéne ott hajtani, de gyorsan..
persze tudom ti majd csak jövőre, szép időben, amikor nincs por, se sár...se meleg....
az elsőt masszivan leszarom atzzal motorozok tovább egész nap, csak arra kell figyelni hogy a szelepsapkát le kell venni hogy be tudja huzni a felnibe, amugy kitépi tőböl...
nade hoppáré.. ez megint egy 8000 ft-os informácio volt.... na nyomjátok szépen a számlámra a lovét.... a titok olvasok is ...IP-cim megvan...
a berg mousse volt
nem is bírnám veleteka tempot...