Belsom van Davidka,a felnit sem akarom szetb ni.Meg a pirelli ugy is nalad landol...szalszakadtan gondolom neked sem kene.....
Az eso is esett,majd legkozelebb.
Mivel nem mentem kb 1 honapja,lehet leesett a nyomas benne, nem ellenopriztem,aztan Ferrensz szerint egy bis betonon tulasgosan atkuldtem,ott verzett el a tura.
Nem mondod, hogy már otthon is vagy?
Verekedtetek egyet, a motorozás meg elmaradt?
Vagy megjelentek a szervek, mivel leírtatok mindent, helyet időpontot
na végre hogy kinyögted a végén. hogy péntek...
már azt hittem 1 tolsztolyt kell elolvassak hogy akkor most mi a szitu..
háború vagy béka ...
figyu ..akkor pénteken megyünk vagy akkor sem de az 100 100alék
engem a légyszám nem érdekell... lesznek kb 6 titokolvasó meg még vagy mi 5en...+ robúr....
vagy irjam ide norcinak hogy szoljon robúrnak hogy ő... nem jöhet..
nem nem ..is jöhet...
majd úgy lesz hogy mindenki egyedül megy..mint a racén...kimegyünk motorozni és a nap végén... 3 0,25 négykor a kocsinál találkozunk...A nyomon ugy sincs bratyizás... bések ..b nyomon meg elmeséléseik alapján nem motorozik shenki
vik.
kész lettem a motorral. jó lett a kézvédő. minden bepakolva. most kimegyünk apóssal horgászni mert rohadt jó idő van. igazából jó lenne a holnap motorozni. de kibaszott sok dolgot el kéne intéznem boltokba menés stb mert holnap nyitva lesznek a műszaki boltok. sajnos sok a szar elintézni való! így nagy valószínűséggel jobb lenne a pénteki kimenetel! engem nem zavar, ha addigra romlik kicsit az idő bár mivel nyugat felől jön nem kizárt ,hogy zarándban még pénteken is csapadékmentes lesz és meleg!
holnap még vennék fémhálót is mert zsírferi hűtőjén láttam egy okosságot! azt le akarom majmolni mert szerintem atom fasza dolog.
szóval 80% péntek lenne jó! de az 100% és nem baj ,ha sokan megyünk ,megbeszéljük ,hogy külön csapat lesz ,ha sokan leszünk ne legyen hiszti pisti.
Kérdezd meg tőle, nálam valamelyik alkalommal milyen szakadó esőben mentünk két marha emlékszem Feri akkor dobálta a motort, mert folyton kicsúszott a kezéből a markolat
De most már van neki szuper kesztyűje, az állítólag tapad
Tényleg Viktor, mi is ennek a munkás kesztyűnek a neve?
Gondolom költői kérdés volt...
Legnagyobb tervezett bizniszek egyike ez is, hogyan vegyél magadnak/népednek értéket/házat olcsón/ingyen
A pénz az csak egy eszköz ehhez a másik bevált eszköz a lejáratása, leértéktelenítése annak amit meg akarsz szerezni, s még van jópár...
A gáz az, hogy olyan faszán kiépítették a rendszert, ha benne akarsz maradni, akkor azt csinálnak veled, amit akarnak...
vagy kitanulod te is és elkezded használni "jól" a játékban található eszközöket, amihez sok embernek akinek van még érzése/lelke nincs gyomra...
Az eso is esett,majd legkozelebb.
Mivel nem mentem kb 1 honapja,lehet leesett a nyomas benne, nem ellenopriztem,aztan Ferrensz szerint egy bis betonon tulasgosan atkuldtem,ott verzett el a tura.
defekttel is lehet egész jót motorozni
Verekedtetek egyet, a motorozás meg elmaradt?
Vagy megjelentek a szervek, mivel leírtatok mindent, helyet időpontot
ENDE
mennyit birnak az ok egy tankal menni
már azt hittem 1 tolsztolyt kell elolvassak hogy akkor most mi a szitu..
háború vagy
figyu ..akkor pénteken megyünk vagy akkor sem de az 100 100alék
engem a légyszám nem érdekell... lesznek kb 6 titokolvasó meg még vagy mi 5en...+ robúr....
vagy irjam ide norcinak hogy szoljon robúrnak hogy ő...
nem nem ..is jöhet...
majd úgy lesz hogy mindenki egyedül megy..mint a racén...kimegyünk motorozni és a nap végén... 3 0,25 négykor a kocsinál találkozunk...A nyomon ugy sincs bratyizás...
kész lettem a motorral. jó lett a kézvédő. minden bepakolva. most kimegyünk apóssal horgászni mert rohadt jó idő van. igazából jó lenne a holnap motorozni. de kibaszott sok dolgot el kéne intéznem boltokba menés stb mert holnap nyitva lesznek a műszaki boltok. sajnos sok a szar elintézni való! így nagy valószínűséggel jobb lenne a pénteki kimenetel! engem nem zavar, ha addigra romlik kicsit az idő bár mivel nyugat felől jön nem kizárt ,hogy zarándban még pénteken is csapadékmentes lesz és meleg!
holnap még vennék fémhálót is mert zsírferi hűtőjén láttam egy okosságot! azt le akarom majmolni mert szerintem atom fasza dolog.
szóval 80% péntek lenne jó! de az 100% és nem baj ,ha sokan megyünk ,megbeszéljük ,hogy külön csapat lesz ,ha sokan leszünk ne legyen hiszti pisti.
bakker vik mindig elcsodálkozok hogy ennyi sületlenség hogy jön ki belőled állandóan....
de csipázom...
Ironclad?
De most már van neki szuper kesztyűje, az állítólag tapad
Tényleg Viktor, mi is ennek a munkás kesztyűnek a neve?
rély..elmondom mi van azután ha elkezd cseperegni ...
elkezd esni az eső..és elmossa a hawatokat
ha egy tsepp eső miatt vissaztáncoltok.. akkor át kell mennyetke a szuperlotyó fórumba
Legnagyobb tervezett bizniszek egyike ez is, hogyan vegyél magadnak/népednek értéket/házat olcsón/ingyen
A pénz az csak egy eszköz ehhez
A gáz az, hogy olyan faszán kiépítették a rendszert, ha benne akarsz maradni, akkor azt csinálnak veled, amit akarnak...
vagy kitanulod te is és elkezded használni "jól" a játékban található eszközöket, amihez sok embernek akinek van még érzése/lelke nincs gyomra...