Zoozee kifejtette az igazat korábban, nem értek a TVkhez
De keresd ki min2 típust a keresővel és hasonlíttasd össze, mi mit tud, meg mit nem és kell-e az neked. Ilyen összegnél már az a 10eFt nem sokat számít.
Esetleg tedd be a linket és majd a szakértők megmondják, hogy megéri-e a +10et.
lya és ennek a 2 év hejett 3 év a garncia..
lehet akkor az kéna a gari miatt is...mert egy ilyn garimeghosszabitás is vagy 5-10rugó..és akkor az meg egy erősebb tévé.
.déw..mint mondol?
kúrwa élet.. én is erre gondoltam.. itt va nszegeden egyel erősebb 3d tv.. de 15el több..de nem mindegy hogy 200hz vagy 100hz?
nekem mindegy éa a 15 az meg egy új gumi..epres rücskös kenda
Qrwa téwé...
most olvasom az ímélt..eladta mindet..majd csüörtök reggel hiv hogy tud e szerezni idén vagyy csak jövö év első hetében .
pedig az új tévén akartam nézni a ferensz újévi üdvözlését
Hihetetlen de 1 nap alatt itt is elolvadt a hó, már csak foltokban akad.
Ma kiugrottam civilben nagyanyámhoz motorral, hazafelé hogy ne kopjon a betonon a gumma, terepen jöttem
Már értem a nagymenőket miért nem vesznek fel magukra sok védő cuccot, sokkal könnyedebb így mozogni a motoron.
zsir...már megent nem figyxelsz... rély.. 30kmper secundummal teker shík úton...vágod..nem 30km/h hanem 30km/s
tudod mekkora a különbség..ez az állat ze űrsikló sebességgel közlekedik a pilisbe meg a pöstkörnyéki utankon.. még a trafifasz sem tudja bemérni...mert nem látja mi is volt az szupersznob-a
megent nem figyelsz az irásokra
áruld el wallyá színt...mire kelle neked asze a számitás.. megnéztem nem emlékeztem szarul azt hiszem 15.490köbcenti..azaz15és fél liter
minek neked ez az adat..elárulhatom mit kellet kiszámolni...
a kerék belsejében elférő levegőt..de ezt le is lehet mérni.. hogy hogy.. hát fohgsz egy belsőt...meg egy kádat..en ma puncikádat te állat csak 1 nagy kádat aminke az oldalán ott a vonal hogy meniy a liter viz benne...leolvasod mennyi az annyi mikor akezed könyéki8g benne van mindkettő......
fogod belenyomod a felfújt belsőt kétkézzel könyékig...akkor leolvasod mennyi az annyi és közel 15 literrel lesz magasabb a szint..vagy sem..de iigy pontossan lelehet mérni..csak úgy kell felfújni a belsőt hogy ponmt akkora legyen a külseje mintha a gumiban lenne...
de ha egy múzzzal csinálod ezt az lesz a mégpontossabb...
egy mérnök nem csak számolni tud hanem modellezni is
Egy feljárón nyomja felfelé, szerencséjére nincs nagy törés a fal meg a talaj között, így rá tud rongyolni és felrepül rajta
Természetesen ezen elmélet ellenére se csinálnám utána az tuti
Napot!
Tudtok írni, ezt a mennyiséget se fogom visszaolvasni az tuti
Aki esetleg kérdezne valami fontosat, az emailben tegye pls.
ennyi irományt már csak a titokolvasók olvasnak el
zsír.
betettél ide egy fasza kütyüt. egy kormánybefogót. amire kézvédőt lehet csavarozni. na olyat ki tudna behozni és menyiért? fasza cucc legalább nem fordulna el a kézvédő mert legutóbb is majdnem leszakította a fékcsövem.
demzsolti. te vágod miaz? be tudnád hozni?a kormánybefogó felső alkatrésze ez. nem tom mi a neve.
en mar megittam egy sort az 5 centesek + feri egeszsegere